Annanesi demi 'O'

Ben yeni dogum yapmistim kayinvalidemle gezmeye gitmistik. Allah var kayinvalidemde genc gosterir yasindan ben de yirmi iki yasindayim. Kadinin biri durup dururken kayinvaliden senden genc duruyor dedi. Psikolojimi sen dusun. Simdide cok ufak gosteriyorsun diyorlar. Ben de bir ortasini bulamadim. Insanlar konusuuur. Sacmalamis hemsire, pisligine yapti belkide.

Burdaki yapilan seyde belli ..
Bilerek artniyetli ..
Bu hemsireyi hayatim boyunca unutamicam sanirim

Senin yaşadığın birşey değilmiş be canım...

Ben 25 yaşındayken, kuzenim ile havuza gittik, kuzenim de o zaman 11-12 yaşlarında...
Kadının biri yanıma geldi "kızınızmı, pek şeker" demez mi...
Yıkıldığım an....
Kadına "ne münasebet, kuzenim o benim" diye tersledim.
Ama ne günümü ne de hayatımı kendime kahrettim

Kiskanmis bence hemde çok sonrada gelip moralini bozmak istemiş :)

Benimkisi daha berbat degil mi ben 25 gorumce 24 yani 1 yasindayken dogurmusum onu tovbe tovbe

Bence sizi kiskanmis :)

Bir akrabamiz da bana topluluk icinde durup dururken "wolfrogun burnu kucukken guzeldi de buyudukce yamuldu" demisti. Ama cok guzel bir burnum var Allah bozmasin beni yeni taniyanlar estetikli zanneder. Eminim ki tamamen artniyetli soyledi. Bence sizi de kiskanmis..

Canım ben memurum. Bazen insanların yüzüne bile bakmadan annesi misiniz falan diye sorduğum oluyor. Yoğundur, kafası dalgındır... Tek derdin bu olsun...

13 yasimda babami gosterip
esin mi? diyen densiz bir kadini gordum ben.
göz var nizam var yahu.
bazi insanlar fazla patavatsiz ve göz ayarlari yok

aman boş ver

geçen düğüne gittik

görümcemle oturuyoruz

0 45 yaşında ben 37

bir kadın geldi

görümcemin eski iş yerinden arkadaşı

ben de döndüm merhaba dedim

kadın annen mi dedi

görümcem çok bozuldu zira annesi 70 yaşında

kadın da bunun üzerine bozuldu bayağı

olur öyle şeylerrr

Yahuuu taktığın şeye bak.. ben de 25 yaşındayken çalıştığım yerden bi müşteri ile karşılaşmıştım yolda.neyse konuştuk falan sonrasında bana; *kaç yaşındası? dedi
"25" derdim
*yok canım en fazla 35 sin* dedi
Meğerse 45 anlamış hiç bozuntuya vermedim.. saçlarım çok açık sarıydı sonrasında gittim daha koyu kumral yaptım daha genç gösteririm belki diye ) hala da anlatırım heryerde gülerek :))) biraz kendinizle ve hayatla dalga geçin canımmm

Sen narin psikolojine dert arıyorsun .. ne var yani ? Ben 25 yaşındayken çocuğum vardı . Annem 16 yaşında çocuk sahibiydi (asla onaylamiyorum) .. çocugu olan yaşlı mi oluyor ? Üç çocuk doğurdum , 2 tanesi hayatta .. o zaman ben hiç aynalara bakmayayım. .çocuk sayısı arttıkça yaş da ilerliyor malum ..

Gerekli not :) : anneanne yazmışsın ben anne okudum ..Kadına gözlük verseydin ..

kardeşimle aramda 4 yaş var. atandı kendisi. atandığı okula gittik. ben 27 yaşımdayım o vakit. okulda da bir öğretmen bana teyze dedi yaşı da benden bir yaş küçükmüş. oluyor bazen böyle saçmalıklar. beni kardeşimin annesi sandı iyi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…