- Konu Sahibi Sevdambenimm
-
Amaci neydi ben neden susup kaldim halen orda kaldim.Herhangi bir dil sürçmesi yada farkli birini kastetme olmadiysa. Sacmalamis densiz kadin, kiskandi mi acaba sizi. Bilemedim takmayin kafaniza bende 25 yasindayim millet 19-20 saniyor gorunce. Ne anannesi yahu..
Burdaki yapilan seyde belli ..Ben yeni dogum yapmistim kayinvalidemle gezmeye gitmistik. Allah var kayinvalidemde genc gosterir yasindan ben de yirmi iki yasindayim. Kadinin biri durup dururken kayinvaliden senden genc duruyor dedi. Psikolojimi sen dusun. Simdide cok ufak gosteriyorsun diyorlar. Ben de bir ortasini bulamadim. Insanlar konusuuur. Sacmalamis hemsire, pisligine yapti belkide.
Tenturdiyotu fazla kacirmis hemsire teyze
Benim babama da aynısı olmuştu!Babama annem için kızınız mı diye sormuşlardı aklıma o geldi
Çok bozulmuştu babacığım.
Kiskanmis bence hemde çok sonrada gelip moralini bozmak istemiş :)Iyi geceler hanimlar..
Kafayi yicem ..kisa ozet 25 yasindayim ..
170küsür boyum ..
59 -60kilodayim..
Kendimi ovmek gibi olmasin ..
Guzel alimli..
Neysen bugun yasadigim cok sacma bi olayi anlatayim ..
Yoksa catliyacagim.. gorumcemin kucuk 2 aylik bebegi var doktorda randevusu vardi yardimci olmak icin onunla gittim ..
O muayane olurken felan hep bebegiyle ilgilendim..
Neyse oralarda dolasan 50 kusur yaslarinda bi hemsire vardi tuhaf tuhaf bakislarini yakalamistim ..gorumcem cikti odadan toparlaniyodu cocukda halen kucagimda bu hemsire geldi yanimiza bu dedi annanesi mi dedi
Beni kasdetiyor..
Banada kal geldi agzima acamadim ..o an sanko kitlendim gorumcem ne alakaya dedi o yengem abimin esi felan .. sonra kadin basti gitti ben sokk ..ustune sokkk.
Arkadas 25 yasindayim gorumcem 24 .
Sonra ciktik ..ama ben neden kadina bisey demedim ne diyebilirdim ..ama yemib ederim psikolojim alt ust oldu ..nasil bu durumdan kurtulcam aynaya bakiyorum saatlerdir.
Benimkisi daha berbat degil mi ben 25 gorumce 24 yani 1 yasindayken dogurmusum onu tovbe tovbeSenin yaşadığın birşey değilmiş be canım...
Ben 25 yaşındayken, kuzenim ile havuza gittik, kuzenim de o zaman 11-12 yaşlarında...
Kadının biri yanıma geldi "kızınızmı, pek şeker" demez mi...
Yıkıldığım an....
Kadına "ne münasebet, kuzenim o benim" diye tersledim.
Ama ne günümü ne de hayatımı kendime kahrettim
Belli ki pisliğine yapmış...Benimkisi daha berbat degil mi ben 25 gorumce 24 yani 1 yasindayken dogurmusum onu tovbe tovbe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?