- 13 Şubat 2014
- 596
- 67
- 323
- 35
Ben annemle babam boşansınlar diye dua ederdim :) Dayağımı vardı hayır aldattımı hayır ama aile babası değildi. Ben hiç bir zaman güvenemedim ona. Yalanlar söylerdi sürekli çalışmazdı annem bakardı bize. Özünde iyi biri olabilir ama bu iyi bir eş iyi bir baba olacağı anlamına gelmez. Sizin sorunuz kişiden kişiye farklılık gösterir bence. Bazıları iyiki der bu duruma bazıları keşke beraber olsalardı der. Ben iyiki diyorum bir arkadaşım keşke :) Kızın için doğru olduğuna inanıyorsan ayrıyken daha sağlıklı büyüyeceğine inanıyorsan boşanmak bence çok mantıklı. Sen yanında ol babasıyla görüşmeye devam etsin ikinizinde onun yanında olacağına inansın bunlar önemli ben babama hiç inanmadım. Şuan bile eksikliğini yaşarım onun yüzünden güven problemi oluştu bende yeni yeni aşıyorum bu durumu..
ben zaten kızımın babasıyla görüşmesini hep sağladım ben eşime güvenemiyorum artık kaç defa söz verdi hiç birini tutmadı.dediğiniz gibi aile babası değil ben 5 ay olacak baba evindeyim kızım 1 sınıfa gidiyor hiç maddi manevi desteği olmadı istemiyorumda zaten babamın durumu gayet iyi kızımın canı birşey istesin hemen sabahın körümde alır gelir kızım uyanmadan babam ...kızım okula başladığından beri hiç formasıyla görmediı babası kızını insan hiç özenmezmi ya.çocuğun gönlünü al en azından