anne-babanın aldatması

daha olayların büyüklüğünden birbirlerinin tam olarak haberi yok ve maddi durumlar da var tabi bir de sizin için katlanıyorum diyorlar
Sizin icin katlandiklari bisey yok.
Seref,ahlak bir insanin cocuguna birakacagi en buyuk mirastir.bosansinlar kim napiuorsa yapsin.
Sizin icin cok zor bir durum allah yardimcin olsun

öyle bir şey yapayım ki diyorum ikisine de unutamayacağı bir ders vereyim tamam birbirlerini aldatmış olabilirler ama ben kirlenmiş gibi hissediyorum yaptıklarını kabul edemiyorum bizi düşünmeden bu işlere kalkışmaları bize ihanetmiş gibi geliyor forumları hep okuyorum annenin babayı aldatması ya da babanın anneyi aldatması hakkında konular ikisi de bunu yaparsa çocuk ne yapacak diye hiçbir şey yok isyan etmek istemiyorum ama hiç bu kadar yılmamıştım hep bir umut vardı içimde 20 yaşımda çöktüm resmen ne desem olmuyor ne yapsam olmuyor elim kolum bağlı canım çok yanıyor öyle çok yanıyor ki ve destek olabilecek hiçbir büyüğüm yok

Sizin icin katlandiklari bisey yok.
Seref,ahlak bir insanin cocuguna birakacagi en buyuk mirastir.bosansinlar kim napiuorsa yapsin.
Sizin icin cok zor bir durum allah yardimcin olsun
Amin.
ama boşanmalarıyla bitmeyecek bu sorunlar biliyorum o yüzden rahat rahat boşansınlar da kurtulalım diyemiyorum zaten hangi çocuk kabul edebilir ki bunu olmayacağını biliyorum ama bir ümit işte anne baba dediğim insanlar için bir ümit var içimde ne yaparsam yapayım o umut hiç bitmiyor

Annesi aldatan/ babasi aldatan diye okudumda.
Ikisi birden aldattigina ilk kez sahit oldum.
Sok oldum.

Back
X