- 4 Nisan 2023
- 114
- -84
- 11
- 30
- Konu Sahibi cilekperisi
-
Siz öyle deyince ben de baktım.önceki konuları okumayın deyince merak edip göz gezdirdimsizin mesafe zaten var hitaplarla yıkılmaz merak etmeyin
Müsait değillerdir diye aramıyorum nedir yadümdüz aramak istemiyorm de bitsin gitsin. Bu kadar kayın aile istememek nedir insanların evladıyla evlisin. İyi insanlarsa bi miktar yakınlığın ne zararı olacak mesela? Bir gün biz de yaşlanacağız unutmamak lazım.
bakmayın demicektiSiz öyle deyince ben de baktım.
Ya telefonu yoksa?Biz aramadan once hep mektup yollariz. Ona gore musaitse arariz.
Kayin aile haric diger insanlari aramasi gerektiginde de musait degillerse diyip aramiyor mu acaba? O zaman telefon kullanmasina gerek kalmazdi gerci. Boyle dusunerek kimse kismeyi arayamaz cunku.Kayin ailelere özel cikarilmis bir gelenek sanirim. Konu sahibi ve ailesi farkli ya
Çok değişik insanlar varBiz aramadan once hep mektup yollariz. Ona gore musaitse arariz.
Kayin aile haric diger insanlari aramasi gerektiginde de musait degillerse diyip aramiyor mu acaba? O zaman telefon kullanmasina gerek kalmazdi gerci. Boyle dusunerek kimse kismeyi arayamaz cunku.Kayin ailelere özel cikarilmis bir gelenek sanirim. Konu sahibi ve ailesi farkli ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?