• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne babası ölen kuzenim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sagolun kuzenim bizden bulaşmadı diyor ama amcamlar 65 yaş üstü evden çıkmıyorlardı zaten eşi kendi anne ve babasına da bulaştırdı eşi hastanede çalışıyor du
Hastanede çalışan insan kendi eşinden çocuklarından uzak durması gerekirken neden muhattap olmuş. Daha sağlık çalışanlarımız işin ciddiyetinde değilse ne olacak sonumuz...

Ama market ambalajları veya kargolardan da bulaşabilir bilemiyorum

Çok üzüldüm, Allah sabır versin kuzeninize😔

Acısı çok taze, normal zaman olsa; insan eş dostla avunuyor ama nasıl kötü bir dönemdeysek sevdiklerimizin yanında olup sırtını sıvazlayamıyoruz bile :KK43:

Bence şu aşamada anılardan bahsetmeyin, daha çok erken. İyice bir kabullensin, anne baba acısını birden yaşamak zordur. İyice bir sindirsin bu durumu, acısı geçmeyecek ama alışacak , bununla yaşamaya öğrenecek 😔 siz destek olun şu aşamada, arayın hal hatır sorun. Görüşüp bir araya geldiğiniz günlerde yad edersiniz, beraber ağlayıp beraber gülersiniz..

Hastanede çalışan insan kendi eşinden çocuklarından uzak durması gerekirken neden muhattap olmuş. Daha sağlık çalışanlarımız işin ciddiyetinde değilse ne olacak sonumuz...

Kuzenim işin ciddiyetini anlamadı maalesef

Sagolun ailesinden bahsetsemmi yani anılar falan

bence dinleyin. anlatmayin cok. o istedigi gibi döksün içini. hep konusmaniz da rahatsiz edebilir. sadece onun icin yaninda olduğunuzu, sizden nasil isterse oyle davranacaginizi belirtin. herkesin acisini yaşaması cok farkli, kimi icine kapanir, kiminin diline vurur. kuzeninin nasil oldugunu bilemeyiz.

Çok üzüldüm, Allah sabır versin kuzeninize😔

Acısı çok taze, normal zaman olsa; insan eş dostla avunuyor ama nasıl kötü bir dönemdeysek sevdiklerimizin yanında olup sırtını sıvazlayamıyoruz bile :KK43:

Bence şu aşamada anılardan bahsetmeyin, daha çok erken. İyice bir kabullensin, anne baba acısını birden yaşamak zordur. İyice bir sindirsin bu durumu, acısı geçmeyecek ama alışacak , bununla yaşamaya öğrenecek 😔 siz destek olun şu aşamada, arayın hal hatır sorun. Görüşüp bir araya geldiğiniz günlerde yad edersiniz, beraber ağlayıp beraber gülersiniz..
Sagolun kuzenim şokta aslında inanmıyor öldüklerine elimden geleni yapıcam zaten ara beni herzaman ihtiyaç olunca dedim

Allah rahmet eylesin. Çok zor cidden.
Siz gitmeyin be nce size davet edin. Eğer zaten görüşüyorsanız.

Çocuğa bak diye ısrarı neden kuzenin de çalışıyor mu?
Olan olmuş mekanları cennet olsun ama kronik hastalar çok daha fazla riskli her zaman
Tamam bu meret herkese bulaşabilir ama bünyesi sağlam olan atlatıyor çok şükür
Dikkat edilmeliydi
Şu saatten sonra suçlamanın anlamı yok en azından dikkat etsinler artık
Aileden pek bahsetme kapıdan kek börek bırakıp dönebilirsin arada arayıp napıyon çocuk iyi mi falan kafa dağıtmalık birkaç laflarsın öyle

Malesef hastanede maruz kalınan virüs miktarı daha fazla oluyor.
Ben hastanede yattıktan sonra resmen 14 gün tuvalet harici odamdan çıkmadım.olur da bişey kapmışımdır ordan diye.

Lütfen şu satırları okuyan arkadaşlar işin ciddiyetine varın.sonra ah lar vah lar fayda etmiyor

Benim kardeşim de hastane çalışanı..maalesef bilinçsizin önde gideni. Maske kullanımı, salkım saçak saçını açıp işe gitme konusunda pek dikkatsizdi..bir de pisliğine eve gelip hergün “bugün kesin koronayı kaptım” diye bizim ömrümüzden ömür götürüyordu:(
Var böyle mankafalar maalesef:/

Bence bahsetmeyin aklına geldikçe iyice kötü olabilir. Allah sabır versin, başınız sağolsun 🙏🤲

Çocuğa bak diye ısrarı neden kuzenin de çalışıyor mu?
Olan olmuş mekanları cennet olsun ama kronik hastalar çok daha fazla riskli her zaman
Tamam bu meret herkese bulaşabilir ama bünyesi sağlam olan atlatıyor çok şükür
Dikkat edilmeliydi
Şu saatten sonra suçlamanın anlamı yok en azından dikkat etsinler artık
Aileden pek bahsetme kapıdan kek börek bırakıp dönebilirsin arada arayıp napıyon çocuk iyi mi falan kafa dağıtmalık birkaç laflarsın öyle
Kuzenim çalışmıyor üç çocuk var biri 9 yaşında yengemler de kalıyor du hafta sonu alıyor du yengem getirip götürme artık demiş oda anlamamış korona olduğunu gidip gelmeye devam etti düşünemedi ciddiye alamadı virüsü

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X