canım benimde komşumla ilgili bir konum var ama başka bir komşumda mutlaka uğrar bana iş çıkışı çalar 5 dk diye girer tam bir saat oturmadan kalkmaz bende bazen zilin fişi var onu çekiyorum o zaman ısrarcı olmuyo ama diğer türlü ne bahanem olursa olsun oturmadan gitmez hatta gecen gün evi su bastı tüm parkelerşm söküldü evde ustalar var o zaman bile geldi 1 saat oturdu gitti düşünün halimi
Evin içinde inşaat var nasıl gelipte oturuyorlar anlamıyorum o insanları bizde yeni aldıgımız evde biraz tadilat yaptırdık babam begenmedi yerleri degiştirdi bir komşumuz telefon açıyor size oturmaya gelecez diyor anneme çayı kısırı hazırla diyor evdeki inşaatta 3 günlük annem kadına söyle diyor x hanım evim şuan inşaat oturacak yer yok diyor balkonlara kadar dolu 3 gün sonra gelin diyor biz bile ayaktayız yani gece yatarken bile bir tanıdıgımızın evine gittik kadınada bunu söyledi x hanım tabi anneme hemen küsüyor ne var yani biz gelir bir köşede otururduk diyor evin her tarafı inşaat evin içi usta dolu ama insanlar bunu anlamıyor bi türlü.
yalnız değilmişim ne güzel:))ben birine çıkarken kapıdan bişi söyleyecek olsam bile çekinirim ama bazı insanlar çok geniş geçen kalabalık bir grup misafiirm gelecek temizlik yaıyorum süpürge ortada açtım kapıyı teklifsiz dalar içeri anlettim misafirim var temizlik yapıyordum aa öylemi dedi hemen oturdu inan tam bir saat sonraa kalktı evime gelen kadına git diyemiyorum Allah sabır versin diyorum artık...
zeynep,yeliz beterin beteri var desenize
uff yaa ne diye yalan söylemek zorunda bırakırsınız insanı anlayışı kıt bunlarıniyüzsüzler
Komsunuzun yaptigi tamamiyle insan kullanmak hadi cok mecbur kalinir bir kere yardim isteyebilir ama o ne ki cocukla konusur gibi cingirak salla falansinir bozucu bir kadin belli ki bide hersey bi yana böyle dogurupta yok ben yikayamam,yok ben emziremem,tutamam edemem kardesim cocugunu asi olmaya götüremiyosan dogurma yada kendi isini kendin halletmeyi ögren benim merak ettigim sizi cagirmadaki amci neydi bebegemi baktiriyo?Bugünlük yirtmissiniz ama tekrar ayni seyi isterse bence esim kiziyo falan bile degil benimde kendi evim cocugum bi duzenim var sen her cagirdiginda seninle gelemem ,senin rahatin icin cocugumdan fedakarlik edemem deyin
bebeği çok huysuz pusette giderken ağlıyo uyumak için illa sallamak gerekiyo e tek basına yapamıyca için de beni çağırıyo
dün akşamüstü kahve içmeye geldi,kırılmamış diye sevindim yine de:26:
ve kurtuldummm
cuma günü eve geldiğimde eşim onun duyabileceği şekilde bu ne yaa bi gidiyosun tüm gün yolda geçiyo yazık değil mi bu çocuğa da demişti
bana kızmış gibi sanki ama içeri girince inşallah duymuştur yoksa senin hayır diycen yok demişti
evet duymuş
karşı komsuma çaya davet etti az önce bugün yırttın kardeşim götürdü ablayı asm ye dedi
bize de bir keresinde komşular çaya gelmişlerdi,evde gündelikçi temizlik yapıyoken bide..
gelde çıldırma,düşüncesizler ordusu!!!
gelemem işim var kusura bakma de
kısa ve net
kapat kapıyı sonra da
sinir oluyorum yaaaa,millet ne kadar bencil,yok tan anlamıyolar!!!
bebeğinde B12 eksikliği varmış iğne oluyo o yüzden...
doğruyu söylemek en iyisi galiba çünkü bugün bahane uydurduğumu baya belli ettim yalnız gitsen dedim nasıl gidiyim gördün ne çektiğimi diyo.bi yandan da üzülüyorum
konuşurken net olun eşim izin vermiyor gelemem deyin ısrar etmesine izin vermeyin ,böyle insanlar vardır çevresindekileri kullanmayı çok severler sürekli işlerine koştururlar sizede böyle bir komşu denk gelmiş ,birde bu kadın niye hergün çocuğu sağlık ocağına götürüyor ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?