Sorunlu mu olur? Bi araştırma diyor ki anne babası boşanmış kisiler de boşanmaya yatkindir. Bu doğru mu? Böyle biri ile evlenen var mı ?
Arkadaslar ben varım evlenmeyeyim mi diye sormayın . Ben boşanmış ailelerin erkek çocuk üzerindeki etkisini soruyorum .
Çok gereksiz bu soru.. İsterseniz bi kavun alın hiç olmazsa dibini koklarsınızSorunlu mu olur? Bi araştırma diyor ki anne babası boşanmış kisiler de boşanmaya yatkindir. Bu doğru mu? Böyle biri ile evlenen var mı ?
Arkadaslar ben varım evlenmeyeyim mi diye sormayın . Ben boşanmış ailelerin erkek çocuk üzerindeki etkisini soruyorum .
Sorunlu mu olur? Bi araştırma diyor ki anne babası boşanmış kisiler de boşanmaya yatkindir. Bu doğru mu? Böyle biri ile evlenen var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?