Daha onceki konumda da belirtmistim annemle babam ben cok kucukken ayrildilar babam bu yasima kadar hep doldurusa getirip beni annemle konusturmadi gorusturmedi kuzenim vesilesiyle ben annemle uzun yilardan sonra baristim. Simcik abim var askerde. Babam evli ve ben esiyle hic bi sekilde anlasamiyorum bugune kadarda da cok cektirdi bana herneyse simdi tabiki annemle gizli gorusuyorum. Aslinda yol actim babama soyleyebilmek icin yok mahkemeye dava accakmis falan fisman babam hic bi sekilde kabul etmedi ve gorusmek istiyosan git ama beni unut diyo. Annemde evden esyalarini topla gel bana o evde yillardan beri ne cektin genc yasinda diyo. Anneme gidersem rahat olacagim kesin ama vicdanim seni yillardir baban bakti oyle de boyle de diyor yanimda annenle bile bile gorusturmedi diyor cok kararsiz kaldim sizce ne yapmaliyim annem dava acamiyor ben 18 yasimi gectigim icin aslinda elinde mahkeme karari var hftasonlari gorebilmek icin ama polise gittigimizde dava acilmasi gerektigini soyluyor. Yani yasal yollardan hic bisey yapamiyoruz sizce annemin yaninda gidiyim mi burda da cok sey cekiyorum hakkeden hic bi istedigim olmuyo nerdeyse ve ben kucukken her dedigim her istedigim yapilan bi kisiyken simdi eve bu konuma gelmem cok uzuyor beni. Babanla konus boyle boyle uzuluyorum de diceksiniz simdi dedigim zaman sen herseyi tersten anliyosun diyo karisi hep beynini yikiyo babamin anlicaniz. Uzun oldu ama yardim edebilir misiniz