annaler, hamileler, bilgisi olanlar lütfen acil yardımm!! teşekkür ederim

mad_sad

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2011
1.047
5
66
İstanbul
Anneler, hamileler, bu konuda bilgisi olanlar bir konuda aklımda çok büyük soru işareti var lütfen yardımcı olun, 17 artı 2 haftalık hamileyim 2 gündür özellikle geceleri çok hastayım ilk 3 ayımda çok korkunç çok hasta geçti ama bu baya farklı, 2 gün önce ben baya kötü üşütmüşüm çok hastalandım çok kustum 2 gündür hep yatıyorum, sanki ruhum çeliliyor içimde öyle halsiz öyle hasta öyle hayattan keyifsiz yattım ki, dedim sanırım ölüyorum, bu şekilde bebegime birşey olur mu? ölüm düşük vs? yada bebegime birşey olduda ben mi ondan böyle kötüyüm acil yardım? ilgilenen herkese gönülden teşekkürler :14: :14: :14:

Anneler, hamileler, bu konuda bilgisi olanlar bir konuda aklımda çok büyük soru işareti var lütfen yardımcı olun, 17 artı 2 haftalık hamileyim 2 gündür özellikle geceleri çok hastayım ilk 3 ayımda çok korkunç çok hasta geçti ama bu baya farklı, 2 gün önce ben baya kötü üşütmüşüm çok hastalandım çok kustum 2 gündür hep yatıyorum, sanki ruhum çeliliyor içimde öyle halsiz öyle hasta öyle hayattan keyifsiz yattım ki, dedim sanırım ölüyorum, bu şekilde bebegime birşey olur mu? ölüm düşük vs? yada bebegime birşey olduda ben mi ondan böyle kötüyüm acil yardım? ilgilenen herkese gönülden teşekkürler :14: :14: :14:

cnm bebeğne bişi oldunu sanmam amadra gt hstasn sonçta

cnm bebeğne bişi oldunu sanmam amadra gt hstasn sonçta

çook teşekkür ederim canım ilgilendğin vakit ayırıp cevap yazdıgın için, eşimde bana kızıyor sana kalırsa çocuk herg ün ultrasano giricek, biraz sakin olmaya çalış diye, haklı ama bende bu kadar hasta yatınca korkuyorum haliyle kendim için değil ama minik bebegim için:14: annelik ne kadar kısmetli ne zor imiş, daha doğmadan tüm kalbim onun için çarpıyor, bu güzel duyguyu veren Rabbim'e emanet güzel yavrularımız, Amin

Canım bebişine bir şey olmaz ama hamileyken vucutta mikrop yada enfeksiyon olmasını istemiyor doktorlar.ve her hastalığın hamilelikte kullanabileceğin bir ilacı var unutma.zaten bünyemiz şuan bebiş nedeniyle hassas hastalık ayrıca yoruyor bizi.bir dahiliye uzmanına görünmende fayda var bence.ayrıca yalnız değilsin hepimiz evde ultrason makinesiyle yaşamayı hayal ediyoruz:))))
ama hayal işte

Canım bebişine bir şey olmaz ama hamileyken vucutta mikrop yada enfeksiyon olmasını istemiyor doktorlar.ve her hastalığın hamilelikte kullanabileceğin bir ilacı var unutma.zaten bünyemiz şuan bebiş nedeniyle hassas hastalık ayrıca yoruyor bizi.bir dahiliye uzmanına görünmende fayda var bence.ayrıca yalnız değilsin hepimiz evde ultrason makinesiyle yaşamayı hayal ediyoruz:))))
ama hayal işte

bellacım çok teşekkür ederim:71: içim ferahladı ayy inşAllah inşAllah, bende biraz tecrübesizlikte var ilk bebişim yaşaya yaşaya ögreniyorum:) ama ultrason cihazı kesinlikle dogru ayy keşke hepimizin evinde olsa :49:

bellacım çok teşekkür ederim:71: içim ferahladı ayy inşAllah inşAllah, bende biraz tecrübesizlikte var ilk bebişim yaşaya yaşaya ögreniyorum:) ama ultrason cihazı kesinlikle dogru ayy keşke hepimizin evinde olsa :49:

benimde ilk bebeğim hatta sen benden kıdemlisin 14.haftadayım ben :)ama dediğin gibi sora sora öğreniyoruz.bende sana bir şey sorayım cinsiyetini öğrendin mi kaçıncı haftasında öğrendin.benim ikli testlerim geçen haftaydı.bi sonraki randevum 1 ay sonra meraktan ölücem: 52: acaba başka dr. gidip bi baktırsam mı arada :)))

allahın izniyle bebişinde bişe yoktur annesi ama sen yinede bi doktora git.gebelikte basit bir idrar yolu enf bile neler yasatıyo

allahın izniyle bebişinde bişe yoktur annesi ama sen yinede bi doktora git.gebelikte basit bir idrar yolu enf bile neler yasatıyo

melodicim sana da yorumlarınla katkıda bulundugun için çok teşekkür ederim, şimdi iyileştim toparlandım üşümemeyede çok özen gösteriyorum hala evde kısa kollu giymiyorum, toparlandım oldukça iyiyim yinede doktora gitmeli miyim ne dersiniz arkadslar? öpüyorum hepinizi minik kuzumla:49:

Back
X