Annanesi demi 'O'

Annesi misiniz diyecekti dili surctu sanirim. Kimse 25 yasindaki birini 60 yas ile karistirmaz. Kadinin gozleri bozuk o zaman.

Oyyy ablan kurban :)) o kadar değil kuzum da yaşıma göre fena değilim işte.

Dediğin gibi hemşire gıcık olduğu birine benzetmiş bence de benim aklıma da o geldi :))

İnsanlar bazen saçmalıyor. 27 28 yaşlarındayken Yurt dışına çıkarken bana 18 yaşından küçüksün dediler. Kimliği gösteriyorum. Benim diyorum. Çok bunalttılar. Kaldı ki minyomun ama 18den de küçük göstermiyordum kkesinlikle.

Ya beni buluyo zaten hep bole koplexli kadinlar.
Gecenlerdede is yerinde kadin 45 yasindaymis yeni isci ..illa bana diyoki kac gosteriyorum kac gosteriyorum dedim genc duruyosun illa sole diyo dedim he 35

Ya beni buluyo zaten hep bole koplexli kadinlar.
Gecenlerdede is yerinde kadin 45 yasindaymis yeni isci ..illa bana diyoki kac gosteriyorun kac gosteriyorum dedim genc duruyosun illa sole diyo dedin he 35
Ayy evet bide boylesi var sismanken zayifmiyim diye soran yaşını soran mecburen farkli soylemek zorunda hissediyorum. Kirilmasinlar diye ama .Ama icimden siskosun iste diye bagiriyorum.

Ayy evet bide boylesi var sismanken zayifmiyim diye soran yaşını soran mecburen farkli soylemek zorunda hissediyorum. Kirilmasinlar diye ama .Ama icimden siskosun iste diye bagiriyorum.
Valla benimde soyleyesim geliyo ..hayir bizim turk kulturude bu avrupaya ayak uydurmaya pek merakli ..
Burda insanlar isimleriyle hitap edildigindenmidir nedir benden 15yas buyuklere bile abla diyemiyorum
Ismimi sole diyolar .

Ya ben bu konuyu okudum da bir gülümsedim:) insanlar ne kadar acayip velev ki bebeğin anneannesiyim sanan ne dimi.. Niye sorma gereği duyarsın? Keşke yok ben dedesi oluyorum deseydiniz:)))

Herhangi bir dil sürçmesi yada farkli birini kastetme olmadiysa. Sacmalamis densiz kadin, kiskandi mi acaba sizi. Bilemedim takmayin kafaniza bende 25 yasindayim millet 19-20 saniyor gorunce. Ne anannesi yahu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…