- 17 Aralık 2014
- 1.390
- 971
- 43
- 41
Dogrubdusunuyorsun ama tatlim bu yaslar cok hassas senin daha iyi bilmen lazim yaaa 2 yasinda annesinden auri kalan erkeklerde sado mazo cinsel.egilimler ve gaylik oranlari yuksektir kizlarda da ileridee cinsel problemler ve karis cinsle iliskilerde sorunlar olur ve bunlar telafi edilemez of ya bir ogretmen adayina konusuni anlatmata calisiyorum. Konuyu takipten cikiyorum beni de engelle lutfen1.sınıfta hamileeydim sonrasında okulum azdı hafta 2 yada 3 gün oda 11 de git 5 te gel yada 8 de git 2 de gel gibiydi ben hiç ama hiç gezmedim oğlumsuz asla bırakıpta birkere gezmeye gitmedim ünivde arkadaşım bile yok samimi olduğum çünki hemen ders bitince kaçar eve gelirdim bebeğimi alırdım bakıcıdan ödev yapmaya bile oğlumu bebek arabasına koyup arkadaşlarıma gittim grup ödevleri için onu bacağımda sallarken kızlarla ödev yaptım kimse kimsenin anneliğini sorgulayamaz ben doldum ağlarken yazdım bu konuyu ben keyfimden hırsımdan kariyerim olsun diye bırakmıyorum oğlumu 5 yıldır çalışmıyorum eşim bakıyor bize elime geçen her parayı oğluma harcıyorum biryere gitsem oğlumla gidiyorum kendimce ona iyilik olur ilerde para ona lazım olur gençken atanayım diye uğraşıyorum yanlış mı doğrumu bilmiyorum ama evde oturup çocuğunu bırakıp gezmeye giden günlere gidip ortalığa atan annelerden daha çok anneyim
ben kötü bir anneyim teşekkür ederimKimseyi yargılamıyorum. Ne konu sahibesini ne çalışmak zorunda olan anneleri. Ancak 2.5 yaş.. Çok küçük. Anne bir figür ama yok. Sabah öğle akşam yok. Gece geliyor eve. Paldır küldür yorgun argın hatta stresli. Doyamıyor ki çocuk anneye. Üzgünüm siz çocuğunuza 10 yıl sonra en pahalı ayakkabıyı kıyafeti alsanız, en iyi hocayı tutsanız ruhunda açtığınız şu yarayı tamir edemezsiniz.
Bahsettiğiniz 3-4 aylık bir süreç değil. Kazanma Umudunuz yok. Diyelim ki kazandınız bu defa babadan ayrı kalacak bu çocuk.
Hayır. Çocuğuma geleceği sadece parayla sağlamayı tercih etmezdim ben olsam. Başkalarının çocuğuyla ilgilenip para kazanacaksınız ancak kendi çocuğunuzun çocukluğunu kaçıracaksınız. Çok üzüldüm çocuğunuz için.
Dilerim durup ne yaptığınızı düşünmeye vaktiniz olur birgün.
Benim kizimda 2.5 yasinda ben çalismiyorum ama bizimkide babaci. Babasi ise gederken muzirdanir gelince hep onun yaninda durmak ister.. Bunun icin uzulmeyin tabiki ozluyor ama cicuklarin hepsi ayni.. Ins Bu sene atanirsinizda bu tempo tekrarlanmaz..Dillendi artik ifade edebiliyor 2.5 yasinda annem yedircrk annem giydircek annem vc goturcek anneee ustumden inmiyo kuzum aksam olunca annem gelcekmi diyomus surekli
anlıyorum canım biliyorum çok zor ama ilerde güzel günlet için bu sıkıntılara katlanmak gerekeşimin babaannesi benim evimde bakıyor gayet güzel anlaşıyorlar oynuyorlar içim rahat yemekleri yapıp gidiyorum okonudada sorun yok biraz dişimi sıkıp mezun olup atanmak istiyorum ama çok özlüyoruz birbirimizi
benimki de babacı aynı zamanda çok düşkün babasına inş atanırımda doyarım yavrumaBenim kizimda 2.5 yasinda ben çalismiyorum ama bizimkide babaci. Babasi ise gederken muzirdanir gelince hep onun yaninda durmak ister.. Bunun icin uzulmeyin tabiki ozluyor ama cicuklarin hepsi ayni.. Ins Bu sene atanirsinizda bu tempo tekrarlanmaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?