Annanesi demi 'O'

Ha şimdi aklıma geldi bi sefer eşimle biz sevgiliyken amcanın biri 70 80 yaşlarında (ölmüş gömmeyi unutmuşlar zira beyin ölümü gerçekleşmişti ) bizi anne oğul zannetmişti hatta sordu yok dedim amca inince yanındaki kadın dediki banada dedi sizi dedim amca sevgili onlar saçmala diye gene sorucam diyip durdu dedi

Bu iyiydidenekki hemsirenin de bole bi hastaligi olmali

Canim bi bilsen ne kadar taktigimi..
takintiliyim galiba ama arkadas buda takilmazmi kendime sinir oldum
Kadina deseydim ki he ben annanesi 60 im ama su kremi kulllanip genc kaliyorumdemek geldi icimden
yahu canm 25 yaşında bir genç kadın ne yaparsa yapsın anneanne gibi görünmez.hemsire abla kiskanmis zaar

Ayyy inanmazsınız bende yasdim bunu.Ben eltimle doktara gittim rahatsizdim biraz doktor erkekti muayene etti beni sonra eltime döndü dekiki ablanizmi (benim icin) dedi .Ben 20 eltim 35 yasinda ve kilolu yani anlamaması imkansiz. Anlamadim ama o ani yasadim sizi anliyorum.

Sanirim hemsire sizi kıskandı

Ammaaannn densiz.. ben mimyonum küçük gösteriyorum. 33 yaşındayım ama 24 25 falan görünüyorum. Görümcem de mimyondur ama benden büyük olduğu belli oluyo. Tanımayanlar bile anlayabiliyo yani..

Fakat bigün yakın bi arkadaşı geldi ve aaa gelininiz mi ben onu senden küçük sanıyodum dedi. Görümcem de küçük zaten 2 yaş dedi. Yaaaa yaşlı görünüyo senden epey büyük sandım dedi ne takıcam yaa.. aaa niye saklıyosun ki kardeşinden 10 yaş büyük olduğumu ayıp bi şey mi sanki dedim kadına da döndüm 40ı geçtim küsuratını da söylemeyim dedim

P Prometteur fıstığım sen tanıyosun beni. Objektif ol öyle yaz ama

Velhasılı takma arkadaşım patavatsız de geç. Niye hiç tanımadığın bi ayarsızın lafıyla tüm gününü zehir ediyosun kendine? Geç dalganı gitsin

AA olur mu büyük annesiyim. Torunumun torunu bu da deseydin. Bizim aile hep genç kalıyor senin gibi bunamiyoruz şükür ki derim ben olsaydım.

Boyumu kilomu yazdim (cunku kvme anlattim oda uzun boylulari bazi insanlar yasli buluyomus ole bi yorumda bulundu oyuzden belirttim)
Erkek kardeşimin boyu 1.88 civarı 22 yaşında bile yok henüz 21.5 kilosuda yok saçlarında beyazları var geçenlerde kardeşim cafede otururken yan masasında oturan bir adam kardeşimle sohbet etmiş bir konu hakkında sonra abi senin yaş 45 var mı demiş kardeşim de daha 22 bile değilim demiş karşısında ki adam ise kardeşimden 10 yaş civarı büyükmüş.Saçlarından ötürü dedim heralde ben de ama tamamı bembeyaz değil karışık bir renk siyah,beyaz,hafif sarı karma bir renk.

Bir kere o kadının o yaşlarda olan birine onu söylemesinin iki farklı nedeni olabilir.
Ya kıskandı.
Ya da gıcık olduğu komşu/gelin/akraba ya çok benziyorsunuz.
Objektif olarak yorum yapayım ablam benle yaşıt duruyor
Ayrıca yan yana resminizi de görmüş biri olarak saçmalamış yahu Bittercoffee
Bizim kadınlarımızda miyop çok yaygın galiba

Sacinda beyazi olsa bile insanin yuz hatlari belli ediyo yasini adamda sacmalamis (not sacimda heyaz yok kumralim boyada yok)benimkisi daha vahim

Sacinda beyazi olsa bile insanin yuz hatlari belli ediyo yasini adamda sacmalamis (not sacimda heyaz yok kumralim boyada yok)benimkisi daha vahim
Kardeşimi hep yaşından büyük zannediyorlar heryerde abim zannediyorlar çocuk şimdiye kadar kiminle tanıştıysa böyle oldu biriside 35 var mısın demişti dediğiniz gibi yüzüne bakınca zaten 21-22 olduğu anlaşılır aslında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…