- 15 Şubat 2019
- 1.006
- 1.547
- 63
- Konu Sahibi Perihosseini
-
Eşimle ilgili mesela bu ikisi bişey beceremez bişeyden anlamazlar gibi lafları oluyor. Benimle ilgiliyse aklınıza gelecek herşey hangi birini örnek vereyim...örnek verebilir misiniz?
evliymişsiniz de eviniz barkınız ayrı. dedikodu değil de sanki beğenmedikleri şeyleri mi birbirlerine söylüyorlar?
O kulağıma gelmedi henüz. Gelmesinde zaten iyice sinirlerim bozulur benim ya. Onlar bizim ailemiz ya neden böyle yapıyorlar. İleride çocuğum olunca bende mi yapacağım acabaBirbirlerine anlatıyorlarsa çok sorun etmezdim sanırım ama benim babam gidip kırk kat yabanciya dedikodumuzu yaptığı için kendisinden epey bir soğuyorum her seferinde..
Uyarmışsınız ona rağmen devam etmişler yapacak bişey yok onları da öyle kabul edin yâda uzak durunÇok merak ediyorum lütfen dalga geçilmesin. Ama anne babanızin sizin arkanızdan konuştuğu oluyor mu? Siz odadan çıkar çıkmaz. Eğer varsa çözüm nedir? Kaç kere uyardım uyarmama rağmen ya reddediyorlar ya ne var ki diyorlar ya da en kötüsü üste çıkmaya çalışıp tartışma çıkıyor. Ama cidden kırıcı bir durum. Eve ziyaretlerine bile gelmek istemiyorum bazen. Zaten artık çok bişey de paylaşmıyorum ama yine de buluyorlar. ( İşim eşim gün içinde ağzımdan çıkan her laf) Ailemi çok seviyorum ama arkamdan konuşmaları duyunca soğutuyor bu durum beni.
Eşimle ilgili mesela bu ikisi bişey beceremez bişeyden anlamazlar gibi lafları oluyor. Benimle ilgiliyse aklınıza gelecek herşey hangi birini örnek vereyim...
en son az önce yaşadığım bu gün hastaydım annem ilgilendi benimle sonra babama gidip kendi kendine hastalık çıkardı ortada bişey yokken gördü gününü gibi şeyler söylüyor. Ama hep diğer odadan duyuyorum ben odaya gelince susuyorlar
Eşimle ilgili mesela bu ikisi bişey beceremez bişeyden anlamazlar gibi lafları oluyor. Benimle ilgiliyse aklınıza gelecek herşey hangi birini örnek vereyim...
en son az önce yaşadığım bu gün hastaydım annem ilgilendi benimle sonra babama gidip kendi kendine hastalık çıkardı ortada bişey yokken gördü gününü gibi şeyler söylüyor. Ama hep diğer odadan duyuyorum ben odaya gelince susuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?