• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne anksiyetesi

Sunshine11111

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
173
Puanlar
53
Merhabalar, son zamanlarda annemle ilgili sağlığı ile ilgili çok büyük anksiyeteler yaşıyorum. Sabah çok erken işe gidiyor sokaklar ıssız korkuyorum. O gidene kadar uyuyamıyorum mesaj atıyorum vardın mı diye.
Varisleri var, ayak bileğinde bir yıldan fazladır geçmeyen kan oturmuş gibi kırmızılıklar var doktora gidecek kötü bir şey demesinden korkuyorum. Mamografi çektirdi sonucundan korkuyorum.

Ne önerirsiniz nasıl sakinleşeceğim? Namaz kılıp dua ediyorum sürekli ama içim ferahlamıyor.
Acaba hayatım boş diye sevdiğim biri yok diye mi anneme bu kadar sardım? Annemsiz hayatım bomboş kalır diye çok korkuyorum. Birçok sevdiğim arkadaşım annesini kaybetti ondan mı bu kadar anksiyetem tuttu?

Benim kuzen de anne anne diye aglardi bi iki gun biyerde yatili kalsa aglardi annemi ozledim diye. Koca bulunca baska bir ulkeye tasindi rahatligi da bulunca düzeldi😄😄😄 Sorunu kalmadi.
Ahshsh güldüm vallahi. Allah mutlu etsin maşallah diyeyim

Merhabalar, son zamanlarda annemle ilgili sağlığı ile ilgili çok büyük anksiyeteler yaşıyorum. Sabah çok erken işe gidiyor sokaklar ıssız korkuyorum. O gidene kadar uyuyamıyorum mesaj atıyorum vardın mı diye.
Varisleri var, ayak bileğinde bir yıldan fazladır geçmeyen kan oturmuş gibi kırmızılıklar var doktora gidecek kötü bir şey demesinden korkuyorum. Mamografi çektirdi sonucundan korkuyorum.

Ne önerirsiniz nasıl sakinleşeceğim? Namaz kılıp dua ediyorum sürekli ama içim ferahlamıyor.
Acaba hayatım boş diye sevdiğim biri yok diye mi anneme bu kadar sardım? Annemsiz hayatım bomboş kalır diye çok korkuyorum. Birçok sevdiğim arkadaşım annesini kaybetti ondan mı bu kadar anksiyetem tuttu?

Ya kıyamam ben sizi çok iyi anladım ama olmamış şeyler için endiselenmeyi birakin. Varsayımlar üzerine kendinizi yipratmayin. Allah anneciginize uzun ve sağlıklı omür versin.

Ya kıyamam ben sizi çok iyi anladım ama olmamış şeyler için endiselenmeyi birakin. Varsayımlar üzerine kendinizi yipratmayin. Allah anneciginize uzun ve sağlıklı omür versin.
Aminn amin allah razı olsun. Hepimizin tüm sevdiklerine sağlık versin

Evliyim çocuğum var ama annemle ilgili endişelerim benim de hiç bitmez bu biraz da insanın yapısıyla alakalı bence.Allah annelere sağlıklı uzun ömürler versin diyelim

Evliyim çocuğum var ama annemle ilgili endişelerim benim de hiç bitmez bu biraz da insanın yapısıyla alakalı bence.Allah annelere sağlıklı uzun ömürler versin diyelim
Nasıl sakinleştiriyorsınuz kendinizi peki bir yolu var mı

kaybetmekten daha fazla korkacağın bir şey bulunca düzelir. ben de senin gibiydim hep anneme bir şey olacak endişesi yaşardım. şimdi çocuğum oldu artık annemin endişesi azaldı, yerine oğlum geldi.

Anliyorum sizi ama bu elhamli haller yalnizca size zarar

Anin tadini cikarin olmayan seyler icin üzülmeyin

Yada babaanemin tabiriyle hastalik cagirmayin

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki, son zamanlarda sağlık sıkıntısı çıktı biyopsi süreçleri yaşadı annem neler çektim, ne senaryolar kurdum kafamda. Uykularım, yeme düzenim herşey alt üst oldu. Neyseki korktuğum gibi olmadı ama anneyi kaybetme korkusu ne demek bütün hücrelerimle çok iyi biliyorum.

Bende var 🤦🏻‍♀️ önlem olarak; evde kamera alarm sistemi, Google konumları telefonumda açık. Hastane işlerini falan da kontrol altında tutuyorum randevularını falan ben düzenliyorum 🥲

Back
X