anne adayları yeni listesi

belkide yerleşme kanamasıdır. umudunu yitirme tamam mı arkadaşım

derviş canım bencede yerleşme kanaması olabilir ama git ve kan testi yaptır derim bende böyle daha çok stres yapacaksın içinde tutunmaya çalışan meleğide üzeceksin.rabbim yanında olsun canım.

derviş neredesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

derviş canım nerdesin test yaptınmı hayırlı haberlerle gel canım

Kızlar test yaptırdık, sonuç 42...doktor şimdilik gebelik var diyor, ama aşırı kanamam var... o yüzden progesteron iğne yaptı... ilacını da verdi aynı iğnenin proluton diye bir ilaç...kalkmadan pazartesiye kadar yatacaksın dedi... çok endişeliyim.. şimdi merkezi aradım kimyasal gebelik olma ihtimali varmış... ben mi birşey yaptım da kimyasal gebelik oldu acaba... pazartesi gelmek bilmez şimdi...

kendini hiç suçlama canım o allahtan gelen bişe.. ben 1 hafta yattım ama bak değerim hzla düşüyo listeden beni silebilirsin düşük yapacağım kesin çünkü canım allah sana yardım etsin inşallahhhh devam eder.

kendini suçlama canım..kanama olabilir inşallah pzt tekrra test yaptırısın yükselirr..idil canım allah seninde yardımcın olsunnn

kanama olmasaydı belki yükselir diye sevinirdim ama şu an ne ağlayabiliyorum ne gülebiliyorum garip bir durumdayım...sevinemedim.. yine hayallerim yarım... temmuz ayı yatarak geçti...sıkıldım...iyi ki sizler varsınız...

derviş canım bu liste hayırlı haberler getırr inşallah benıde ekler mısın tüp bebek ilk deneme istanbul eurofertilde alev hanım transferım yapıldı. bugun 6. gunum beklıyoruz dua edın lutfen ihtiyacım var.

derviş canım kanama devam ediyormu canım kanama olduğunda crinone jelmi kullanıyordun ben jel kullanıyorum bugün 10. gün benimde sabah kanama oldu jeli koyunca kesildi ama çok korkuyorum allahım ne olur bizede nasip et annelik duygusunu bebişlerimizi sağ salim kucağımıza alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…