Hamile arkadaşlarımız TEBRıKLER.... listemizi yeniledim, diğer arkadaşların da sonuçlarını bekliyoruuuzzz... darısı başımıza... sağlıkla 9 ay sonunda meleklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah, sağlıkla kalın...
buarada listemiz bayağı canlandı.. tebrikler artmaya başladı, bu ay hepimize uğurlu gelir inşallah...
yazmazmıyım idilcim, tüm sonuç bildiren , listeye eklenmek isteyen arkadaşları yazdım,yenilemek biraz uzun sürdü.... tekrar TEBRıKLER...hamilelerin duası kabul olur derler, bize de dua edin kızlar... benim için de büyük gün 25 temmuz cumartesi.. inşallah Allahım tüm isteyenlerin hepimizin yüzünü güldürür...
tamammm gördüm şimdi canımm inan bana herkese isim isim o kadar içten dua ediyorum kiii inşallah inanıyorumm en kısa sürede kavuşacaksınızzz bebeklerinize, meleklerimize.... teşekkür ederimmm
sen de sağlıkla meleklerini 9 ay sonunda kucağına alırsın inşallah...
sağol duaların için... Allahım kabul etsin hepimizin dualarını.. isteyen hepimizin yüzünü güldürsün...
Merve ekledim, yeni mi öğrendin sonucunu? 9 ay sonunda sağlıkla bebişini kucağına alırsın inşallah... Tebrikler.. darısı başımıza.. bize de dua eder misin?