- Emoji Skoru
- -8
- Puanlar
- 11
Ben 27 yaşındayım iki oğlum var 15-16 yaşlarındayken illa ki herkes gibi sevgililerim oldu hatalarım oldu sonra evlendim iki oğlum oldu eşimle anlaşamadık boşanmak istedim ailem istemedi. Benim ailem nasıl desem babam daha çok sevgisini belli etmez öyle sarıldığını başımızı okşadığını bilmem hiç babamla dertleşmemişizdir sert biri zaten kendi doğruları dışında kimseyi dinlemez ben en büyük çocuğuyum evliyim hala korkarım , çoğunlukla her şeyi kendi bilir fikir sormaz söver sayar ama maddi konuda her şekilde arkamızda. Annem; o ise hep çalıştı yani babam da öyle buralara kolay gelmediler biz hep yalnız kaldık babaannemle büyüdük kardeşimle. Annem hep bize biz gibi anne babayı zor bulursunuz diye büyüttü hep hatalarımızı, yaptıklarımızı, bizim için nelerden vazgeçtiğini yüzümüze vurdu, bizim yaptığımızı hangi anne baba yapar diye verdiklerini hepsini yüzümüze vurur yani yaptık diye demiyorum kızım ama kaynanan hangi birini yapmış bizim yaptığımız diye en basit örnek böyle söyler. Yada biri bişeyden yakınır hemen kendilerini örnek gösterir bak bizim de öyle oldu ama biz onu öyle yapmadık, yani kendilerini yüceltir ailecek kötü zamandan geçeriz babanız çok hasta falan der neyse son zamanlarda boşanmak istedim babam içip içip aradı sövmeler tehditler hava da uçuştu anneme dedim ki her şey paramı babam sürekli sizin yüzünüzden dünya borcum var bilmem ne ddiyor bir kere de derdiniz ne bi sıkıntınız var mı diyin başımızı okşayın dedim annem ise bana tabi doğru her şey baş okşamayla bitiyor dimi zamanında yaptığın pisliklerin arkasında az mı durduk senin derdin koca çocuk değil yalnız ev tutup sürtmek dedi bu böyle geçti. Aradan biraz zaman geçince devam edemedik ben yine boşanmak istedim anneme mesaj attım geri göndermeyecekseniz boşanmak istiyorum diye tamam gel kızım dedi ben gittim az zaman sonra eşim geldi öyle böyle dediler baban hasta dedi annem millet laf edecek şimdi zaten baban hasta kaldıramaz iki çocuk var arada bişey olmaz diyip eşimin borcunu ödediler , borç yüzünden böyle oluyormuş gidip borçlarını ödediler beni geri gönderdiler tek düşündükleri de torunlarıymış o yüzden yapmışlar. Hep millet ne der diyorlar hep laf olur söz olur, milletin çocuğu okudu adam oldu siz bişey olmadınız bir kere gururlandırmadınız bizi hep öyle oldu böyle oldu sürekli bizi eziyorlar ama sorsan hep iyi anne babalar hep maddi anlamda destekler sizce ben mi annem babama haksızlık yapıyorum hani nankör müyüm ben eşimi sevmiyorum bana neler yaptı çocuğum gözü önünde zorla birlikte oldu benle bunları falan bile bile beni geri gönderdi annem şimdi de sürekli borcumuz çok diyor ama ben onlardan hiç bir zaman para istemedim borcumuzu ödeyin de demedim ama hep bir borç para tek dertleri para ben bi dert için aradığım da annem babamı dolduruyor babam arayıp sövüyor benim derdim kendimden fazla paralarım dönmüyor borcun içindeyim sizin gibi evlat olmaz olsun bir kere gün yüzü göstermediniz hep dert hep diye söylenirler. Evliyim hala gittiğim yerlere giydiğim kıyafetlere fotoğraflarıma kadar karışırlar asla bizi birey yerine koymazlar evde saygı bekledim kardeşlerimden içerledim ağladım babam sen kimsin de millet sana saygı duyacak demişti ben mi kötü evladım bu durumda