Canim seni cok ama cok iyi anliyorum, benim belki sendende beter takintilarim vardi ve halada var, bekarken ise gittigimde daha kapidan girince tlf ederdim ise geldim nasilsin diye, aksam cikmadan arardim, anneme misafir gelecekse geceden bazi seyleri ayarlar, sabah kalkar yapilabilecekleri yapar, yiyecekleri masayi ayarlar, ise giderdim, annem hasta olsa gece acile gider biran yanindan ayrilmaz gozumu gozunden cekemezdim sabahta o halde ise giderdim, yorulmakmi ne mumkun canim annem cok fedakardi halada oyledir canimi isteseler veririm annem icin, gozunde bir damla yas yada huzun gorsem sesi biraz degisik ciksa kalbim hizla carpar annem icin deli olurdum halada oyleyim, ama gun geldi evlendim hemde yanindan ayrilamadigim evde ayri odada bile oturmaya yalniz birakmaya dayanamadigim annecigimden evlenince ayrildim hemde cok uzaklara geldim milletlerarasi gurbet sehirlerarasi bile degil bu uzaklik ,gurbete gelmek beni cok etkilemisti aglamaktan gozumde kist cikti neyse ilacla gecti , karnimdaki bebek oldu, bunlari annecigimi uzmemek icin o an soylemedim sonra soyledim, cunku beni goremiyordu merak eder uzulurdu ne zaman iyilestim sonra bebegi kaybettim dedim, bobreklerimden hastahaneye yattim ama annecigime gene soyleyemedim onu asla uzmemeliydim o melekti cefakar bir anaydi kiyamiyordum anneme, hastahaneden tlf ediyordum biz esimle tatildeyiz evi arama otelde kahvaltidayiz suan diyordum, halbuki kolumda serum takili bitkin bir haldeydim, beni gormuyorduya uzulmuyorduya varsin canim yansin , onuda atlattim, bu sefer 2 ci bebegimin erken dogum tehlikesi cikti ortaya onuda soylemedim, doguma giderken o sanciyla arabadan inip tlf ettim tatile gidiyoruz evde yokuz dedim, ama gene hastaneye gidiyordum, anneye kiyilmiyor anneme dunyalar bedel, ben yemiyeyim annem yesin, ben giymesemde olur annem giysin, ben sonra alirim derim herseyi ilk once annecigime alirim, durumu bozulsa yaratir veririm soylemez bana kiyamaz oda ama ben bilirim, annedir gururludur ama ben anlarim, kalbim hisseder, yaz tatilini iple cekerim heryil, onu koklamak, sicakligini duyabilmek icin Allah kimseyi annesinden ayirmasin annenin yanindan uzaklara gitme o an basaririm gibi gelsede cok ama cok zor suan o kadar ozledimki sesini bile duymak bana guc veriyor, annelerimizin hakki odenmez tatil bitip donmeme yakin bir hafta once bunalima giriyorum cunku o melegi birakip evden cikmak bunu kelimelerle anlatamiyorm, gurbete dondugumde bir kac ay kendime gelemiyorum ,Inan suan agiyorum Allahim analarimizi basimizdan eksik etme, hasta olmasinlar huzurlu mutlu yasasinlar, annem canim melegim seni cok seviyorum,
Canim sende annelerin degerini bilen birisin annenin hayir duasini aliyorsun, bu milyarlara deger, anneni benim icinde op cunku ben suan annecigimi opemem olsun sen benim yerimede op, sevgilerimle