anne baba sütlü kahve

Kesinlikle ben de bu dusuncedeyim. Evlilik çözüm değil. Ayrı eve çıkmam da mümkün değil. Kaç kere yeltendim onlar göndermedi sonrası için ben de kendime guvenemedim. Şimdi böyle anlarda yine çok istiyorum gitmeyi bu sefer kendime de güveniyorum ama şöyle bir şey var annem sevgilim olduğunu biliyor ona kaçmışım gibi anlatirsa babama diye çekiniyorum.

Bir de şu var ben sevgilime annemle olan bu kavgaları anlatmadım. Onun aile ilişkileri çok çok kuvvetli anlayacağını pek sanmadigim icin ve ileride onyargi olmuşsun istemediğim için demedim hiç.

Eğer erkek arkadasin evlenmeye degecek biriyse evlen. Aklinda en ufak bir şüphe varsa sakin ama sakin evlenme. Ailenden kaçacaksın diye ömür boyu ailenden daha beter bi insana maruz kalma sakin. Ama gerçekten dogru düzgün biriysee( bencr arkadaslarina danis arkadaslar biraz daha iyi görür uzaktan) bi an önce evlen kurtul şunlardan

Evlilik planımız vardı ama 1-2 yıl sonra her şey daha çok oturunca işlere alışınca, para biriktirince vs. Şimdi bu sebepten erkene almak istemiyorum :)

Evlilik planımız vardı ama 1-2 yıl sonra her şey daha çok oturunca işlere alışınca, para biriktirince vs. Şimdi bu sebepten erkene almak istemiyorum :)

O zaman katlanacannn. Ya bi kac seyin eksik olacak ama hayatinin 2 yılını daha zehir etmeyeceksin. Ya da hayatinin 2 yili daha zehir olacak ama eksiksiz evleneceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…