Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SLM kızlar ben boşanma aşamasındayım 7 yaşında kızım var kızım bu boşanma olayından nasıl etkilenecek siz neler hissettiniz paylaşırsanız sevinirim bu arada eşim bipolar hastası
arkadaşım annem babam boşandı ben ortaokuldayken çok şükür.
çok şükür diyorum farkındaysan. kendimi bildim bileli aynı yatakta yatmadılar.
eğer bir akşam annem dayak yemezse seviniyodum ohh bee bugün de bitti kazasız belasız diye.
nefret ettim babamdan, şimdi ediyor muyum? bilmem, hiçbir duygum yok ona karşı.
sadece çoook nadir zamanlarda herşey üstüste gelip beni bunalttığında ağlarken kendi kendime bela okuyorum ona.
senin yüzünden, sen insan olsaydın bunlar olmazdı bugün daha farklı olurduk hepimiz diye..
sonra geçiyor..
sana şunu söylim, eğer çocuğunuz sizin kavgalarınıza şahit oluyorsa veya aranızdaki huzursuzluğu seziyorsa
veya babasının tuhaf davranışları varsa bu onu boşanmanızdan daha kötü etkiler.
bence bu tür sorunlu evlilikler de işler sarpa sarmadan boşanmak en iyisi.
yani çocuğa boşandığınız gün, ohh bee yıllardır beklediğim gün, çok şükür dedirtmeden boşanmak en iyisi..
bu konuyu ben de takip edeceğim..
özellikle daya aldatma vs yokken boşananlar..
slm canım eşimin şiddeti yok çok şükür ama dediğim gibi eşim bipolar bozukluk hastası mani döneme girdiği zaman dengesizleşe biliyor önceki konumu okuranız bilgi edinirsiniz . eşim beni kızını çevresindeki insanları şeytan olarak gördüğünü söylüyor gördüğü şeyi üzaklaştırmak için devamlı kuran okuyor kızıma lailahe illallah dedirtiyor demezsen seninle oynamam diyor hastanede yattı 2 ay çıkınca doktorların araba kullanma demesine rağmen kızımı alıp gezmeye götürmüş ben peşinden koştum yetişemedim sonra kızımı aldım kızım 2 ay yanımda yattı korkudan ...boşanma sebebimiz eşimin hasta olmasından çok ilacı içmemesi düzensiz kullanması ilaç içmediği için hastalığı çok sık tekrarlıyor bende kızıyorum eşime içsene diye bigün içmemiş kavga ettik içeri girdim kızım yatagında oturmuş sessizce ağlıyor çocukta etkileniyor devamlı baba hapını içtinmi diye soruyor şu anda baba evindeyim kızım çok etkilenmedi ama sonra nasıl olur bilemem ileride bana kızarmı bilmiyorum
Ben 6 yaşındaydım ayrıldıklarında boşanmaları 8 yıl sürdü
İyi ki de boşanmışlar diyorum
Birlikte oldukları çocukluğum burnumdan geldi
Ah o günlere dönsem dediğim tek anım yok
Diyebilirim ki onlar boşandıktan sonra başladı hayat
Babam bizi öldüğü güne kadar 25 yıl aramadı
onca yıl sonra ben gidip aldım cenazesini
Şimdi ne hissettiğimi sorarsan; anneme hayranım, babamı da Allah affetsin ...
Benim babam o taraftan bakınca melek gibiydi; 73 yaşında anneme aşık olarak öldü , aldatmak haşa
Dayak asla yoktu, birkaç kez birbirlerine bir şeyler fırlattıklarına şahit oldum ama babam dayakçı bir adam değildi
Boşanmayı kabul etmemek için 8 yıl direndi
Dışarıdan bakan için dört dörtlük koca !
Lakin çalışmazdı, üç gün çalışsa 33 gün yatar
Huysuz, küser; öyle bir küsmek ki, o kadar uzatırdı ki neye küstüğünü unuturdu
Annem çalışır, iki işte birden, babam evde tango dinler, sorumsuz biz ölmüşüz kalmışız umuru değil ....
Sinir harbi, sürekli gerginlik...
çok zor allah kolaylık ve sabır versın.Benımde annemle babam boşandığında 7 yaşındaydım çok etkılenmedım hatta hıç dıyebılırım çünkü sorumsuz insanın tekıydı ve ben bunun farkındaydım.Huzursuz bı aılede büyümektense ayrı olmak çocuklar için daha sağlıklı gene babasını görücek sonuçta ve hasta olduğununda farkındaymış zaten ilacını içmedınmı baba diye soruyo.Herşeyı zamanla anlata anlata aşarsınız bu olayı beraber,ınankı sana kızmaz hatta hayatınızı maffetmediğiniz için teşekkür eder size.
Annemle babam 12 yasımdayken bosandılar. Beraber mutlu değillerdi.
Mutlu bir evlilik olmadığı için huzursuzluk oluyor beraberken.
Kolay atlattım.
Annem ikinci evliliğini yaptı. Kardeşim dogdu suan 5 yasında onlarda bosandılar. Adamın şizofren cıkması sebebi ile.
Zaten şiddet ve huzursuz bir evlilikti. Böyle bir evlilikte cocuk daha cok etkileniyor.
Suan kardesim 5 yasında ben annem kardesim yasıyoruz.
Rahatı,huzuru o kadar yerinde ki.
Evimizde düzen var huzur var cok sükür.
Hiçte zor olmadı onun için,herseyi de biliyor..
bizim kavgamız hep ilaç yüzünden çalışmaması yüzünden 30 yaşındaki insan nasıl çalışmadan evde günlerce yatar< 7 ay hiç çalışmadan<< ben anlamıyorum
Benim annemle babamda babam çalışmadığı icin ayrıldılar.
Çok iyi anlıyorum.
Kadın nereye kadar bakabilir.. Hakkınızda hayırlısı olsun..