tabiki evlilik bu değil iyi günde kötü günde hastalıkta sağlıkta herşeyi paylaşmaktır:26:eşiniz sizi seviyoröu bilemem ama bencil duyarsız ve gamsız biri olduğu ortada Allah sana sabır versin:26: benim eşim böyle olsaydı ve değişmemekte ısrar etseydiv sanırım pek şans tanımazdım ona kötü günümde yoktun iyi günümde de istemiyorum seni, hastalığımda yoktun sağlığımda da yanımda istemiyorum seni derdim ben bu gibi konularda hoşgörülü olamıyorum
Şuan hastane de yatıyorum ben bunları size hastanedeki odamdan yazıyorum 2gündür burdayım ve iki gündür eşim başımı bekliyor sabah işe gitmesi gerekiyor ama o yerine çalışacak başka birini buldu yanımda olabilmek ve bir yandan da oğlumuzu kursa götürüp getiriyor... başımda duracak kimse olmadığı için değil onun aileside benim ailemde aynı şehirde isterse annesini yada benim annemi çağırabilir gurbette değiliz kardeşlerimizde var ama benim eşim olarak hayatımı paylaştığım canyoldaşım olarak eşim başımda bekliyor herşeye şuanda eşim koşuşturuyor ve bunu bizim için ailesi için yapıyor...