YAĞCI olan gruba giriyor onlardaha sevgiliyken annecim babacım diyen kızlara hayretlerle bakıyorum doğrusu
çok abartıyolar inanılmaz bi boyut aldı artık.. ben buz gibiyim.. eşimin hatırı olmasa yanlarına bile gidesim gelmiyo değil ki anne baba demek.. onlara 2 beden büyük
tamamen egolarını tatmin etmek istediklerini düşünüyorum.. kp çok baskın bi tip ..Ama bana hiç bi zaman isteklerini yaptıramadı.. bunun hırsı varHarbi komedi ha bukadar üzülecek ne varmış, sen hayatlarında yokken ne yapıyorlarmış ah bir gelinimiz olsada bize anne baba dese diye dua mı ediyolarmış, bu tamamen ego, konu komşu hısım akraba ne der sıkıntısı,yoksa sana bayılma değil, anne baba demen bakın biz otoriteyiz demelerini sağlıcak onlara göre
hamileyken de postacı kuşlarıyla haber yolluyo kp .. adamı görünce saçlarım havaya kalkıyor resmenbence siz fazla duygusalsınız
zamanında sana çektirenlere anne baba demedi diye niye üzülsün... boşver
anne baba demen konusunda eşin baskı uygulmaması çok güzel
demek zorunda değilsin... deme ... herkes ektiğini biçer
tamamen egolarını tatmin etmek istediklerini düşünüyorum.. kp çok baskın bi tip ..Ama bana hiç bi zaman isteklerini yaptıramadı.. bunun hırsı var
bende çok mesafeliyim.. diyemiyorum napim... kp ve kv benim yanımda konu açmıyolar ki dediğim gibi ya akrabalar söylüyor yada eşime söylüyolar.. eşim hiç zorlamadı sağolsun .. onlara da kendi bilir diyormuş.. onlar iyice kuduruyordurbende demiyorum hatta istemeye geldiklerinde kayınvalidem anne de bana demişti bunu söylerkende gözleri ışıldıyordu :) ama gel gelelim ben mesafeli biriyim ne kadar söylemek istesemde yapamam maalesef anne baba 1 tane olur mantığım kabul etmiyor bu durumu üzgünüm.
sende tatlı bi dille söyleyemeyeceğini söyle yapım böyle beni de böyle kabul edin filan diyerek geçiştir
Egosu içinde patlasın, benim babam vefat etti şimdiden sonra hele hiç baba diyemem, oğlum eşime baba diyince bile burnumun direği sızlıyo
bende onu dedim akrabalarına.. başkasının yanında hiç onların yaptıklarını falan anlatmadım arkalarından bişe demedim.. Anne baba deyip arkalarından küfür etsem daha mı iyi dedim.. çıt yok kimsedeNe kadar dandik aile ilişkilerimiz var yahu cidden, tamamen göstermelik anne baba de sonra arkalarından say, e noldu saygı, yabancılar isimle hitap ediyo ama saygı had safhada herkes kendi hayatını yaşıyo,hele eltilik makamını bir duysalar kaba etleriyle gülerler heralde
boşver madem dert etme eşin üzülmüyorsa sıkıntı yok ya zaten bu durumu kasacak üzülecek bi tarafta yok..işte bunlar hep bizim gereksiz örf,adetlerimiz. boşver zorlama kendini.bende çok mesafeliyim.. diyemiyorum napim... kp ve kv benim yanımda konu açmıyolar ki dediğim gibi ya akrabalar söylüyor yada eşime söylüyolar.. eşim hiç zorlamadı sağolsun .. onlara da kendi bilir diyormuş.. onlar iyice kuduruyordur
Benim de annem bana diyor ki asla anne demeyeceksin yasaklıyorum, ''siz'' ya da ''x teyze'' diyeceksin diye sıkıştırıyor beniBaşta ben de öyle diyebilseydim keşke. Ama annemi kıramadım. Annem bana ''kızım ayıp olur, anne de artık'' dedi. Ben de annemi dinledim. Yani işte sadece söylüyorum. Küçük bi kelime. Elma, armut gibi. Öyle sadece anlamsızca. . Yoksa ''anne'' kelimesini annemden başka hiçbir varlık hak edemez. .
Benim de annem bana diyor ki asla anne demeyeceksin yasaklıyorum, ''siz'' ya da ''x teyze'' diyeceksin diye sıkıştırıyor beni
Bence demediğin zaman daha kıymetliymişiz. Keşke ben de hiç demeseydim hep teyze amca deseydim, ama anne dersen dahi ismini başına aklayerek söyle. Misal Ayşe anne gibi. Direk anne demezdim ben olsam.merhaba arkadaşlar..
Ben 3 yıllık evliyim.. Benim sorunum eşimin ailesine anne baba diyememek.. sürekli yüzüme vuruyorlar bunu.. nişanlıyken diyordum ama beni o kadar soğuttular ki o dönemde değil anne baba demek yüzlerini bile görmek istemiyordum.. ama benim karakterim böyle soğudum mu biter yani.. Ama şimdiye kadar ne kv ne kp bi saygısızlığım olmadı.. yaptıkları herşeyi içime attım.. Ama biz ona naptıkta bu kadar uzaklaştı bizden diyolarmış.. Eşim bu konuda sen bilirsin diyo. beni haklı görüyor ama en çok üzülende o oluyor.. sizce bu çok çok önemli bi sorun mu? saygı olduktan sonra anne baba demek çok mu önemli?
Valla ne yaparlarsa aynısını kızlarına da birileri yapıyor. Neyi de büyük konuşsalar başlarına geliyor. Allah ın işi işte.bende hayranım valla .. hatta kp bana surat asıyo gittiğimde konuşmuyo bile.. inşallah kendi kızları da aynı duruma düşer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?