- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.000
- 798
- Konu Sahibi Sevdambenimm
-
Babama annem için kızınız mı diye sormuşlardı aklıma o geldi
Çok bozulmuştu babacığım.
Oyyy ablan kurban :)) o kadar değil kuzum da yaşıma göre fena değilim işte.Bir kere o kadının o yaşlarda olan birine onu söylemesinin iki farklı nedeni olabilir.
Ya kıskandı.
Ya da gıcık olduğu komşu/gelin/akraba ya çok benziyorsunuz.
Objektif olarak yorum yapayım ablam benle yaşıt duruyor
Ayrıca yan yana resminizi de görmüş biri olarak saçmalamış yahuBittercoffee
Bizim kadınlarımızda miyop çok yaygın galiba
Gece gece sen beni guldurdun Allah da seni guldursunYok la aslında dedesiyim, operasyon geçirip ananesi oldum artık hem dedesi hem ninesiyim deseydin
Gece gece sen beni guldurdun Allah da seni guldursun
25 yasinda bi insanin rahatsizligi yoksa "anneanne" gibi gorunmesi imkansiz, siz de biliyosunuz.. Hemşire sacmalamis sadece, şok olmaniz normal ama uzulmeyin..bizde gorumcemle yasit gibiyiz 1 yas var bende dumur oldum ama atamiyorum ustumden .
Babama annem için kızınız mı diye sormuşlardı aklıma o geldi
Çok bozulmuştu babacığım.
Ya beni buluyo zaten hep bole koplexli kadinlar.İnsanlar bazen saçmalıyor. 27 28 yaşlarındayken Yurt dışına çıkarken bana 18 yaşından küçüksün dediler. Kimliği gösteriyorum. Benim diyorum. Çok bunalttılar. Kaldı ki minyomun ama 18den de küçük göstermiyordum kkesinlikle.
:) 62 falan deseydin keşkeYa beni buluyo zaten hep bole koplexli kadinlar.
Gecenlerdede is yerinde kadin 45 yasindaymis yeni isci ..illa bana diyoki kac gosteriyorun kac gosteriyorum dedim genc duruyosun illa sole diyo dedin he 35
Ayy evet bide boylesi var sismanken zayifmiyim diye soran yaşını soran mecburen farkli soylemek zorunda hissediyorum. Kirilmasinlar diye amaYa beni buluyo zaten hep bole koplexli kadinlar.
Gecenlerdede is yerinde kadin 45 yasindaymis yeni isci ..illa bana diyoki kac gosteriyorun kac gosteriyorum dedim genc duruyosun illa sole diyo dedin he 35
Valla benimde soyleyesim geliyo ..hayir bizim turk kulturude bu avrupaya ayak uydurmaya pek merakli ..Ayy evet bide boylesi var sismanken zayifmiyim diye soran yaşını soran mecburen farkli soylemek zorunda hissediyorum. Kirilmasinlar diye ama.Ama icimden siskosun iste diye bagiriyorum .
Genç hissedicek ya işine geliyoValla benimde soyleyesim geliyo ..hayir bizim turk kulturude bu avrupaya ayak uydurmaya pek merakli ..
Burda insanlar isimleriyle hitap edildigindenmidir nedir benden 15yas buyuklere bile abla diyemiyorum
Ismimi sole diyolar .
He demi sanane sorun bende dumur oldum kaldim..halen kendime sinir oluyorum ya..Ya ben bu konuyu okudum da bir gülümsedim:) insanlar ne kadar acayip velev ki bebeğin anneannesiyim sanan ne dimi.. Niye sorma gereği duyarsın? Keşke yok ben dedesi oluyorum deseydiniz:)))
Boşver ya.. İnan ki saçmalık.. Bir daha denk geldiğinizde emeklilik yaşınız gelmedi mi sizin çökmüşsünüz diyiverin:))He demi sanane sorun bende dumur oldum kaldim..halen kendime sinir oluyorum ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?