Anne Baba diyememe sorunum..

elbette ki benimde bi oğlum olacak bazen kendimi onlar yerine koyuyorum.. tam anlamıyla onlar gibi düşünemem ama ben bu kadar sorun etmezdim sanırım.. ya da bana göre ben haklı olduğum için böyle düşünüyorum bilmiyorum

eşim konusunu bile açmazz. ama her gittiğimizde akrabaları de artık çok üzülüyolar dediğinde konu oluyo yoksa eşim evde konu bile yapmıyor

Ya bence saygıda kusur yoksa anne baba demek önemli değil bence. Hatta ilerde bi kayınvalide olacağımda diyeceğim ''bana x teyze de, ben alınmam'' diye. Ki zaten artık sanmıyorum ki sonraki jenerasyon bize anne-baba desin, yeni nesil anne baba da bunu dert edinsin. Ama gelgör ki henüz o aşamaya gelemedik şu anda. .

ben de bana baba yada anne gibi davransalardı zamanında derdim zaten diyorum

Ayy ay ayyy. . Kayınvalidenin derdine bak sen. 8 sene içinde büyütmüş. Bu durumda biri sana ''şöyle hitap et'' dediğinde iyice demeyesi geliyor insanın zaten. .

bende alınmazdım şahsen.. her sorun olduğunda zaten bi anne baba diyemedi diolarmış

bende alınmazdım şahsen.. her sorun olduğunda zaten bi anne baba diyemedi diolarmış

Aman yaa desinler madem boşver. Bak hamilesin de. Bunları takma. Demek ne güzel, iyi bi insansın ki sadece tek dertleri buymuş yüzüne vurabilecek.

Herkesin annesi kendine yaa anne kelimesinin bir özelliği olmalı 27 yaşında hayatıma girmiş insanlara ne diye anne baba diyim, kendi annemin babamın sevgisini emeğini çabasını neden eşitleyeyim birden,ne alaka,ama elbette saygı duymak lazım, eşin anne babası atası ona lafım yok ama 10 kere evlensem sürekli birilerine anne baba mı dicem

Ayy ay ayyy. . Kayınvalidenin derdine bak sen. 8 sene içinde büyütmüş. Bu durumda biri sana ''şöyle hitap et'' dediğinde iyice demeyesi geliyor insanın zaten. .
Ben eşime karışmadım Bu konuda eşimin bana karışmasını da istemem.Kaldı ki arkamdan konuşan insanlara ne diye o asil sıfatı kullanayım ki.Sonuçta benim annem babam değil eşimin annesi babası.
X anne ,X baba diyorum zaten.Birde madem bu durumdan rahatsızsınız gelin bana sorun dimi posta güvercini gibi niye eşime diyonuz?
Amaç belli bence.Ara bozmak ama bende altta kalacak kadın değilim yani bunu unutuyorlar sadece.

Deme ne olacak ki

10 yıllık evliyim

Ikimiz de bir kez bile demedik

Benim için sorun değil aileler sorun ediyorsa da beni ilgilendirmiyor yani

Aman yaa desinler madem boşver. Bak hamilesin de. Bunları takma. Demek ne güzel, iyi bi insansın ki sadece tek dertleri buymuş yüzüne vurabilecek.
evet asla diyemezler sende bunu yaptın ama sende böylesin şöylesin diye.. ama ben onların hatalarını yazsam sayfalar yetmez.. sadece bunu dert ediyolar..

Ben teyze amca diyorum eşim de öyle, cok saçma buluyorum, saygıyla da alakası olduğunu düşünmüyorum

Başta ben de öyle diyebilseydim keşke. Ama annemi kıramadım. Annem bana ''kızım ayıp olur, anne de artık'' dedi. Ben de annemi dinledim. Yani işte sadece söylüyorum. Küçük bi kelime. Elma, armut gibi. Öyle sadece anlamsızca. . Yoksa ''anne'' kelimesini annemden başka hiçbir varlık hak edemez. .

Benim esim anneme babama diyo

Ama ben hic demedim dememde , söyleyemiyorum zaten dilim dönmüyor

Deme ne olacak ki

10 yıllık evliyim

Ikimiz de bir kez bile demedik

Benim için sorun değil aileler sorun ediyorsa da beni ilgilendirmiyor yani
çok abartıyolar inanılmaz bi boyut aldı artık.. ben buz gibiyim.. eşimin hatırı olmasa yanlarına bile gidesim gelmiyo değil ki anne baba demek.. onlara 2 beden büyük

eşim konusunu bile açmazz. ama her gittiğimizde akrabaları de artık çok üzülüyolar dediğinde konu oluyo yoksa eşim evde konu bile yapmıyor

Harbi komedi ha bukadar üzülecek ne varmış, sen hayatlarında yokken ne yapıyorlarmış ah bir gelinimiz olsada bize anne baba dese diye dua mı ediyolarmış, bu tamamen ego, konu komşu hısım akraba ne der sıkıntısı,yoksa sana bayılma değil, anne baba demen bakın biz otoriteyiz demelerini sağlıcak onlara göre

sizde x anne y baba diyin gitsin..
yasli basli insanlar,kut diye gidiverirler Allah korusun,icinize dert olur.

bence siz fazla duygusalsınız
zamanında sana çektirenlere anne baba demedi diye niye üzülsün... boşver
anne baba demen konusunda eşin baskı uygulmaması çok güzel
demek zorunda değilsin... deme ... herkes ektiğini biçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…