bu cok normal bı durum
bunun egıtımını almıssınız cocukla nasıl ıletısım kuracagınızı en ıyı sız bılmelısınız :)
cocugunuza nıye ıse gıttıgınızı anlatın
bı tablo olusturun saat kacta evden cıkıp kacta eve gelecegınızı ve ne ıcın calıstıgınızı hangı gunler calısacagınızı hangı saatlerde evde olacagınızı bılsın oncelıkle
bu ona guven verır gıttıgınızde gerı ne zaman gelıcegınızı bılır
eve gelır gelmez de onla bı aktıvıte yaparsınız :)
3-5 gune duzene gırer
bıde evden cıkarken kararlı olun opun sarılın ve saat kacta eve gelecegınızı bıldırın o aglayıp gıtme dedıkce durmayın gıdıp gelıcem deyın
gerekırse ıs yerınden bıkac kez ararsınız
:)düşünsene tabloyu,
sabah 7de evden çıkıyor, akşam 10da eve geliyor.
11de çocuk uyuyor.
bence direk yaş tablosu yapsın, 2 yaşın üzerine bir çizik atsın.
Sadece 2 yaşa değil bu yaşın tüm kritik özelliklerine çizik atıyor ben de üzüldüm hem anne için hem bebek için, çünkü anne de istemiyor bu kadar yalnız bırakmak ama eşini de karşısına almak istemiyor sanırım kiii ben olsam kimseyi dinlemeZdim bebeğim için, gece yemek temizlik yapıyorum demiş onun yerine ders çalışıp gündüz bebeğiyle ilgilenebilir ;(düşünsene tabloyu,
sabah 7de evden çıkıyor, akşam 10da eve geliyor.
11de çocuk uyuyor.
bence direk yaş tablosu yapsın, 2 yaşın üzerine bir çizik atsın.
sut sagacagim surekli bir de ogle aralarinda evde olacagim. benim anneligimi de tarzimi da yargilayamazsiniz dikkat edin lutfen.Ciddimisiniz siz şaka gibi bir aylık bebeği bırakıp işe mi gideceksiniz şoktayım şu an o bebek yarım saatte bi olmadı her saat başı emmek isticek nasıl bırakacaksınız el kadar bebeği ben 20 aya kadar baktım ondan sonra başladım şimdi bile pişmanım keşke ücretsiz iznimin hepsini kullansaydım diye
bende sizin anneliğinizi yargılamadım zaten dikkat ederseniz sadece çok şaşırdım ve şaşkınlığımı gizleyemedim siz nasıl annesiniz annelik böyle olmaz gibi bi ithamda mı bulundumki yazdıklarımdan yargıladığım sonucunu çıkardınızsut sagacagim surekli bir de ogle aralarinda evde olacagim. benim anneligimi de tarzimi da yargilayamazsiniz dikkat edin lutfen.
ayrıca şunu söyleyeyim henüz doğum yapmadınız o bebeği kucağınıza almadınız emzirmediniz kucağınıza aldıktan sonra değil işe gitmek yarım saat bile yalnız bırakamayacaksınız bunuda eleştiri olarak almayın öngörü sadecebende sizin anneliğinizi yargılamadım zaten dikkat ederseniz sadece çok şaşırdım ve şaşkınlığımı gizleyemedim siz nasıl annesiniz annelik böyle olmaz gibi bi ithamda mı bulundumki yazdıklarımdan yargıladığım sonucunu çıkardınız
saskinliginizi anliyorum, turkiyede cok tepki yaratan bi durum. lakin ozelde calisiyorum ve dogumum yaza dogru denk geliyor.biz eylul ayinda yurtdisina gidiyoruz o yuzden hemen ise donup son 2 ay bana verilen isleri halletmem lazim yoksa hem tum isler bosa gider ki sadece beni etkilemez hem bes kurus para alamam. o yuzden disimi sikmak zorundayim.bende sizin anneliğinizi yargılamadım zaten dikkat ederseniz sadece çok şaşırdım ve şaşkınlığımı gizleyemedim siz nasıl annesiniz annelik böyle olmaz gibi bi ithamda mı bulundumki yazdıklarımdan yargıladığım sonucunu çıkardınız
ben de istemem bebegimi yalniz birakmayi elbette. bana kalsa ilk aylar hicbir yere gitmem. allah en hayirlisini versin, evladimin sevgisiyle her zorlugu asarim.ayrıca şunu söyleyeyim henüz doğum yapmadınız o bebeği kucağınıza almadınız emzirmediniz kucağınıza aldıktan sonra değil işe gitmek yarım saat bile yalnız bırakamayacaksınız bunuda eleştiri olarak almayın öngörü sadece
ben de istemem bebegimi yalniz birakmayi elbette. bana kalsa ilk aylar hicbir yere gitmem. allah en hayirlisini versin, evladimin sevgisiyle her zorlugu asarim.
su an icin olan durum ve yapilmis plan bu. kesin konusmuyoruz, illa boyle olacak demiyoruz. tabi ki dogunca bazi fikirler degisiyordur. ben surekli sut sagip birakacagim ac kalmayacak cocugum herhalde. hem 2 aylik bi durum bu. yurtdisina gidince ilk aylar evde olacagim bebekle. ise baslayinca onu da goturecegim yurtdisinda cok rahat imkanlar, kres var is yerinde hem bebeginize bakip hem calisiyorsunuz.o sevgiyle bu zorluklar aşılmıyorki. tam tersi artıyor.ben bir yaşında işe başladım. hala deli gibi pişmanlığını yaşıyorum. şu anda size konuşmak kolay. bi doğsun aynı fikirde olmayabilirsiniz.
birde o minicik yavru sürekli süt isteyecek yaaa.sizden başka kimi isterki yanında...üzüldüm...
su an icin olan durum ve yapilmis plan bu. kesin konusmuyoruz, illa boyle olacak demiyoruz. tabi ki dogunca bazi fikirler degisiyordur. ben surekli sut sagip birakacagim ac kalmayacak cocugum herhalde. hem 2 aylik bi durum bu. yurtdisina gidince ilk aylar evde olacagim bebekle. ise baslayinca onu da goturecegim yurtdisinda cok rahat imkanlar, kres var is yerinde hem bebeginize bakip hem calisiyorsunuz.
konu sahibesine yorum yaparken zorunluluktan dolayı bırakacağınızı belirtmediğiniz için bende sırf çalışmak için bırakmayı düşündüğünüzü anladım o yüzdendi şaşkınlığım Allah kimseyi zor durumda bırakmasınsaskinliginizi anliyorum, turkiyede cok tepki yaratan bi durum. lakin ozelde calisiyorum ve dogumum yaza dogru denk geliyor.biz eylul ayinda yurtdisina gidiyoruz o yuzden hemen ise donup son 2 ay bana verilen isleri halletmem lazim yoksa hem tum isler bosa gider ki sadece beni etkilemez hem bes kurus para alamam. o yuzden disimi sikmak zorundayim.
calismaya yurtdisinda devam edecegim ama ilk aylar izinli olacagim orada kendim bakacagim. sonra ise goturecegim orda kres var bakicilar var hem bebege bakip hem calisiyosunuz. yoksa bana kalsa turkiyede hic ise gitmeden direk yurtdisina giderdim bebek daha buyuk olurdu calismaya baslayinca.konu sahibesine yorum yaparken zorunluluktan dolayı bırakacağınızı belirtmediğiniz için bende sırf çalışmak için bırakmayı düşündüğünüzü anladım o yüzdendi şaşkınlığım Allah kimseyi zor durumda bırakmasın
Ailem beni okutmadi calisip kendisine ev aldi ben issiz parasiz mesleksiz kaldim istedim ki bi meslegim olsun oglumu okutayim kurslara gitsin iyi giyinsin benin gibi elin kiyafetini giymesin ele ozenmesin iyi egitim alanlar iyi yerlere gelir ufkunu acayim oglumun dedim ama sanirim kotu ettim dualarin icin tesekkur ederim allah razi olsun
Atanmayi calismayi isterim ama bu sekilde degil boyle calismasamda atanamam zeki bi insan degilim calismam lazim bende bu yil gitsin atanayin seneye yarim gun calisicam oglumla giden zamani telafi edicem diyidum birde alan sunavi geldi dun hepten mahvoldum boyle ayri kalip atanamazsam seneye daha kotu olur ozel okullar aksama kadar cumarteside calistiriyolar bi farki olmayacak ustune ders calismayada calisicam off hic okumasam daha iyiydi
ama arta zaman kalmıyormuş ki.
saat 10da geliyor konu sahibi.
benim oğlumla aynı yaşıt oğlu, oğlum 9da uyuyor.
Esinizin demesiyle mi bazi seyler. Yazik cocugunuza. Hayir demesini bilmiyor musunuz? Durumunuz idare edebilecek duzeydeyse kres yasi gelene kadar kendiniz ilgilenseydiniz bir daha geri gelmeyecek bu gunler uzgunum.Esim calisiyo durum fena degil ama esim tutturdu oku atan diye yarim gun calisirsin cocuguna bakarsin diye ama atanmakta calismaya bakiyo ozamanda cocugumla ilgilenemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?