elbette ki benimde bi oğlum olacak bazen kendimi onlar yerine koyuyorum.. tam anlamıyla onlar gibi düşünemem ama ben bu kadar sorun etmezdim sanırım.. ya da bana göre ben haklı olduğum için böyle düşünüyorum bilmiyorumeymentaa zamanında eşinin ailesi ile yaşamış oldukların nedeniyle anne baba diyememeni anlarım, eşinin sana bu konuda hak vermesi de gerçekten büyük olgunluk, insanların karakterleri farklı farklıdır, madem eşiniz size bu konuda tam destek o zaman siz de sırf eşiniz için ve doğacak olan bebeğiniz için bir adım atın, bebeğim ne alaka diye düşüne bilirsiniz ama kızımdan biliyorum kayınpederime "baba" dediğimde kızımın öyle hoşuna gidiyor ve öyylesine mutlu oluyar ki "dedem senin de mi baban" diye soruyor hep.
Bazen yaşı küçük olan yaşı büyük olandan olgun davranmalıdır, zaten onlar ettiklerini biliyor da suç bastırıyor "biz ne yaptık ki" diyerek siz size yakışanı yapın " anne-baba" diyin gitsin, halik bilmezse malik bilir... Saygılar.
Ayrıca ben annemi kaybettikten sonra evlendim ve kayınvalideme çok zor "anne " diye bildim.
eşim konusunu bile açmazz. ama her gittiğimizde akrabaları de artık çok üzülüyolar dediğinde konu oluyo yoksa eşim evde konu bile yapmıyor
ben de bana baba yada anne gibi davransalardı zamanında derdim zaten diyorumx anne ,x baba diyorum ben.
Geçen seneler de kv eşime sormuş neden x anne diyor sadece anne demiyor diye?
Bende 8 senedir demedim zaten şimdi mi fark ettiler dedim.
Benimde bir kaç problemim oldu.En son eşime beni zorlama sakın ben seni zorlamadım dedim.
Anne gibi davransaydı anne derdim dimi dedim.Konu kapandı.
x anne ,x baba diyorum ben.
Geçen seneler de kv eşime sormuş neden x anne diyor sadece anne demiyor diye?
Bende 8 senedir demedim zaten şimdi mi fark ettiler dedim.
Benimde bir kaç problemim oldu.En son eşime beni zorlama sakın ben seni zorlamadım dedim.
Anne gibi davransaydı anne derdim dimi dedim.Konu kapandı.
bende alınmazdım şahsen.. her sorun olduğunda zaten bi anne baba diyemedi diolarmışYa bence saygıda kusur yoksa anne baba demek önemli değil bence. Hatta ilerde bi kayınvalide olacağımda diyeceğim ''bana x teyze de, ben alınmam'' diye. Ki zaten artık sanmıyorum ki sonraki jenerasyon bize anne-baba desin, yeni nesil anne baba da bunu dert edinsin. Ama gelgör ki henüz o aşamaya gelemedik şu anda. .
öyle desem iyice çıldırırlar heralde çok takıntılı anam bunlar..Ben teyze amca diyorum eşim de öyle, cok saçma buluyorum, saygıyla da alakası olduğunu düşünmüyorum
bende alınmazdım şahsen.. her sorun olduğunda zaten bi anne baba diyemedi diolarmış
Ben eşime karışmadım Bu konuda eşimin bana karışmasını da istemem.Kaldı ki arkamdan konuşan insanlara ne diye o asil sıfatı kullanayım ki.Sonuçta benim annem babam değil eşimin annesi babası.Ayy ay ayyy. . Kayınvalidenin derdine bak sen. 8 sene içinde büyütmüş. Bu durumda biri sana ''şöyle hitap et'' dediğinde iyice demeyesi geliyor insanın zaten. .
evet asla diyemezler sende bunu yaptın ama sende böylesin şöylesin diye.. ama ben onların hatalarını yazsam sayfalar yetmez.. sadece bunu dert ediyolar..Aman yaa desinler madem boşver. Bak hamilesin de. Bunları takma. Demek ne güzel, iyi bi insansın ki sadece tek dertleri buymuş yüzüne vurabilecek.
Ben teyze amca diyorum eşim de öyle, cok saçma buluyorum, saygıyla da alakası olduğunu düşünmüyorum
evet asla diyemezler sende bunu yaptın ama sende böylesin şöylesin diye.. ama ben onların hatalarını yazsam sayfalar yetmez.. sadece bunu dert ediyolar..
çok abartıyolar inanılmaz bi boyut aldı artık.. ben buz gibiyim.. eşimin hatırı olmasa yanlarına bile gidesim gelmiyo değil ki anne baba demek.. onlara 2 beden büyükDeme ne olacak ki
10 yıllık evliyim
Ikimiz de bir kez bile demedik
Benim için sorun değil aileler sorun ediyorsa da beni ilgilendirmiyor yani
daha sevgiliyken annecim babacım diyen kızlara hayretlerle bakıyorum doğrusu
eşim konusunu bile açmazz. ama her gittiğimizde akrabaları de artık çok üzülüyolar dediğinde konu oluyo yoksa eşim evde konu bile yapmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?