anne adayları yeni listesi

nasıl ya? bugün kaçıncı günün? senin değerlerin zaten yükselmemiş miydi? tekrar mı test yaptırdın? çok şaşırdım o yüzden birsürü soru sordum

iyi de idilcim o kadar çok düşmemiş ki, ayrıca 12., 14. ve 16. günlerde test yapmıyorlar mı? seninki özel bir durum mu da tekrar test yaptırdın?

bebiş seninle şu an hala... ne olur onu da üzme, hep konuşmuyor muyuz amacımız aynı hepimizin ,ama hayırlısı ne zamansa o zaman olsun hepimiz için diye.. yaşın daha genç.. ama seni teselli etmek için söylemiyorum bunları şu an bebiş seninle onu da üzme... hayırlısını dile ne olursun...

canım benim değerlerim geç arttı o yüzden son kez bi bakalım dediler.. baktık aldık işte.. artık ikiye katlamalı yükselmeliydi düşmek düşük demek işte malesef içimdeki acıyı tarif edemem ki..

derviş bak kendine gel ve strese girme burada herkese umut verdin sen umutlarını bitirme.. bak benimle başladın tedaviye uzun süredir takip ediyorum herkese morel veriyorsun sen hemen drni ara.. yemin ederim adresini bi,lsem ben geleceğim senialıp drye götüreceğim.. okudum o kadar sinirlendimki bizim derviş hemen pesedemezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

derviş canım bozma morelini ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm test yaptınmı

iyi ki varsınız kızlar... bebiş istiyoruz, multi,katremelek teşekkürler...herkese teşekkürler...

bugün 10. günüm... sabah kalkar kalkmaz kanamayla kalktım, akıntı geldi kıpkırmızı... bugün 10. günüm.. test yapacaktım bugün idrar testi, daha doğrusu acaba yapsam mı diye uyandım ama kanama olunca çok üzüldüm...merkezi aradım, anlattım, crinone jeli yapmana gerek yok artık dediler ama ben yine de yaptım bir umut.. şu an kanama kesildi kahverengi birşeyler geliyor ve ağrım çoğaldı.. belki de jeli yaptığım için kesildi...ama ben adet olmadan da böyle kahvemsi akıntım olur... bilmiyorum ama iyi değilim , moralim bozuldu...

dervişcim üzülme sen sağlıklı olduğun srece tekrar deneyebilirsin yeterki sabırlı ol biliyorum çok zor beklemek bende bekliyorum ama zamanı gelmemişse bebeğin olmuyo malesef benimde iki aşılama fos çıktı ama devam edicem yola tekrar allah yardımcın olsun sağlıkla kal

idilcim allah seninde yardımcın olsun umarım değerin yükselir ki eğer yükselmezsede allah ım yine seni anne duygusu ile tattırsın inş dualarım seninle canım

derviş bence gidip kan testi yaptır, ne de olsa artık 10. gündesin
ben senle ilgili olumsuz düşünmüyorum. sende düşünme lütfen. bizim bir tanığımız doğuma kadar regli oldu. şimdi ikiz kızları var

bethy ben cumartesi test yaptıracağım, bugün merkezden de cumartesi yaptır dediler... o yüzden bekleyeceğim ama umudum azalmaya başladı...
destekleriniz için sağolun...

ne biçim merkez yaaa git boşver içinde ümitsizlikle yaşamaktansa git kulaklarınla duy..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…