Anlayışsız komşum!!!

loliss

Kitap aşeren :)
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2009
5.530
7.889
398
35
pek çoğunuz eee biz ne yapalım söyle dersiniz ama ben yine de anlatmak istiyorum...

bu eve taşınalı 1 yıl oldu,alt kat komşum bi markette çalışıyodu bi kaç kez orda selamlaştık ve o hamile kalıp işten ayrıldı sonra nerdeyse hiç görüşmedik.doğum yaptı bebek görmeye gittim bi de.
neyse demek istediğim hiiiç muhabbetimiz yok.
geçen cuma geldi aman canım noolur sağlık ocağına gidicem benimle gel(adımı bile bilmeiyo bu arada)
mecbur kalmasa gelmezdi dedim ve gittim.bebeği 4aylık(benm kızım da 2 yasında) ve çok huysuz yolda ağlıyo falan kadın kucağına alıyo hatta yol ortasında battaniyeye koyup sallıyoruz.ama asm o kadar uzakki yarım saat yürüyoruz ve pazartesi yine gelmemi istedi yalvardı resmen.ve bu arada cumartesi çaya davet etti ne hikmetse 1yıldır selam vermeyen kadın
üzüldüm haline pazartesi de gittik
ve bugün yine!!! eşim daha o günden demişti cuma gitmeni istemiyorum diye.öğlen geldi hadi gidelim diye ki ben gelirim dememiştim abla ben bugün rahatsızım turşu malzemesi de aldım onu yapcam dedim aman turşu da ne var yarım saat sürmez hadi gidelim diyo ben de eşim camide şimdi gidemem bari o gelsin dedim ve eşimden azar yediğim halde gittim
ve pazartesi yine gidelim diyo.çıldırcam eşim kesinlikle istemiyorum gitmeni yaık değil mi sana mı güvenmiş doğururken diyo e haklı da ama vicdanım da el vermiyo
bi de gıcık kadın çocuk ağlıyo çıngırak salla diyo sallıyorum öle mi olur hızlı salla diye azarlıyo resmen.lolis kaldırımdan çıkar,loliss merdivenden indir oyy oyy:ssz:
acaba rabbim ben de böyle mi sınıyo diyorum. bi akıl verin kocamın kızmasına rağmen gidiyim mi pazartesi ya da ne uyduruyum gitmemek için,hayatta hayır diyemem:52:

Hayır demeyi bilmiyosunuz sanırım
Küçük bi çocuğunuz var bu yaz günü yazık değil mi yollarda perişan oluyo o da
Kızımdan dolayı gelemiyorum falan demeyi dene istersen
Açıkca gidemeyeceğini belli etmen lazım

Son düzenleme:
''sizi kırmakta istemezdim ama,- bugün halletmem gereken bi işim var-'' deyin.. işinizin önem derecesini anlamak için ''nedir'' diye soracaktır.. şüpheli, kaçamak bi cevap verirseniz; daha fazlasını sorgulamasını ve ısrar etmesini engellemiş olursun..

ya siz zor durumda kalıyorsanız eğer, çocuk durmuyo sende görüyorsun bu sefer kendin git de
ısrar edersede kusura bakma canım de,
ya ayrıca zaten kırmamış gitmişsin sen onun yanında gidince bişeymi oluyor neyin ısrarı bu anlamadım hiç sevmem böle ısrarları yakın olsanız neysede...
ayrıca çocuğum durmuyor yolda sallamak zorunda kalıyoruz diosun o kadar yani bi an hayal ettimde :))), o zaman tutcak taksi gidiceksiniz çok yanında istiyorsa seni

ne insanlar var ya bu ne saçmalık siz iyi niyetinizle yardım etmişsiniz utanmadan azarlıyor bence tavrınızı koyun
böyle biri yüz bulursa neler yapar
:53:

onun çocuğu durmuyo benm ki değil ama o da rezillik.minibüsle gidelim diorum in bin daha zor diyo.kalbini kırmadan anlamıycak galiba.
1 gün daha sasbrediyim diyorum ama arsızlığı ele alıp her işine koşturcak diye de korkuyorum ve evet maalesef hayır demeyi bilmiyorum:37:

doğruyu söyle canım eşim kızıyor izin vermiyor de:31:
zaten samimi de değilsiniz kırılsa ne olacak ki:19:
çok yüzsüz biri anlaşılan seni azarlayabildiğine göre:26:
en iyisi sen bu komşudan uzak dur canım

Ya bu kadıncağız niye haftada iki gün sağlık ocağına gidiyo ben çok merak ettim.

Sizde hayır demeyi öğrenin lütfen.

bebeğinde B12 eksikliği varmış iğne oluyo o yüzden...
doğruyu söylemek en iyisi galiba çünkü bugün bahane uydurduğumu baya belli ettim yalnız gitsen dedim nasıl gidiyim gördün ne çektiğimi diyo.bi yandan da üzülüyorum:50:

Ay Allah ım kadına bakın ne kadar rahat !!! :53::53::53:

Bence taviz vermeyin, yüzünüzü yumuşak görmüş tepenize çıkıcak....O gelmeden siz çarşıya felan çıkın. Mecbur değilsiniz ki....Bu kadının annesi, kardeşi, kocası, kayınvalidesi yok mu da illa ki size yapıştı....

Ya kapıyı açmayın, yada hayır diyin. Mesafenizi koruyun yoksa daha çok sizi çağırır....

Seni kullanmaktan başka birşey yapmamış bu komşun 1 yıldır nerdeymiş...
Çıkar peşinde olanlardan nefret ediyorum

acıma acınacak hale düşersin demişler. yapacağını yapmışsın. hiç mi eşi dostu yok da seninle gidiyor sürekli? bu zamana kadar ne yapıyordu yani? yine de sen bilirsin tabi yardım etmek istiyorsan katlan ama bunun arkası da gelebilir. müsait olamıyorum her zaman kusura bakma diyebilirsin.

yüzsüzlük o derece ki sen çocuğun huyunu öğrendin işim olduğunda bırakırım sana diyo hey allahım yaa gülsem mii ağlasam mı:27:
kesin kararlıyım bu kez G İ T M İ Y C E M:47:

oldu deseydiniz. insanlar inanılır gibi değil. tez vakitte aranı soğut derim.

Önceki yorumların tekinde görmüştüm yüz verirsen tepene çıkar diye bende aynı öyle düşünüyorum.Eşin istemiyorsa bence bi bildiği var da istemiyor.Yarın öbür gün çocuğu da bırakırım der diyordum ilk sayfada nitekim demiş :31: Hayır demeyi öğrenmemiz lazım canım gerçekten ama bu efer bıçak kemiğe dayanmış zaten hayır diyeceğinden eminim .Bu artık iyi niyeti suistimal etmek oluyo

bilmiyorumda sanki işi düşünce slm verenlerden geldi..
daha önceden bi merhaba diyip şekerlik yapsa anlıyacamda işi düşünce tanımış işte...
işi bitince gene slm vermeye bilir...
ayrıca küçüçük bir bebegi saglık ocagına götürüp igne vurdurmak iye bakadar zor eşi yokmu bu kadının taksiyle gitsin..
eşimde istemiyomuş...
ilerde bebegimle herşeyi kendin yapacan alışman lazım diyin sizinde cocugunuz küçük onada yazık...

Kesinlikle gitme bu işin ardı arkası kesilmeyecek belli. Hem ne o öyle yüzsüzce üstelemeler, yok çocuğuma bakarsın falan demeler. Sana mı güvenmiş doğurmuş. Ne çıkarcı insanlar varya.. Hem eşinde istemiyor onun için niye eşini kırıyorsun ki. Kocam izin vermiyor de çık işin içinden.

Back
X