Anne Adaylarının Kişisel Bakımı,Beslenmesi vs :))

Evet bu listeyi bende görüyorum hep yani her türlü çok dikkat edicez :)

yasaklı bitkilerin bi listesi var bende, hamilelikte içmek ya da aroma olarak yemeklerde kullanmak uygun değilmiş bunlar:
adaçayı
ekinezya
sinameki
fesleğen
ahududu
biberiye
lavanta
yaban mersini
melisa
kara hindiba
aloevera

sürekli değişik bitki çayları içtiğim için ilk önce bu listeyi edindim ben, şimdi evdeki çayların yarısı bunları barındırdığı için içemiyorum.

bir de içinde çiğ yumurta olduğu için mayonez de yememek gerekiyormuş. az pişmiş et kadar iyi yıkanmamış sebzeler de zararlı olduğundan ben tüm salata malzemelerinin durulama suyuna sirke katıyorum.

Bende de bu listenin yarısı var neredeyse yasak olduğunu biliyordum ama hangilerinin olduğunu tam bilmiyordum teşekkür ederim

Bende de bu listenin yarısı var neredeyse yasak olduğunu biliyordum ama hangilerinin olduğunu tam bilmiyordum teşekkür ederim
rica ederim, listeye eklenen şeyler olursa da haber veririm mutlaka. bizim çocukların arası 10 gün gibi görünüyor sizinle:)

rica ederim, listeye eklenen şeyler olursa da haber veririm mutlaka. bizim çocukların arası 10 gün gibi görünüyor sizinle:)
Ayyy evet ne hoş tevafuk ama benim biraz riskli gebeliğim 1 haftadır dinleniyorum hayırlısı olması için dua ediyorum umarım sende hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini:))

Ayyy evet ne hoş tevafuk ama benim biraz riskli gebeliğim 1 haftadır dinleniyorum hayırlısı olması için dua ediyorum umarım sende hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini:))
inşallah senin için de iyi gider her şey.
gelişmeleri takip edeceğim buradan

Hergün bir yumurta badem ceviz fındık bir soda icmek lazımmış bitki caylari zararlıymıs arkadaslar herkesin hayırlı sağlıklı evladi olsun insallah
Allah razı olsun canım amiin inşaallah ben sodayı içiyorum ama asitli olmasının bir sakıncası var mı acaba onu bilmiyorum

Birde pekmez haftada iki kez balık yemek gerekiyormus ama belirli balıklari kımınde civa cok oluomus zararlıymıs hamsi istavrit cipura alabalık faydalıymıs

soda içmek zararlı değilmiş aksine içerdiği mineraller açısından faydalıymış. her gün 1 şişe içilebiliyormuş. yalnız soda ile mineralli sular birbirinden farklı olduğu için soda olmasına dikkat etmek gerekiyormuş arkadaşlar.

Teşekkür ederiz canım benim bizde arada kaldık emin olamadık:)

Kizlar ellerinize saglik cok guzel seyler paylasmissiniz ama ben de cok fazla mide bulantisi var ne yesem cikariyorum 2 gundur cok moralim bozuk buna bildiginiz bir cozum var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…