Teşekkür ederim canım bende çok kararsız kaldım normal dede sırt çantası kullarim daha çok o kadar çok çeşit var ki kararsız diz boyubende dünya para verip aldığım bebek çantasını hiç kullanmadım desem yeridir. en güzeli sırt çantasıhem daha rahat hem de bebek çantası diye saçma bir çantaya 300 tl gibi fiyat ödememiş oluyorsunuz. en kalitelisi 65 tl.
Teşekkür ederim canım bende çok kararsız kaldım normal dede sırt çantası kullarim daha çok o kadar çok çeşit var ki kararsız diz boyu
O dediğin çantadan bendede var çok sık kullanıyorum spora giderken bebek çantaları çok pahalı o kadar para vermişken kullanışlı bişey istiyorum inşallah bulurum istediğim gibi biseybenim kızım ne mama yedi ne biberon kullandı. bi yedek kıyafet bi bez bi emzirme önlüğü bide pamuk o kadar. decathlon daki minnak sırt çantalarıyla büyüdü gitti lassig marka özene bezene aldığım çanta tamamen ayak bağı gibi olduğundan hiç kullanmadım
Bence o kadarda gerek yok tatile gitmiyoruz sonuçta küçük bı valiz yeterli bence ben küçük bı valiz hazırlamayı düşünüyorumSirt cantasi cok rahat bence de.
Ben de hastane cantasi almadim henuz.
Sizler nasil aldiniz mumkunse foto atar misiniz?
Bebek icin ayri kendin icin ayri iki canta hazirla diyen oldu da bence o kadarina gerek yok.
Bence o kadarda gerek yok tatile gitmiyoruz sonuçta küçük bı valiz yeterli bence ben küçük bı valiz hazırlamayı düşünüyorum
Canım bende iki çanta çok iyi olur çünkü doğumdan sonra senin giysilerin başka bir çantada bebeğin giysileri başka bir çantada olursa çok kolay oluyor hemen veriyorlar ellerine . Ben öyle yaptım .. doğumdan sonra bebeğin giyeceği olanları minik bir citcitli poşete hazırladım kendimin olanları da aynı şekilde yapıp eşime emanet ettim doğumdan sonra önce bebeğin eşyaları geldi kolayca giydirdiler ve beklemek zorunda kalmadılar sonra benim poşeti istediler hemen o da geldi beklemedik ... Yaparsan faydasını göreceksin inan banaSirt cantasi cok rahat bence de.
Bebek icin ayri kendin icin ayri iki canta hazirla diyen oldu da bence o kadarina gerek yok.
Çok abartmanin anlamı yok zaten benceBen de canta almayip evdeki valizlerden kullanmayi dusunuyorum. Tabi bebege ayri kendime ayri yapmiycam. Zaten kendimiz icin ne koyucaz ki. Pijama, camasir, ped, gofus kremi ve pedi o kadar.
Canım bende iki çanta çok iyi olur çünkü doğumdan sonra senin giysilerin başka bir çantada bebeğin giysileri başka bir çantada olursa çok kolay oluyor hemen veriyorlar ellerine . Ben öyle yaptım .. doğumdan sonra bebeğin giyeceği olanları minik bir citcitli poşete hazırladım kendimin olanları da aynı şekilde yapıp eşime emanet ettim doğumdan sonra önce bebeğin eşyaları geldi kolayca giydirdiler ve beklemek zorunda kalmadılar sonra benim poşeti istediler hemen o da geldi beklemedik ... Yaparsan faydasını göreceksin inan bana
Çok abartmanin anlamı yok zaten bence
Öyle yap zaten canım ama ayrı ayrı poşetler olması inan çok kolay hale getiriyor durumu ... Sağlıklı doğumlar :)Su sekil olabilir kendi esyalarimi ayri bir posete koyup ayni cantaya koyarim hem bir arada hem de ayri olmus olurlar zorluk olmaz diye duunuyorum :)
Bende tülden yapılmış torbalar var bebeginkileri ayrı benimkileri ayrı tül torbalara koyacagim canım bı valiz yeterliBence de. Alt tarafi 1 gece kalinacak en fazla 2.
Valiz hazirladim . Onunkini bohca gibi bir ortuye koydum valize karismasin ayri olsin diye yetti bir valiz. Ben sezeryan gibi hazirladim sezeryan oldum zaten. Sigdi herseyBebeginkiler yer kaplamiyor. Suslemelerde vardi cok yuk oldu.Sirt cantasi cok rahat bence de.
Haylaz her açtığın konu çok işime yarıyor canım :) hem zamanımız aynı hem ikimizin de kızı olacak . Şimdi de bu konuyu takipteyim :)Herkese merhaba arkadaşlar alışverişi bitirdim tek eksiğim çanta kaldı nasıl bişey alsam bilemedim sırt çantası şeklinde mı alsam normal mı alsam hangisi daha iyi bide resim falan atar mısınız çok kararsız kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?