Anne babası ölen kuzenim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geronimoo

Okçu'nun önünde saygıyla eğil
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2019
1.501
1.036
53
41
Kızlar amcam ve yengem vefat etti kuzenim tek çocuk kimsede evine gitmiyor korona var diye üç dört kişi geldi sadece ben naapsam onun için yani nasıl davranmak gerekir ailesinden anılardan bahsediyorum ama iyi mi yapıyorum bilmiyorum ihtiyaç okursa beni ara dedim başka bişey yapabilirmiyim onun için bide eşinden bulaştı hastalık amcamlara herkes eşini suçluyor elimden ne gelir düşünceniz varmı

Off içim acıdı
Eşini de kuzeninizi de düşünemiyorum
Yaşlılar mıydı? Kronik hastalık vs.
Allah rahmet eylesin :(

Napılır bilemedim
Sagolun amcam ve yengem 70 yaşında korona sebebiyle vefat etiler amcam da kalp yengem de şeker ve astım vardı

Başınız sağolsun.
Herkes farklı yas tutar. Kuzeninize ne iyi gelecek bilemeyiz.
Allah korusun ailemi kaybetsem sanırım kimseyle görüşmek istemezdim.
Eşi hastalığı getirmiş olabilir ama vefat edenlerin de ihmali.
Eşi evlerine zorla girecek değil.
Tedbir alın diyorlar, hala insanlar aile ziyaretlerine devam ediyor
2 aydır bir sokak üstte oturan ailemi sadece telefon ekranından görüyorum.
Kuzeniniz için de zor, eşine baktıkca aklına gelecek, acısından o da hem kendini hem esini suçlayacak

Kızlar amcam ve yengem vefat etti kuzenim tek çocuk kimsede evine gitmiyor korona var diye üç dört kişi geldi sadece ben naapsam onun için yani nasıl davranmak gerekir ailesinden anılardan bahsediyorum ama iyi mi yapıyorum bilmiyorum ihtiyaç okursa beni ara dedim başka bişey yapabilirmiyim onun için bide eşinden bulaştı hastalık amcamlara herkes eşini suçluyor elimden ne gelir düşünceniz varmı
Ailesinden bahsetmeyin farkli konular açın siz varken güzelde siz gittikten sonra tekrar tekrar düşünür acıtır kalbini kendimden bilirim.Ayrica eşi kasti bulastirmadiysa suçlamanın mantığı ne?Ona yaklaşanlar tedbir alsalar bulaşmazdı sizde dikkat edin

Sagolun ailesinden bahsetsemmi yani anılar falan
Eger duymak istiyorsa bahsedin ,bunu ona sorabilirsiniz sonucta sizin yakin akrabaniz
Kimi insan ani yad etmeyi sever , kimi ise bir sure hatirlamak istemez , herkesin yas sekli farklidir
Sorun kendisine , eger duymak istiyorum derse anlatin tabi ki

Başınız sağolsun.
Herkes farklı yas tutar. Kuzeninize ne iyi gelecek bilemeyiz.
Allah korusun ailemi kaybetsem sanırım kimseyle görüşmek istemezdim.
Eşi hastalığı getirmiş olabilir ama vefat edenlerin de ihmali.
Eşi evlerine zorla girecek değil.
Tedbir alın diyorlar, hala insanlar aile ziyaretlerine devam ediyor
2 aydır bir sokak üstte oturan ailemi sadece telefon ekranından görüyorum.
Kuzeniniz için de zor, eşine baktıkca aklına gelecek, acısından o da hem kendini hem esini suçlayacak
Sagolun

Ay çok zor bir durum.

Lakin kaza e kadere inancı olan insanlar bu durumda ölen kişilere suçlu aramaz. Ortada bir salgın hastalık var bulaş kuzeninizin eşinden değil başka birinden de olabilirdi. Mantıklı olmak lazım. Bu dünyadaki nefesleri bu kadarmış. Allah rahmet eylesin.

Kuzeninize gidemezsiniz bu süreçte sıkmayacak şekilde arayın günlük veya iki günde bir ihtiyacını sorun. Görüntülü konuşup dikkatini dağıtabilirsiniz. Bana anılardan konuşmak çok da mantıklı gelmedi. Daha çok üzülmesine sebep olabilir.

Ailesinden bahsetmeyin farkli konular açın siz varken güzelde siz gittikten sonra tekrar tekrar düşünür acıtır kalbini kendimden bilirim.Ayrica eşi kasti bulastirmadiysa suçlamanın mantığı ne?Ona yaklaşanlar tedbir alsalar bulaşmazdı sizde dikkat edin
Halamlar amcamlar suçluyor yengem gelme demiş kuzenim de çocuga bak diye gitmiş gerçi yüzüne kimse bişey demiyor dedikodu dönüyor sadece

Çok üzücü bir durum. Allah rahmet eylesin ikisine de. Kuzenizin eşinden bulaşmış olsa da zorla girmemiştir evlerine diye düşünüyorum. Vefat edenlerin de ihmalkarlığı var gibi. Kuzeniniz bu durumdan ötürü eşine kızgın mı ? İnsanlar konuşur her zaman. Önemli olan gerçeğin ne olduğu. Sık sık kuzeninizi arayıp hal hatır sorun. Kendisi isterse ailesinden bahseder zaten. Siz hatırlatmayın isterseniz belki kötü hisseder.

Bu arada eşi ne iş yapıyor nasıl herkes emin ondan bulastigina

Çok üzücü bir durum. Allah rahmet eylesin ikisine de. Kuzenizin eşinden bulaşmış olsa da zorla girmemiştir evlerine diye düşünüyorum. Vefat edenlerin de ihmalkarlığı var gibi. Kuzeniniz bu durumdan ötürü eşine kızgın mı ? İnsanlar konuşur her zaman. Önemli olan gerçeğin ne olduğu. Sık sık kuzeninizi arayıp hal hatır sorun. Kendisi isterse ailesinden bahseder zaten. Siz hatırlatmayın isterseniz belki kötü hisseder.
Sagolun kuzenim bizden bulaşmadı diyor ama amcamlar 65 yaş üstü evden çıkmıyorlardı zaten eşi kendi anne ve babasına da bulaştırdı eşi hastanede çalışıyor du

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X