- 30 Ağustos 2013
- 2.125
- 7.360
- 358
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Cocugum yok ancak cocugu olanlarla konustugumda bazilarina daha fazla toleransli olduklarini soylediler.İyi geceler. Benim annem bunu fazlasıyla yapıyor. Hem de her konuda. Özellikle benden iki yaş küçük kız kardeşimle yaptığımız her tartışmada hep o haklı. Bir kere de ben olayım. Daima kardeşim. Konuyu anlamadan dinlemeden direkt beni suçluyor.
Bunun sebebi ne olabilir? Siz de yasadiniz mi böyle bir şey? Niye onu hep daha çok koruyor? Nasıl aşılabilir bu durum? Fikir istiyorum. Tesekkur ederim.
İyi geceler. Benim annem bunu fazlasıyla yapıyor. Hem de her konuda. Özellikle benden iki yaş küçük kız kardeşimle yaptığımız her tartışmada hep o haklı. Bir kere de ben olayım. Daima kardeşim. Konuyu anlamadan dinlemeden direkt beni suçluyor.
Bunun sebebi ne olabilir? Siz de yasadiniz mi böyle bir şey? Niye onu hep daha çok koruyor? Nasıl aşılabilir bu durum? Fikir istiyorum. Tesekkur ederim.
Sebepsiz. Benim annem de abime duskun her seyi o bilir her seyde o hakli halbuki abim anneme karsi cok saygisizdir. Beklentiye girme. Kendi hayatini kur kendi isine bak. Ana babamiz da olsa anlasaacagiz diye kaide yok.İyi geceler. Benim annem bunu fazlasıyla yapıyor. Hem de her konuda. Özellikle benden iki yaş küçük kız kardeşimle yaptığımız her tartışmada hep o haklı. Bir kere de ben olayım. Daima kardeşim. Konuyu anlamadan dinlemeden direkt beni suçluyor.
İssiz olmak cok etkiliyor. benim erkek kardesimi cok sevdikleri halde o issizken ona bile laf dokundurdular cok fazla. issiz olana bosa nefes ziyani olarak bakiyor aileler.evet aynen öyle yapıyor.
mesela karşımda ablam bağırır, ben ona bağırırsam annem bana sus der.
karşımda hakaret eder bana küfürler gırla, ben küfür hakaret değil ters bir kelime bile söylesem annem beni ayıplar.
arkamdan fıs fıs konuşur dedikodumu yaparlar fesat fesat şeyler konuşurlar. geçerken duyarım, tüm gün benim hakkımda konuşuyorlar zaten.
ablam da annemi fiştekliyor ki onu manipüle edebilsin bana karşı. bana işkence edince zevk alıyor, çünkü hayatındaki ezikliğini benim eksiklerimle kapatıyor.
işsizim şu an bunu sürekli kafama kakarak "ben senden üstünüm senden yukardayım" falan diyor sürekli.
artık hayatındaki mutsuzluklarını görmemek için kendisiyle beni kıyaslayarak mutlu olmaya çalıştığını fark ettim. mesela çalışmaya başlarsam ondan fazla para kazanırsam ondan üstün mü olucam onun kafasına göre?
vs vs. saçma sapan şeyler.
ne olursa olsun bir anne bir kızının diğer kızına kötü laflar etmesine izin vermemeli. eğer yapıyorsa anne sıfatını taşımasın. ben o yüzden öyle kan bağım olan kişiler gözüyle bakıyorum artık önemsemiyorum ikisini de.
bikaç sene suratlarını görmesem çok iyi olacak. tek hayalim bu.
İssiz olmak cok etkiliyor. benim erkek kardesimi cok sevdikleri halde o issizken ona bile laf dokundurdular cok fazla. issiz olana bosa nefes ziyani olarak bakiyor aileler.
Emin ol is bulunca sana karsi tavirlari degisecek ve seni el ustunde tutacaklar. bir kenara yaz. Belki o gun tekrar gelip yazarsin banaevet ama ayıp değil mi.. yani şu anda da onun kızıyım işim olunca bana tavrı değişecekse olmaz olsun öyle aile. iyi günümde etrafımda insan çok olur, kötü gününde yanında ailen yoksa ona aile denir mi? işim olacak elbet bir gün ben de tembel bi insan değilim sınava çalışıyorum tıp mezunuyum hani evde yatan okumamış bi kız olsam haklılar diyecem de...
Ondandır anne bile tırstığına daha iyi .Kız kardeşim daha sert ve daha kindar. Annem de biliyor oyle olduğunu ama artik onu daha çok sevdiğini düşünüyorum.
Benim annem de öyle.Takmamaya çalışıyorum.Normalde iyidir bana.evet aynen öyle yapıyor.
mesela karşımda ablam bağırır, ben ona bağırırsam annem bana sus der.
karşımda hakaret eder bana küfürler gırla, ben küfür hakaret değil ters bir kelime bile söylesem annem beni ayıplar.
arkamdan fıs fıs konuşur dedikodumu yaparlar fesat fesat şeyler konuşurlar. geçerken duyarım, tüm gün benim hakkımda konuşuyorlar zaten.
ablam da annemi fiştekliyor ki onu manipüle edebilsin bana karşı. bana işkence edince zevk alıyor, çünkü hayatındaki ezikliğini benim eksiklerimle kapatıyor.
işsizim şu an bunu sürekli kafama kakarak "ben senden üstünüm senden yukardayım" falan diyor sürekli.
artık hayatındaki mutsuzluklarını görmemek için kendisiyle beni kıyaslayarak mutlu olmaya çalıştığını fark ettim. mesela çalışmaya başlarsam ondan fazla para kazanırsam ondan üstün mü olucam onun kafasına göre?
vs vs. saçma sapan şeyler.
ne olursa olsun bir anne bir kızının diğer kızına kötü laflar etmesine izin vermemeli. eğer yapıyorsa anne sıfatını taşımasın. ben o yüzden öyle kan bağım olan kişiler gözüyle bakıyorum artık önemsemiyorum ikisini de.
bikaç sene suratlarını görmesem çok iyi olacak. tek hayalim bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?