Anne Baba diyememe sorunum..

eymentaa

Eymen'im abi oluyor 😍🙏
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
5.579
9.201
198
merhaba arkadaşlar..
Ben 3 yıllık evliyim.. Benim sorunum eşimin ailesine anne baba diyememek.. sürekli yüzüme vuruyorlar bunu.. nişanlıyken diyordum ama beni o kadar soğuttular ki o dönemde değil anne baba demek yüzlerini bile görmek istemiyordum.. ama benim karakterim böyle soğudum mu biter yani.. Ama şimdiye kadar ne kv ne kp bi saygısızlığım olmadı.. yaptıkları herşeyi içime attım.. Ama biz ona naptıkta bu kadar uzaklaştı bizden diyolarmış.. Eşim bu konuda sen bilirsin diyo. beni haklı görüyor ama en çok üzülende o oluyor.. sizce bu çok çok önemli bi sorun mu? saygı olduktan sonra anne baba demek çok mu önemli?

Boş yere böyle hissetmediğin belli, zorunda tutmamış eşin, ki bu eşinin kıymetini gösterir. Sırf eşin için anne babaa de geç bence.

Eşin hakediyor bunu, onlar değil.
Onlara anne baba dediğinde nasıl sevinir biliyor musun, sana saygısı bin kat daha artar. anne baba demek zor gelmez böylece, gene mesafeni koru :)
önemli olan mesafe çünkü...

Bende anne baba demiyorum diyemiyorum hiç bir zamanda demedim

x anne x baba derim

canım diyemiyorum artık niyeyse.. yani çok zorladım ama olmadı

3 yıl olmuş artık. Başta kendini az daha zorlasaydın belki. . Şimdi daha daha daha zor. Belki daha çok gurur yapacaksın ''bunca zaman demedim, şimdi neden?'' diye. .

Yani onlar bu konuyu yüzüne vurmamış olsaydı sorun değildi de, bu konu eşinle de söz konusu oluyorsa keşke vaktinde dilinizi alıştırsaydınız.

Demek zorunda değilsiniz. Nişanlıyken diyormuşsunuz, demek ki soğutmuşlar kendilerini. Nişanlıyken diyip evlenip 3 sene geçtikten sonra diyemiyorsanız bu sizden kaynaklı değil, onlardan kaynaklı. Demeyin. Yüzünüze vururlarsa açık açık size söyleyin. Sanki evlenirken anlaşma yapılıyor "anneme anne, babama baba diyeceksin" diye.

bende hayranım valla .. hatta kp bana surat asıyo gittiğimde konuşmuyo bile.. inşallah kendi kızları da aynı duruma düşer
senin şu durum tuhaf ve kötü

nişanlıyken derken derken evlenince dememen

aslında tam tersi olmaz mı nişanlıyken denmez iş resmiyete binince denir

ben nişanlıyken de x anne baba derdim şimdide hiç bir şey değişmedi

evet çok soğudum.. senin için ölüyoruz deseler arkama bile bakmam.. buz gibiyim ama kendilerinde sorun görmüyolar

eymentaa zamanında eşinin ailesi ile yaşamış oldukların nedeniyle anne baba diyememeni anlarım, eşinin sana bu konuda hak vermesi de gerçekten büyük olgunluk, insanların karakterleri farklı farklıdır, madem eşiniz size bu konuda tam destek o zaman siz de sırf eşiniz için ve doğacak olan bebeğiniz için bir adım atın, bebeğim ne alaka diye düşüne bilirsiniz ama kızımdan biliyorum kayınpederime "baba" dediğimde kızımın öyle hoşuna gidiyor ve öyylesine mutlu oluyar ki "dedem senin de mi baban" diye soruyor hep.
Bazen yaşı küçük olan yaşı büyük olandan olgun davranmalıdır, zaten onlar ettiklerini biliyor da suç bastırıyor "biz ne yaptık ki" diyerek siz size yakışanı yapın " anne-baba" diyin gitsin, halik bilmezse malik bilir... Saygılar.
Ayrıca ben annemi kaybettikten sonra evlendim ve kayınvalideme çok zor "anne " diye bildim.

nişanlılığımın ilk ayında diyebildim cnm 8 ay nişanlı kaldık..1 ay sonra kp hep para konusu açtı.. eşimde bende bunalıma girdik o dönem

evet eşim der.. Ama nişanlıyken kp bana hayatı zehir etti .. hiç bişey demiyorum
hiç bir şey demiyorsan o kötüymüş

haklı sebeplerin olabilir fakat en azından bir hitap şeklin olmalı hiçmişler gibi de davranılmaz

evet çok soğudum.. senin için ölüyoruz deseler arkama bile bakmam.. buz gibiyim ama kendilerinde sorun görmüyolar

Boşver görmezlerde görmesinler, zorla anneciğiiiiimmmmm babacığıııımmmm diyecek halin yok ya, beğenmiyorlarsa kendileri bilir. Valla hiç takmayın, umrunuzda bile olmasın. Gülüp geçin

eşim konusunu bile açmazz. ama her gittiğimizde akrabaları de artık çok üzülüyolar dediğinde konu oluyo yoksa eşim evde konu bile yapmıyor

x anne ,x baba diyorum ben.
Geçen seneler de kv eşime sormuş neden x anne diyor sadece anne demiyor diye?
Bende 8 senedir demedim zaten şimdi mi fark ettiler dedim.
Benimde bir kaç problemim oldu.En son eşime beni zorlama sakın ben seni zorlamadım dedim.
Anne gibi davransaydı anne derdim dimi dedim.Konu kapandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…