- 8 Ekim 2017
- 415
- 500
- 33
- 31
- Konu Sahibi Pamuk Prensesiniz
-
Fazla es dostlar gorusmuyosanız canım ister istemez anne bağımlısı olur. Benımkı kalabalık ortamda büyüdüğü için hıc oyle yapısıklıgı yoktur bana yanı ele karsı oyledır de akrabalardan biri oldun mu bildiği, durur. Hele kıı babamı gördü mu benı bile satar =)Bir yaşında bile degıl
11 aylık
Benım kucagımda olsun mızmızlık kalmıyor
Yapıdık ıkız gıbı oldugumuz sürece hersey normal
Pek dışarı çıkmıyoruz soğuk olduğu içinFazla es dostlar gorusmuyosanız canım ister istemez anne bağımlısı olur. Benımkı kalabalık ortamda büyüdüğü için hıc oyle yapısıklıgı yoktur bana yanı ele karsı oyledır de akrabalardan biri oldun mu bildiği, durur. Hele kıı babamı gördü mu benı bile satar =)
Camdan birşeyler çırpan insanlar beni rahatsız eder.Kızlar sızın alt komsunuz da bebeklerınız ses yapıyo diye aksam oklavayla vuruyor mu? Ya da camdan pike sılkeledınız diye hemen yöneticiye koşuyor mu? Kapıyı zıl çalar çalmaz acmadınz diye yöneticinın zılıne basmaya geçiyor mu? Sabah sabah sınırlerımı zıplattı terbiyesiz ya. Allah tan ağzının payını verdim de rahatladım. İnsanlar da hıc anlayış düşünce denen bisey kalmamış. Zaten 2bebekle canım çıkıyor ki onun dışında da streslı bı hayatım var zaten, ( su an memurun ama yerinde kalabilmek için tekrardan üni sınavını kazanmam gerekıyo,bunun için de oturup ders çalışmam gerekıyo ama bu çok zira 2kucuk bebegım var ilgi bekleyen =[ kocam zaten tamamen skntı eski konumdan bılen bilir) bı de böyle insanları gördüm mu cıldırasım geliyor. ben gibi sakın kızı da delırttıya valla helal olsun.
Aynen katılıyorum sana valla.Kucuk olan bebeginiz aglayabilir buna kimse bir sey diyemez. Ama ben komsunuzu anladim, derdi bebek falan degil. Bence onun derdi gece gelen gurultu patirtilar, uzerine birseyler silkelenmesi ve anlatmadiginiz bir cok sey. Oncelikle 1 yas civari bebegin uyku saatlerinin duzenli olmasi lazim. Kimse siz onun uyku saatlerini duzenlemediniz diye gurultu patirti cekmeye mecbur degil. Hani en gec 10 da yatakta olmasi lazim. 11-12 de insanlar artik uyumaya geciyor. Mecburlar mi rahatsiz edilmeye? Benim de 19 aylik bir oglum var ve insanlari rahatsiz etmesine asla musaade etmem. Oyununu da oynar kosar da beraber dansederiz de. Ama belli bir saate kadar. 9 dan sonra sessizlik. Buna alisti da cunku cocuga ne verirseniz onu alir.
Ikincisi pike silkelemekte ozellikle haksizsiniz. Alt komsular yoldan gecenler sizin kiliniza tozunuza maruz kalmak zorunda mi...
Herkese camını kapattırıp silkeleyecek misiniz ben balkonda oturuyorum kaldırıp içeri geçin mi diyeceksiniz...Apartman da oturmayı bu yüzden sevmiyorum, gönlümüzce hiç bir şey silkeleyemiyoruz.Halbuki camlarım kapalı olduğu sürece benim üst katlarım istediklerini silkelesinler ne olacak yani,balkona gelmediği sürece kapalı camdan bana göre hiç bi sorun yok.Benim alt komşum da öyle aman hemen şikayet :/
Ağlama tepınme değil de oyun oynuyo sesler çıkarıyor ister istemez ses oluyo sonuçta ki oyle huysuz bı bebek de degıldır, daha 2ay öncesine kadar hıc sesleri gelmiyor valla masallahınız var deyip dururdu alt Komşum, bu gelen kısı kv ya da annesi bütün bunları yapan bu kadın zaten.
iste bizim üsttekiler tam bu dedıgınız sekılde. Çocukların gürültüsü hic bıtmıyo zaten ama ana babalarının gürültüsü onlardan çok. Sabah aksam boyleler ise giden kimseyi görmedik daha o derece ama ben şikayet etmedim hıc. Kendileri hıç çocuk Büyütmedi sankı gel insanca uyar ya oklavayla tak tak ya ben karssındayken karşımda yonetıcıye şikayet. Görgüsüzlük diz boyu.
Benim de üst katımda bebek var asla o ağladı diye şikayet edemem bebek bu tabi ki aglayacak ağzına pamuk mu koysunlar. Onunla yatıp onunla uyanıyoruzKızlar sızın alt komsunuz da bebeklerınız ses yapıyo diye aksam oklavayla vuruyor mu? Ya da camdan pike sılkeledınız diye hemen yöneticiye koşuyor mu? Kapıyı zıl çalar çalmaz acmadınz diye yöneticinın zılıne basmaya geçiyor mu? Sabah sabah sınırlerımı zıplattı terbiyesiz ya. Allah tan ağzının payını verdim de rahatladım. İnsanlar da hıc anlayış düşünce denen bisey kalmamış. Zaten 2bebekle canım çıkıyor ki onun dışında da streslı bı hayatım var zaten, ( su an memurun ama yerinde kalabilmek için tekrardan üni sınavını kazanmam gerekıyo,bunun için de oturup ders çalışmam gerekıyo ama bu çok zira 2kucuk bebegım var ilgi bekleyen =[ kocam zaten tamamen skntı eski konumdan bılen bilir) bı de böyle insanları gördüm mu cıldırasım geliyor. ben gibi sakın kızı da delırttıya valla helal olsun.
Canım acıkladım az önce ben pike cırpıyorum diye haklıyım demiyorum gözümün önünde yonetıcıye şikayet edıyo bana demek yerine buna kızıyorum. Bu görgüsüzlük. Bebeğim gezıyo ses yapıyo diye oklavayla vurulup durulmaz insan gibi belrtırsın rahatsızlıgını ki bebek bu baglayamam sadece daha büyük sesler çıkarmasını onleyebılırım.Bu da gorgusuzlugun alası. Bekarsınız sanırım ya da küçük bebegınız olmadığı bariz belli.Gürültü yapıp insanları evinde huzursuz eden siz,
Yasak olmasına ragmen pis eşyalarınızı penceren çırpıp insanları raCanıhatsız eden yine siz,
Ama bunlardan rahatsız oldu diye komşunuz görgüsüz öyle mi ? Işte buna gülerim.
Haksizsiniz hanimefendi, baştan sona haksizsiniz. Insanlari rahatsiz etmezseniz şikayet de edilmezsiniz , alın size kalıcı çözüm,lütfen uygulayın.
Buyuk sesleri engelleyin o zaman rahatsiz olmasim komşunuz. Yoksa minik bir bebek kimseyi rahatsız etmez. Ayrica bazi insanlar hani yüz göz olmak istemez daha üst kademeyle isi halledip konuyu kapatmak ister. Pike ya da baska bi sey cirpmak hakli gorulemez madem yapmiyorsunuz keske yazmasaydiniz bende ona gore yorum yaptim. Belki tarzi oyledir bozmayin guzel sinirlerinizi bosverin kendi ailemizde bile bi suru hoslanmadigimiz tip var. Ayrica çocuğum yok degil olmuyor ama dibine kadar empati yapabiliyorum. Buradan canımı acittiginiz için teşekkür ederim.Canım acıkladım az önce ben pike cırpıyorum diye haklıyım demiyorum gözümün önünde yonetıcıye şikayet edıyo bana demek yerine buna kızıyorum. Bu görgüsüzlük. Bebeğim gezıyo ses yapıyo diye oklavayla vurulup durulmaz insan gibi belrtırsın rahatsızlıgını ki bebek bu baglayamam sadece daha büyük sesler çıkarmasını onleyebılırım.Bu da gorgusuzlugun alası. Bekarsınız sanırım ya da küçük bebegınız olmadığı bariz belli.
Bebek sesi derken? yani ağlama sesi ise ne yazık ki yapacak bir şey yok bu konuda. bebeğe sus diyemezsiniz. ama gecenin 5 inde ağlayan bebek duyup uykumdan uyanırsam ben de pek keyiflenemem doğrusu. ama çıkıp size kızmam. bu apartmanların sorunu. öyle berbat yapıyorlar ki şu evleri komşu öksürse duyuyoruz.Kızlar sızın alt komsunuz da bebeklerınız ses yapıyo diye aksam oklavayla vuruyor mu? Ya da camdan pike sılkeledınız diye hemen yöneticiye koşuyor mu? Kapıyı zıl çalar çalmaz acmadınz diye yöneticinın zılıne basmaya geçiyor mu? Sabah sabah sınırlerımı zıplattı terbiyesiz ya. Allah tan ağzının payını verdim de rahatladım. İnsanlar da hıc anlayış düşünce denen bisey kalmamış. Zaten 2bebekle canım çıkıyor ki onun dışında da streslı bı hayatım var zaten, ( su an memurun ama yerinde kalabilmek için tekrardan üni sınavını kazanmam gerekıyo,bunun için de oturup ders çalışmam gerekıyo ama bu çok zira 2kucuk bebegım var ilgi bekleyen =[ kocam zaten tamamen skntı eski konumdan bılen bilir) bı de böyle insanları gördüm mu cıldırasım geliyor. ben gibi sakın kızı da delırttıya valla helal olsun.
Valla benim komşu ikizlerimin gürültüsü gece 11 den sonra olunca vuruyor,iyi de oluyor insanları rahatsız etmemeyi öğreniyorlar.Hemen ışıklar kapanıp uykuya kolayca geçebiliyoruz.Bazen vurduğu için komşua dua bile ediyorum çünkü başka türlü yatıramıyorum :)Kızlar sızın alt komsunuz da bebeklerınız ses yapıyo diye aksam oklavayla vuruyor mu? Ya da camdan pike sılkeledınız diye hemen yöneticiye koşuyor mu? Kapıyı zıl çalar çalmaz acmadınz diye yöneticinın zılıne basmaya geçiyor mu? Sabah sabah sınırlerımı zıplattı terbiyesiz ya. Allah tan ağzının payını verdim de rahatladım. İnsanlar da hıc anlayış düşünce denen bisey kalmamış. Zaten 2bebekle canım çıkıyor ki onun dışında da streslı bı hayatım var zaten, ( su an memurun ama yerinde kalabilmek için tekrardan üni sınavını kazanmam gerekıyo,bunun için de oturup ders çalışmam gerekıyo ama bu çok zira 2kucuk bebegım var ilgi bekleyen =[ kocam zaten tamamen skntı eski konumdan bılen bilir) bı de böyle insanları gördüm mu cıldırasım geliyor. ben gibi sakın kızı da delırttıya valla helal olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?