Yok biliyorumHer gün böyle mi rutininiz? Çok yazık ama ya. Ufacıkken anneye hasret kalıyor.
Kusura bakmayın ama her ne kadar öyle olsa da onun için çabalıyorsunuz falan yazamayacağım çünkü güven duygusu oluşacak yaşta. Onun için bunun bahanesi yok.
Esim calisiyo durum fena degil ama esim tutturdu oku atan diye yarim gun calisirsin cocuguna bakarsin diye ama atanmakta calismaya bakiyo ozamanda cocugumla ilgilenemiyorumEşiniz çalışmıyor mu?. Maddi durumumuz iyimi
Dillendi artik ifade edebiliyor 2.5 yasinda annem yedircrk annem giydircek annem vc goturcek anneee ustumden inmiyo kuzum aksam olunca annem gelcekmi diyomus surekliKuzum kıyamam demek çok özlüyor
Ben okul oncesi okuyorum son siniftayim kpss hazirlaniyorum oglumla ilgilenemiyorum surekli ders calisiyorum sabsh gidip gece 10 da geliyorum dun gece uyumadi bacagima yatti cizgi film izliyordu ayi yatiyor annedi yaninda anneee baaak annesi gitmemis dedi ne diyecegimi sasirdim israrla tekrarladi sabahta anne gidemezsin kapiyi kilitledim dedi onune oturdu hele gidecegimi anlayinca pes etmesi varya bile bile iceri gitmesi annem gidiyoo demedi icimi yakiyo dersanede aglayarak yaziyorum size simdi bide alan geldi zaten ilgilenemedigim icin boyle oldu aksam haftasonu ilgilensem yetiyodu simdi ikimizde perisan olduk bize dua edin ne olur
Ne biliyim en azindan okulu bitirir din. Dershanede yerine çocukla ilgilnrdin. Seneyede hazırlanırdın.diye düşündüm. Bide şöyle bisey sonuçta çocuğun geleceği için yapıyorsun bunu. Bazı anneler de keyfine çocuklarını bırakıyor. Bu süreçte ilgolebildigin kadar ilgilenmeye devam et ara konuş sürekli. Gecicek bi zaman sabır ve kolaylık diliyorumumran8: 44489724 .!.:Esim calisiyo durum fena degil ama esim tutturdu oku atan diye yarim gun calisirsin cocuguna bakarsin diye ama atanmakta calismaya bakiyo ozamanda cocugumla ilgilenemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?