anne bak annesi gitmemis

benim kuzenim annesi yani yengem işe giderken bildiğin ayaklarına kapanırmış ama bu zor dönemlerde geçecek katlanmak gerek. şimdi kuzenlerim anneleri öğretmen diye çok mutlular

benim kuzenim annesi yani yengem işe giderken bildiğin ayaklarına kapanırmış ama bu zor dönemlerde geçecek katlanmak gerek. şimdi kuzenlerim anneleri öğretmen diye çok mutlular
işte meslek sahibi olunca çocuğun işine yarayacağım o 2 sene sonra okula başlayacak ben evde olursam akşama kadar o gelsin diye bekliycem ona faydam olmayacak ki en azından şimdi atanırsam sonra rahat eder offf ama şimdi de çok zor annem su içircek annem uyutsun annem yedirsin annem oynasın sürekli böyle

Eşin haklı. Gereksiz duygusallığın kimseye bi faydasi yok. Köylü kafası ve laflari burdaki arabesk cümleler.

Ben 8:00-18:30 çalışıyorum cumartesi pazar tatil olmasına rağmen vicdan yapıyorum senin ne hissettiğini çok iyi anladım işin zor allah kolaylık versin

bunlar kriz dönemleridir canım çocuğuna kim bakıyor bilmiyorum ama annen bu konuda sana çok yardımcı olur. okula giderken güzel bir hikaye uydurabilirsiniz çocuk biraz avunur. biliyorum çok zor ama biraz sabredeceksin canım

Ben o kadar uzun saatler boyunca verimli çalışabildiğinizi düşünmüyorum, çalışma saatlerini azaltsanız hem sizin hem oğlunuz için en iyisi olmaz mı?
Bu arada ben kızım 3 haftalıkken part-time işe döndüm kendi isteğimle, o yüzden şartlarınızı en iyi siz bilirsiniz, buradaki yorumlar daha çok kendinizi suçlu hissetmenize sebep olmasın lütfen.

Birde şunu söylemek istiyorum
Size bende böyle bi konu açmıştım özellikle çalışan çocuklu bayanlardan yorum istemiştim ne kadar çok evde oturan çalışmayan bayan varsa vicdan muhasebesi yapmış bence o sözlere aldırış etmeyin

sınava 4 ay kaldı çok eksiğim var hem okul hem ev hem çocuk olduğundan konularım yetişmedi üstüne birde alan sınavı geldi oyüzden okadar çalışıyorum

Neyin hirsi bu yaaa iyi yarinlarmis ilgilenmeyecekseniz dogurmasaydiniz o cocugu yani gercekten yaaa altyapi olusturmamissiniz cocuk dogurmussunuz gece 11 de eve geliyorsunuz cocuk size atar yapiyor ne bekliyorsunuz?? Cok yazik çok...

eşimin babaannesi benim evimde bakıyor gayet güzel anlaşıyorlar oynuyorlar içim rahat yemekleri yapıp gidiyorum okonudada sorun yok biraz dişimi sıkıp mezun olup atanmak istiyorum ama çok özlüyoruz birbirimizi

Neyin hirsi bu yaaa iyi yarinlarmis ilgilenmeyecekseniz dogurmasaydiniz o cocugu yani gercekten yaaa altyapi olusturmamissiniz cocuk dogurmussunuz gece 11 de eve geliyorsunuz cocuk size atar yapiyor ne bekliyorsunuz?? Cok yazik çok...
ne hırsı arkadaşım ? ben seneyede ayrı kalmayayım diye uykumdan eşimden kendime ayırdığım zamandan herşeyden fedakârlık ediyorum eve gelip onunla oynuyorum o uyuyunca diğer işlerimi yapıyorum mesleğim olsun demek mi hırs zamanında okutmadılar ne yapayım

Konu sahibi demek ki siz hamileyken de okuldaydi niz doğumdan sonra da yani çocuğunuz hep size hasretti. Bende y.lisans bitirdikten iki ay sonra doğum yaptım ve 6 yil çalışmadım. .2 çocuk büyüttüm. Hayatta yaptığım en doğru şeydi. Sonra kpss çalıştım atandım bir köy okuluna.
Demem o ki is kalmıyor. Bu yıl sadece derslerine odaklanın. Seneye daha çok vaktiniz olcak hem çocuk için hem kendiniz için. Yani ne var 2 yıl geç girmeniz çalışma hayatına. Siz geç başlayınca hersey yine aynı olcak ama çocuğunuz için herşey çok farklı.
Yok arabesk yok Kezban lafları diyorlar. Ya hu ne alaka çocuk yapıp toplumsal baskıdan kurtulan bazı bayanlar evden kaçmak için yok çocuğumun geleceği için diyor.hic inanmıyorum. İnsanlar omurlerinin sonuna kadar 3 kurusla geçiriyor siz 2 yıl maddi olarak zorlanin da bi evde oturun çocuğunuzu sağlıklı bir birey olarak buyutun artık öğretmenlik 40 yaş kuralı bile kalktı. Az sabret çocuk bu ya Oba 200 tl lik oyuncak alsan ne olur ki tek başına bıraktıktan sonra.

O zman uzuntunuz yersiz ve cocuk varsin uzulsun ben kariyerimii yaptiktan sonra keyfime bakarim diyorsaniz zaten kariyer yapmaya devam bu olaya da hastayim haaa cocuk icin kariyer basta yapilir cocuk anneye ihtiyac duyarken degil kusura bakmayin

Son düzenleme:
Eşinizin ısrarı nedenmiş, bir şey söyledi mi? Merak ettim. Hayali falan mı var maddi anlamda.
Ayrıca hem istiyor hem de yardım etmiyor, böyle de olmamalı.
Çocuğun kreş yaşı gelince gitseydiniz bari, oyalanırdı kafası dağılırdı biraz da olsa.
Akşam 10 da çok geç...

1.sınıfta hamileeydim sonrasında okulum azdı hafta 2 yada 3 gün oda 11 de git 5 te gel yada 8 de git 2 de gel gibiydi ben hiç ama hiç gezmedim oğlumsuz asla bırakıpta birkere gezmeye gitmedim ünivde arkadaşım bile yok samimi olduğum çünki hemen ders bitince kaçar eve gelirdim bebeğimi alırdım bakıcıdan ödev yapmaya bile oğlumu bebek arabasına koyup arkadaşlarıma gittim grup ödevleri için onu bacağımda sallarken kızlarla ödev yaptım kimse kimsenin anneliğini sorgulayamaz ben doldum ağlarken yazdım bu konuyu ben keyfimden hırsımdan kariyerim olsun diye bırakmıyorum oğlumu 5 yıldır çalışmıyorum eşim bakıyor bize elime geçen her parayı oğluma harcıyorum biryere gitsem oğlumla gidiyorum kendimce ona iyilik olur ilerde para ona lazım olur gençken atanayım diye uğraşıyorum yanlış mı doğrumu bilmiyorum ama evde oturup çocuğunu bırakıp gezmeye giden günlere gidip ortalığa atan annelerden daha çok anneyim

Bende kızımı 9 aylıkken kreşe bıraktım (şuan 3 yasinda) halada kreşe gidiyor şimdi mesaideyim sabah uyandi konuştuk ise gitmem gerekli dedim tamam anne seni bekliycem dedi el salladı öptü uğurladı beni lütfen ama lütfen çocuğunuzla konuşun anlamaz demeyin 9 aylıkken kreşe bıraktığım zamanlarda bile ona onu çok sevdiğimi ve geri geleceğimi hep söyledim ve çok şükür hiç sıkıntımız olmadı ben de sbh 9 akşam 6 çalışan bir anneyim bu kadar üzülmeyin hiçbir anne keyfinden evladını bırakmaz!!!

ülkede sürekli sistem değişiyor dahada zorlaşıyor biran önce atan diiyo bide onun kendi işi bi garantisi yok ev yok araba yok ben hasta olsam çalışamasam biteriz diyo garanti istiyo bazen işi iyi oluyoo bazen hiç olmuyo öyle işte

akşam geliicem beni bekle sana süt getiricem diyorum tamaaaam diyo dudaklarını büzüyo babaannesine anem gelicekmi akşam oldu diyomuş tabiki bırakmaz keyfinden ama bırakanlarda var ben kendimce onun geleceğine yatırım yapıyorum

kreşe verebilirim ama öğretmen adayı olmama rağmen korkuyorum 6 yaşında çocuğu gözümün önünde öğretmen sandalyesinin çekip yere düşürdü hemde baksan ne kadar iyi bi öğretmen dersin daha çok küçük anlatamaz oyüzdenn kreşe vermeye korkuyorum

Dediği bir bakıma doğru eşinizin aslında ama bilmiyorum üzüldüm gerçekten. Yardım etse bari en azından.
Çok daha erken ayrı kalanlar yorum yazmış, dilerim yararı olur. Ama sizin çocuğunuz daha hassastır belki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…