- Konu Sahibi Sevdambenimm
-
Valla canim cok sıkıldı acayip anlatamamYa şu psikolojilerde alt üst olmaya nasıl meyilli...
Bacım gözünü seveyim derdin bu olsun ya, he de geç elalemin gözünü gönlünü eğlemeye mi geldik dünyaya.Giyin süslen gez
Yok canim yanimizda bi bey vardi25 yaşında birini güzel alımlı boylu poslu olmasa da kimse bebeğin ananesi sanmaz bence,mümkün değil.hemşire ya başkasını kastetti yanınızda başka bir kadın varsa ya da dili sürçmüştür annesi diyeceğine ananesi demiştir.
He bende yolda kendima kiziyorum"Yuh "deseydin keske.25 yaşındaki genç insana bunu demek neki? Gösterde 30 göster,o yaştada anneanne olunmaz
Gittigimiz doktorda goz doktoruyduhakkaten girmesi lazimGöz doktoruna bir görünsen deseydin :)
Yahu kafaya takıp üzülecek ne var bunda ?? Dengesizin biriymiş..25 yaşında biri büyük gösterse bile anneanne olacak kadar olabilir mi tam bir gerzeklik..üzülmene değmez
Boyumu kilomu yazdim (cunku kvme anlattim oda uzun boylulari bazi insanlar yasli buluyomus ole bi yorumda bulundu oyuzden belirttim)25 yaşında birini güzel alımlı boylu poslu olmasa da kimse bebeğin ananesi sanmaz bence,mümkün değil.hemşire ya başkasını kastetti yanınızda başka bir kadın varsa ya da dili sürçmüştür annesi diyeceğine ananesi demiştir.
bizde gorumcemle yasit gibiyiz 1 yas var bende dumur oldum ama atamiyorum ustumden .Yaşıtım bi arkadaşım için "annen mi" diye sormustu kadinin biri, biz şok, arkadaşım dumur.. Kiz ne yaşlı duruyor ne de annem gibi gorunuyor.. Kadinin nasil bi kafa yasadigini merak etmistim sadece..
25 yaş çok genç bir yaş ,35 olup da yaşadığı yıpratıcı hayat sebebiyle olduğundan yaşlı görünenleri gördüm ama 25 yaşında ki birine anane denmesi hemşirenin bilerek sizi sinir etmek için söylediğini gösteriyor o zaman .Boyumu kilomu yazdim (cunku kvme anlattim oda uzun boylulari bazi insanlar yasli buluyomus ole bi yorumda bulundu oyuzden belirttim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?