anne baba sütlü kahve

Allah esten isten arkadastan yana guldursun yuzunuzu.cok mutlu bi evliligin olsun ve annenin yapamadiklarini sen cocugunda tamamla insallah.ama bu pskolji cok zor duzelir.sen onlara uyma sadece.hakliyken haksiz duruma dusurme kendini.

Babam beni döverkenden sonrasini okumadim. Bugün siddet konulari yeterince içimi acıttı. Size ne söylesem eksik kalacak.. En azından psikolojik bir destek icinizdeki zehri akıtabilir.. Allah yardimciniz olsun..

Benim annem de ayni anlattiginiz gibiydi. Baska bir sehire atandim evden gittim kiymete bindim. Yine de nisanim dugunum burnumdan geldi her seyi kavga tartismayla yaptik. Evlendim uzak bir sehire gittim simdi daha dikkatli davraniyir annem babam. Yani demem o ki o evden bir sekilde gitmeye bak. Evlen veya baska sehirde is bul.

Ya o kafaya girmek istemiyorum ben arkamda duran gerçekten ailem olan insanlar görmek istiyorum
Bekle bekle o zaman.. 10 yil bekle. 10yil dursan arkanda duran sana sahip cikan kizimiz soyledir boyledir diye seni oven bi ailen mi olacak? Yoo?
Bence evlen kurtul. Madem sevgilin varmis. Ha onla da anlasamazsan 1kisiyle ugrasirsin. Dayak da yemezsin heralde en azindan. Ne biliym onu da tanimiyoruz ki. Onun aile yapisi nasil mesela,anasi babasi dayakciysa o da sana vurabilir ilerde.. dusun tasin karar ver. Sonunda eger sevglnle evlenceksen baska bi dusuncen yoksa bence tarihi one cek.

1-2 yıla evlenmeyi düşünüyorduk her şey oturunca ama artık yildim huzursuz birisi haline gelmek yerine hemen evlenmek daha cazip :)

Bu durumda evlenirsen yağmurdan kaçar doluya tutulursun... Evlendiğin kişi ailenle olan ilişkini bile canını acıtmak için kullanabilir....Evlilik kolay bir şey değil dışardan göründüğü gibi toz pembe hiç değil. Benim ailem seninkilerin 10 da biridir belki ama o halde bile kv ailemle konuşmuyor görüşmüyor. Bu insanın canını acıtan bir şey inan.

Evlendiğin erkekle değil sadece tüm sülalesiyle evleniyorsun bizim memlekette. Sen sadece kendine bir hayat kurmaya bak. Bir çok kadın gibi gözüne kolay görüneni istiyorsun, aman kim okuyacak uğraşacak evleneyim gitsin diyorsun ama kazın ayağı öyle değil.

iş bulup ayrı eve çıkacaksın. evlilik çözüm değil. çözüm ekonomik bağımsızlık.

Sahiden o kafada değilim. O kafada olsam çoktan evlenmistim :)

Sevgilime güveniyorum bu tarz şeyler olmayacak biliyorum ama yine de acele karar vermek istemiyorum

Şu şekilde bu sene ev için 8-9 binlik bı masraf yapacağım 2019 başında tamamen rahatlayınca evlilik için para biriktirmeye başlarım. Çok teşekkür ederim :)

Canım seni anlıyorum.Unutma ki nazı anneler kendi doğurdukları kızlarını kıskanırlar. Kadınlarda haset hiç kimsede yoktur ve maalesef ki kendi doğurduğu kızıyla bile kendilerini kısıtlarlar.Böyle annelere çok fazla şahit olmuşluğum var. Babana seni dolduran da muhtemelen annendir. Evlenince eşini ve evini de kıskanacağından eminim. Bizim karşı komşumuz vardı kazık kadar kızını bile döver kıskanırdı birde öğretmendi ve kocası da akademisyendi.Eni sonu polise şikayet ettik kızı dövüyor diye. Ailenden uzak kalmadığın sürece sana aynı şeyleri yapmaya devam edeceğine eminim.

Babamla tartışmazdık hiç mükemmel bir adamdı ergenliğin verdiği bir şeyle babama kızmıştım o da şaşırmıştı bende sonradan pişman olmuştum barıştık fakat 3 gün sonra babam öldü. Burada kıymetini bil demeye gelmiştim ama okuyunca dedim ki bazı insanlar anne baba olamıyor.

Kıymetini bilmem icin tek sebep okutmaları
Onda da kavga edince sürekli para göndermem okutmam seni diyip dururlardı. Yine para göndereceklerini vs biliyordum ama hep aynı laflar

Sütlü kahve ne alaka?

Kahve yüzünden kavga çıktı sanmistim.
Bosver takma demeye gelmistim.
Olay çok derinmiş.
Ben anladim ne anamin ne babamın birbirinden farklı yok demek istemis konu sahibi

Yazdiklarinda biraz kendimi gordum. Bende hep senin dusuncenle yasadim. Annem beni evlenecegim adama ve ailesine rezil olacagimi nerdeyse hergun yuzume vururdu. Annem simdi yok hayatimda artik. Babamda dogru yolu buldu sonunda annemin yalanlarini iki yuzlulugunu farketti ve bana destek. Evlendim. Allah bana oyle bi es ve KV KP verdiki bin sukur. Annemin yerini aratmamak icin ugrasiyorlar. Onun icin sen kendi iyi niyetine guven gerisini bosver.

Kaç yaşındasınız? İyi bir işiniz varsa ayrı eve çıkmak neden imkansız? Okurken ben çekip almak istedim sizi. Bu kadar baskıya, hakarete, sindirmeye, özgüveni kırmaya dayanmak zorunda değilsiniz. Sadece bi cesaret lazım.

Bence birey olma zamanınız gelmiş. Hiçbir erkek size kendi kazandığınız özgürlük kadar huzur veremez. Evliliği değil, tek yaşamayı amaç edinin önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…