Yaninda olun destek olun duymak istediği seyleri bilir anlarsınız sorun istediği birşey varmi benim boyle bir yakın kaybim olmadı ama cevremde en yakınlarını kaybedenler genelde hep anmak guzel seylerini söyleyip yad etmek istiyorlar bahsetmek iyi geliyir anlatiyorlar kimisi de içine atar derler siz onu en iyisi dinleyin duruma gore sizden de duymak istediğini anlarsaniz anne babasıyla ilgili güzel anilar sizde söylersiniz
Obur konu da çok zor ne kadar takdiri ilahi olduğunu biliyor olsak da ölçmek istemem ama eşim boyle bir risk varken hastanede çalışıyorken evden çıkmayan anne babamin yanında bulunsa ve bulaştırmış olsa ne kadar olgun davranabilirdim bilmiyorum zamanla soğur mu içi Allahtan geldi diyebilir mi teslim olurmu bilmem Allah sabir versin
Obur konu da çok zor ne kadar takdiri ilahi olduğunu biliyor olsak da ölçmek istemem ama eşim boyle bir risk varken hastanede çalışıyorken evden çıkmayan anne babamin yanında bulunsa ve bulaştırmış olsa ne kadar olgun davranabilirdim bilmiyorum zamanla soğur mu içi Allahtan geldi diyebilir mi teslim olurmu bilmem Allah sabir versin