- 8 Ekim 2017
- 415
- 500
- 33
- 31
- Konu Sahibi Pamuk Prensesiniz
-
Buyuk sesleri engelleyin o zaman rahatsiz olmasim komşunuz. Yoksa minik bir bebek kimseyi rahatsız etmez. Ayrica bazi insanlar hani yüz göz olmak istemez daha üst kademeyle isi halledip konuyu kapatmak ister. Pike ya da baska bi sey cirpmak hakli gorulemez madem yapmiyorsunuz keske yazmasaydiniz bende ona gore yorum yaptim. Belki tarzi oyledir bozmayin guzel sinirlerinizi bosverin kendi ailemizde bile bi suru hoslanmadigimiz tip var. Ayrica çocuğum yok degil olmuyor ama dibine kadar empati yapabiliyorum. Buradan canımı acittiginiz için teşekkür ederim.
İyi de ben bu mesajı sana yazmadım kı Yenıden Baslasina yazdım.Buyuk sesleri engelleyin o zaman rahatsiz olmasim komşunuz. Yoksa minik bir bebek kimseyi rahatsız etmez. Ayrica bazi insanlar hani yüz göz olmak istemez daha üst kademeyle isi halledip konuyu kapatmak ister. Pike ya da baska bi sey cirpmak hakli gorulemez madem yapmiyorsunuz keske yazmasaydiniz bende ona gore yorum yaptim. Belki tarzi oyledir bozmayin guzel sinirlerinizi bosverin kendi ailemizde bile bi suru hoslanmadigimiz tip var. Ayrica çocuğum yok degil olmuyor ama dibine kadar empati yapabiliyorum. Buradan canımı acittiginiz için teşekkür ederim.
Bana yazmissiniz göründü bende anlamadim valla:) neyse k bakmayin hemen atar gider yaptımİyi de ben bu mesajı sana yazmadım kı Yenıden Baslasina yazdım.
Pike olayında belki daha önceden başı ağrıdı için direk yöneticiye şikayet etmiştir eski komşularından vs çok çekmiş olabilir,zira biz çok çektik eski evimizde silkeleme gürültü vs, konuşssanda fayda etmiyordu,yönetici yoktu,şimdi sitede oturuyorum bir şikayet durumu olursa direk yöneticiye söyleniliyor yada apartman görevlisine,o yüzden kadının yaptığınımda yanlış yok bence.Canım acıkladım az önce ben pike cırpıyorum diye haklıyım demiyorum gözümün önünde yonetıcıye şikayet edıyo bana demek yerine buna kızıyorum. Bu görgüsüzlük. Bebeğim gezıyo ses yapıyo diye oklavayla vurulup durulmaz insan gibi belrtırsın rahatsızlıgını ki bebek bu baglayamam sadece daha büyük sesler çıkarmasını onleyebılırım.Bu da gorgusuzlugun alası. Bekarsınız sanırım ya da küçük bebegınız olmadığı bariz belli.
Bebek konusunda haklı olabilirsiniz çocuktur da camdan bir şey silkelemek yasak zaten benim üstümde bir komşu var benim gşbi hiçbir sesten rahatsız olmayan insanı bile rahatsız edebiliyorlar gece saat 3 de bile mobilya çekme sesi koşma sesi var ben bile yukarı vurmuyorum belki çoluk çocuğu vardır diyeKızlar sızın alt komsunuz da bebeklerınız ses yapıyo diye aksam oklavayla vuruyor mu? Ya da camdan pike sılkeledınız diye hemen yöneticiye koşuyor mu? Kapıyı zıl çalar çalmaz acmadınz diye yöneticinın zılıne basmaya geçiyor mu? Sabah sabah sınırlerımı zıplattı terbiyesiz ya. Allah tan ağzının payını verdim de rahatladım. İnsanlar da hıc anlayış düşünce denen bisey kalmamış. Zaten 2bebekle canım çıkıyor ki onun dışında da streslı bı hayatım var zaten, ( su an memurun ama yerinde kalabilmek için tekrardan üni sınavını kazanmam gerekıyo,bunun için de oturup ders çalışmam gerekıyo ama bu çok zira 2kucuk bebegım var ilgi bekleyen =[ kocam zaten tamamen skntı eski konumdan bılen bilir) bı de böyle insanları gördüm mu cıldırasım geliyor. ben gibi sakın kızı da delırttıya valla helal olsun.
Ama işte herkesin camı kapalı mı nasıl kontrol edeceğiz? Ben 10. kattayım, en üst, bir altın camını bile görmüyorum, kaldı ki diğer katlar. Hem camdan içeri girmese cam dışındaki denizlikte birikiyor pislikler.
Herkese camını kapattırıp silkeleyecek misiniz ben balkonda oturuyorum kaldırıp içeri geçin mi diyeceksiniz...
beğenmiyorsanız gidin müstakil ev alın...
Herkes sizin kılınıza tozunuza katlanmak zorunda değil...
Vala istese site yönetimi bi çaresini bulabilir, bi cam belirlenir yada temizlik günü belirlenir bir şekil de halledilir.Ben mesela battaniye tarzı şeyleri silkelemeyince hiç içime sinmiyor :/
Ama siz bir cam belirlenir diyorsunuz da o da olmaz
Çırpmam çırpılmasını istemem
Benim camımın önü sizin battaniyenizin tozu ve tüyü ile neden dolsun ki
Yıkarsınız kirlenince
Ozaman boşver canım,çocuk bu put gibi duramaz. Vursun dursun komşu,yapacak bişey yok.Canım emin ol koşturup zıplayıp bam gum bıseyler atsa yere komşudan önce ben uyarırım kendı çocuğumu.
Niye damdana pis muamelesi yapiyorsun ki :)Haklısınız kimi benim gibi silkeler, kimi silkelemeden yıkar herkesin temizlik anlayışı farklı olduğu için zaten siteler de bu tarz konular da uZlaşma olmuyor ama şahsen böyle bi çözümle gelinse ben kabul ederdim :) ben silkelemeyi seviyorum elimde değil,ama malesef yasak bizim burda da, camımın önünü de süpürgeyle çektirir silerim her temizlik de mesela iç dış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?