anne adayları yeni listesi

hamile arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum gözünüz aydın allah kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlerin başına

Hamile arkadaşlarımız TEBRıKLER.... listemizi yeniledim, diğer arkadaşların da sonuçlarını bekliyoruuuzzz... darısı başımıza... sağlıkla 9 ay sonunda meleklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah, sağlıkla kalın...
buarada listemiz bayağı canlandı.. tebrikler artmaya başladı, bu ay hepimize uğurlu gelir inşallah...

hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum hepiniz sağlıcakla bebişlerinizi kucanıza alırsınız benimde yarın transferim dua edin hamile annelerin duaları kabul olur 7 döllenmiş varmış canlarım bana yarın tutunur inşallah teyzeleriopuyorumnanaktan

ben e beeenn? beni yazmamışsıınnn..ya da ben mi yalnış yere bakıyorumm...

teşekkür ederizz canım allahım en kısa sürede tüm arkadaşlarıma bebişerini versin inşallahhh

yazmazmıyım idilcim, tüm sonuç bildiren , listeye eklenmek isteyen arkadaşları yazdım,yenilemek biraz uzun sürdü.... tekrar TEBRıKLER...hamilelerin duası kabul olur derler, bize de dua edin kızlar... benim için de büyük gün 25 temmuz cumartesi.. inşallah Allahım tüm isteyenlerin hepimizin yüzünü güldürür...

tamammm gördüm şimdi canımm inan bana herkese isim isim o kadar içten dua ediyorum kiii inşallah inanıyorumm en kısa sürede kavuşacaksınızzz bebeklerinize, meleklerimize.... teşekkür ederimmm

sen de sağlıkla meleklerini 9 ay sonunda kucağına alırsın inşallah...
sağol duaların için... Allahım kabul etsin hepimizin dualarını.. isteyen hepimizin yüzünü güldürsün...

amiiin canım iyi haberleri vermene sadece 5 günn kaldıı hadi hayırlısıylaa iyi haberlerr gelsin bol boll

derviş ve elif az kaldııı.. sonuçlarınız pozitif buna inanın.. az kaldı

inşallah canım inşallah.. Elifin birkaç gün daha var , benim 2 günüm kaldııııııı, heyecanlanıyorum, inşallah benimledir bebişim ya da bebişlerim...

Merve ekledim, yeni mi öğrendin sonucunu? 9 ay sonunda sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah... Tebrikler.. darısı başımıza.. bize de dua eder misin?

canım benim anneliğim çok kısa sürdü malesef değerlerim düşmeye başladı galiba düşük yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…