• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne baba mi eş mi

omerba

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
4
4
1
32
Öncelikle böyle bişey sormadim çünkü gereksiz olduğunu biliyorum. Bizim başımıza bi iş geldi. Kayın babam durduk yere ben senden daha çok seviyorum oğlumu demesi bana biraz garip geldi bunu birisine anlatamam sadece kapalı olarak paylaşmak istedim. Saçma bisey degil mi? Bende eşimi severek evlendim ve 11. Ayimiza yeni girdik sayilir yillar gecmis olsa da insanin sevgisi değişir mi gercekten kalpten seven için başıma bi is gelse demek ki dedim hemen sevgimi sorgulayacaklar. Ayrica hamileyim de bi de tuttu ben senin çocuğunu bile senden daha çok severim dedi ne desem ne yapsam bilemedim he he dedim

oğlunu senden daha çok seviyo olabilir. çünkü aşk ve evlat sevgisi farklı şeyler. dünyada allah sevgisinden sonraki en büyük sevgi evlat sevgisi. aşk filan hep hikayeymiş anne olunca anladım. ama senin karnındaki cocugu senden cok sevemez. hele bı dunyaya gelsın nasıl bı ask goreceksın ondan baska kımseyı o kadar sevemeyeceksın. torun sevgiside baska benım aılem suan cocugum ıcın delı oluyor. sen yerı gelır kocana küser aç yatırırsın ama anne baba kıyamaz cocuguna. gereksız bı yarışa girmiş kendisi.

oğlunu senden daha çok seviyo olabilir. çünkü aşk ve evlat sevgisi farklı şeyler. dünyada allah sevgisinden sonraki en büyük sevgi evlat sevgisi. aşk filan hep hikayeymiş anne olunca anladım. ama senin karnındaki cocugu senden cok sevemez. hele bı dunyaya gelsın nasıl bı ask goreceksın ondan baska kımseyı o kadar sevemeyeceksın. torun sevgiside baska benım aılem suan cocugum ıcın delı oluyor. sen yerı gelır kocana küser aç yatırırsın ama anne baba kıyamaz cocuguna. gereksız bı yarışa girmiş kendisi.
Evet çok sevebilir bende burda kimin için çırpınıyorum benim de kalbim var ya olaylardan dolayi bu kadar alındım ya da gercekten düşüncesizce benle sevgi yarışına girdi ben ailesinle arasina hiç girmedim girmem de aile başkadır diye inanırım

Arkadasim esin ne diyor bu duruma. Bir de insana hamileyken bunlar soylenir mi hic

Kayinbaba bana da benim oglumun sevgisini kimse alanaz benden dedi ben hamile iken. Oglu da babam beni cok seviyor diye beni umursamadi. Her dedigini yapmaya calistu. Su an ayrilik asanasindayiz :( hamilelik psikolijisi cok farkli.

Allah yardimcin olsun arkadaşım o daha zor bişey Allah eşine akıl fikir versin eşim boşver dedi takılma sen dedi.

Esinizin başına bisey geldi ve siz onu yalnız mı bırakınız da böyle bir konu geçti ? Destek mi olmadiniz ?

Evladın daha çok sevildiğini ve torunun evlattan bile daha çok sevildiğini biliyoruz ancak bunu hamile kadına soylemek salaklıktır. Boşverin.

Back
X