- 4 Nisan 2023
- 114
- -84
- 11
- 30
- Konu Sahibi cilekperisi
-
ahahahaha acaba sorunlarımdan biri şey mi damatları annecim babacım diyorlar anne baba okey de annecim babacım ne bileyim bir de hele biri kendi ailesi ile hiçbir şey yapmaz hep bunlarla yapar benimki içten gelen bir baş kaldırı mı özerklik savaşı mıKız niye erisin kendinden olanlara ne yapıyor bu insanlar sanki
Anne baba da desen çok samimi olmana gerek yok ki. Yine kurabilirsin seviyeli bir iletişim.
yok bahane değil mesela bana tatlı göndermiş içimden geldi çayımın yanına koyup foto attım ama ara desen utanırım :)anne baba diyince ne oluyor sanki. bir de yani ne diye hitap ediyorsunuz siz de denmez ki yada 'nasılsın, sağolun bende iyiyim gibi' bi sohbet havası bana daha zor geliyor. ne diyeceğini bilememek.
mesafe koyalım derken fazla yabani oluyoruz ya biraz relaks olmak lazım. içinizden gelmiyorsa demeyin tabi ama bunu bahanelere sığdırmayın. müsait değillerdir diye aramıyorum gibi gibi. :)
ahahahahaha oğlu yoksa hele damat bir kıymetli oluyorEsim bizimkilere annecim babacim der, ben direkt isimleri ile hitap ediyorum. Sirrim, yabanci damat almis olmak.Ikimizin de iliskileri gayet dozunda mesafeli ve samimi. Ama esim babamla ekstra bir samimi, benden cok konusuyor olabilirler
oralarda yanlış anlaşıldım. Ben onların ak dediğine yoo bu gri ya da kara diyorum. Anne baba demiyorum ve tüm bunlara rağmen eşimin babası ile baya şakalaşır ederiz yüz yüzeyken şakasına şakayla karşılık veririm ve özellikle bir görümcem bunu baya dert edinip eşimle bu sebepten kavga etti ben de ayırırken üstüme yürüdü böyle sorun yaşadım. he gelip gitmeyiz etmeyiz de. eşimin annesi de iyidir baya kötü değil ama ister istemez benden kızlarına kızlarından bana söyler her şeyi. annemi arayıp benim kızlar da çilekperisini kıskanıyor demiştir birkaç kez. he kötü niyetle mi yok ama söyler yani her düşündüğünü ondan biraz daha dikkatli olmalıyım gibi geliyor bana özel değil bu yaptığı hep yapar mı yokDiğer sorularıma bakmayın dediğiniz için bakmadan direkt size sorayım, size herhangi bir kötülükleri mi dokundu ya da ailenizin içine çok mu karıştılar? Mesafe koymak için bu kadar dertlenmenizin nedeni ne yani merak ettim
kendimi ikna etmek istersen nereden çıktın sen ahahahhaBaştan bi gazla dedim, geri cevrilmez. Simdiki aklim olsa demezdim. Seni boyle kabullendilerse bence deme. Mesafe guzeldirm aileye girmek de guzel bisey degil zaten
Anladım, direkt girişte hiçbir sorun yokmuş gibi yazdığınız için niye dert etti dedim ben deoralarda yanlış anlaşıldım. Ben onların ak dediğine yoo bu gri ya da kara diyorum. Anne baba demiyorum ve tüm bunlara rağmen eşimin babası ile baya şakalaşır ederiz yüz yüzeyken şakasına şakayla karşılık veririm ve özellikle bir görümcem bunu baya dert edinip eşimle bu sebepten kavga etti ben de ayırırken üstüme yürüdü böyle sorun yaşadım. he gelip gitmeyiz etmeyiz de. eşimin annesi de iyidir baya kötü değil ama ister istemez benden kızlarına kızlarından bana söyler her şeyi. annemi arayıp benim kızlar da çilekperisini kıskanıyor demiştir birkaç kez. he kötü niyetle mi yok ama söyler yani her düşündüğünü ondan biraz daha dikkatli olmalıyım gibi geliyor bana özel değil bu yaptığı hep yapar mı yok
yok yok görümcenin yanında olmadılar aksine hep onun yanlış olduğunu benim sakin olmam gerektiğini ona uymamam gerektiğini söylerler. Defalarca da onu uyardıklarını söylerler. Yani ailedeki herkes onun sinirli olduğunu siniri gelince de kimseyi gözünün görmediğini bilir ama aile bunlar ve aile içinden olunca benim de onu böyle kabul etmemi istemeleri üzücü. Ben kabul etmediğimi herkese ilan ettim. olaylar uzun bizde :) hatta eşimin babası geçenlerde şey dedi bizim kız yapar ama çilek perisi yapmaz arkandan böyle söylüyorum sen bozma çizgini der benim sorunum çizgi bozmamak aman beni yüceltsinler değil herkesin kabullenmesi onu böyle. eski mesajlarda da işte herkes çilek pserisi böyle hanım şöyle şey sen egoistsin filan dediler oysa açık açık dedim egomu tatmin etmeyin soruna çözüm bulun dedim. hanım olmam kendime hanımlığım başkası övse ne övmesi ne ama anlatamadım buranın sorunu bu ya işte ondan dedim tarafsız yorumlar lazım diye :) anne baba kötü değil ama gelenekçiler biraz he beni zorlarlar mı bir şeye aslaa öyle şeylerini görmedim sen ne dersen o peki derlerAnladım, direkt girişte hiçbir sorun yokmuş gibi yazdığınız için niye dert etti dedim ben de
Görümceniz kayınvalidenizin kızı, görümcenizle üste yürünecek kadar karşı karşıya geldiydeniz bence şu anki tavrınız doğru. Yine bir şey olsa onu seçme olasılıkları yüksek çünkü maalesef. X anne daha güvenli geliyor bana böyle durumlarda, mesafeyi de silmiş olmazsınız bence
Yani degistiremezsiniz artik bastan demeniz lazimdi zorlayıp.Merhaba kızlar,
Ben 2 yıl nişanlı kaldım 1 yıla yakındır da evliyim. Başlıktan da anlaşılacağı üzere anne baba diyemiyorum. İsim artı anne baba da diyemiyorum. Aramızda güzel bir mesafe oturttum. Anne baba dersem bu mesafe yıkılacak korkusu. Onlara ayıp geliyormuş isim artı anne baba denmesi en azından onu yapayım diyorum ama biraz farklıyız. Öz eleştiri yapmam gerekirse ben de gereğinden fazla uzak davranıyorum. Davet edilmeden gitmem etmem bunlar gibi şeyler. Arasam müsait değillerse diyip aramam. Kötü insanlar değiller ama ailemden benden farklılar tabii. Her özel günlerini hediyelerle kutlarım onlar benimkini kutlamaz gibi gibi. Şimdi yeni damatları oldu o bile anında anne baba dedi. Ya tabii o baz değil diğer damatlar annecim babacım diyorlar. Baz alsam onları alırdım yani yanlış anlaşılma olmasın :) mesafe korunarak aile içine karışmam gerekiyor gibi geliyor. Tam diyorum x anne x baba diyeceğim onlara ayıp geliyor böylesi ama en azından böylesi diye ama korkup diyemiyorum. Çünkü o mesafe yıkılmamalı. (Diğer başlıklarımı değil bunları okuyup lütfen saldırmadan gerçek düşüncelerinizi söyleyin. Birbirimizin kurdu değil destekçisi olmalıyız. :) Not: Eşim anneme anne babama baba diyor.
Müsait değillerdir diye aramamakta nasıl bir şey oluyorMerhaba kızlar,
Ben 2 yıl nişanlı kaldım 1 yıla yakındır da evliyim. Başlıktan da anlaşılacağı üzere anne baba diyemiyorum. İsim artı anne baba da diyemiyorum. Aramızda güzel bir mesafe oturttum. Anne baba dersem bu mesafe yıkılacak korkusu. Onlara ayıp geliyormuş isim artı anne baba denmesi en azından onu yapayım diyorum ama biraz farklıyız. Öz eleştiri yapmam gerekirse ben de gereğinden fazla uzak davranıyorum. Davet edilmeden gitmem etmem bunlar gibi şeyler. Arasam müsait değillerse diyip aramam. Kötü insanlar değiller ama ailemden benden farklılar tabii. Her özel günlerini hediyelerle kutlarım onlar benimkini kutlamaz gibi gibi. Şimdi yeni damatları oldu o bile anında anne baba dedi. Ya tabii o baz değil diğer damatlar annecim babacım diyorlar. Baz alsam onları alırdım yani yanlış anlaşılma olmasın :) mesafe korunarak aile içine karışmam gerekiyor gibi geliyor. Tam diyorum x anne x baba diyeceğim onlara ayıp geliyor böylesi ama en azından böylesi diye ama korkup diyemiyorum. Çünkü o mesafe yıkılmamalı. (Diğer başlıklarımı değil bunları okuyup lütfen saldırmadan gerçek düşüncelerinizi söyleyin. Birbirimizin kurdu değil destekçisi olmalıyız. :) Not: Eşim anneme anne babama baba diyor.
hımmmhitap aşaması gelince nasıl kıvrandığımı bilseniz :) hitapsız atlatıyorum olayınasılsınız iyi misiniz ama telefonda diğerini isterken ölüm gibi bir şey oluyor :)) nasılsınız iyi misin vs diyorum sizli konuşmaya devam ederim hemen hemen herkese sizli konuşurum ben
ay bı süpermiş keşke bizde de olsaEsim bizimkilere annecim babacim der, ben direkt isimleri ile hitap ediyorum. Sirrim, yabanci damat almis olmak.Ikimizin de iliskileri gayet dozunda mesafeli ve samimi. Ama esim babamla ekstra bir samimi, benden cok konusuyor olabilirler
Valla biz de ilk defa duyduk. Kendileri baya havalı bir aile bahsederken de sürekli Pınar Abla diyor yüzüne de Pınar Ablaabla mıı teyzeyi anlamıştım da abla ilk defa duydum :)
Kesin boşandıklarında da öyle derAma o şey.. kayınpederin gelinine hediyesi gibi ev iştehani demiş ya peder ev senin,oğlumun deül senin
Ay hatırladım konunuzu kayinvalidenin evinde oturmanıza rağmen görümce sizin eve kardeşinin nisanına gelecek diye olay çıkartmıştınız. O kadar mesafe olsun istiyorsanız kendi evinize kiraya çıkın.Merhaba kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?