Anne adayları sizdede nefes darlığı varmi

kendinden emin ol

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2024
28
2
1
23
Merhaba hamiş anneler ben 10 haftalık hamileyim 5 hafta önce nefes darlığı yaşamaya başladım zar zor nefes alıp veriyorum sizdede oluyormu

Merhaba benimde oluyordu ama böyle 20.haftadan sonra oluyordu nedenini bilmiyorum ama çoğu kişi de oluyor yanılmıyorsam siz yinede doktorunuza sorun

Merhaba hamiş anneler ben 10 haftalık hamileyim 5 hafta önce nefes darlığı yaşamaya başladım zar zor nefes alıp veriyorum sizdede oluyormu
Bende de oluyo anksiyetm olduğu icin hemen panik yapiyorum bi de nefes darlığı yaşayınca.
Hemen nefes egzersizi yapmaya çalışıyorum ve hizli hareket etmiyorum

Hamilelikte nefes darlığı çok oluyor canım normalde 2.trimester ortalarında başlar ama seninkisi de normaldir bence havalar sıcak çünkü yinede endişen varsa doktorunla bir görüşürsün

Hamilelikte nefes darlığı çok oluyor canım normalde 2.trimester ortalarında başlar ama seninkisi de normaldir bence havalar sıcak çünkü yinede endişen varsa doktorunla bir görüşürsün
Evet zaten doktara söyledim havalar sıcak ve mümkün olabildiğince serin yerlerde oturmami tavsiye etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…