Anne bebek çantası kiz

Valiz hazirladim . Onunkini bohca gibi bir ortuye koydum valize karismasin ayri olsin diye yetti bir valiz. Ben sezeryan gibi hazirladim sezeryan oldum zaten. Sigdi herseyBebeginkiler yer kaplamiyor. Suslemelerde vardi cok yuk oldu.

Ben de sezeryan olucam.
Neler koydunuz cantaya belki eksiklerim vardir fikir olur.

Ben de sezeryan olucam.
Neler koydunuz cantaya belki eksiklerim vardir fikir olur.
Gecelik'
Pijama
Sabahlik
Emzirme sutyeni
Gogus pedi
Gogus kremi
Gogus kalkani
Depend ( tek kullanimlik kilot)
Ped
Dismacunu
Makyaj malzemesi
Sac bandi
Terlik
Bebek tulumu( hastane cikisi slmadim ayri ayri aldim)
Zibin
Sapka eldiven
Battaniye
Kalin battaniye
Tulum bir kac tane aldim kusar falan diye.
Bez
Kucuk mendiller
Kiş bebegiydi yelek
Alt pijama
Emzik
Corap
Aklima gelen bunlar

Bende sırt çantası aldım kızlar cok cepli kullanışlı rahat

Haylaz her açtığın konu çok işime yarıyor canım :) hem zamanımız aynı hem ikimizin de kızı olacak . Şimdi de bu konuyu takipteyim :)
İlk bebek olunca soracak çok şey oluyor en doğru bilgide buradaki tecrübeli annelerden geliyo Allah'ım sana da kolay doğumlar nasip etsin inşallah canım az kaldı zaman telaş ve stres arttı

Ben Mayıs ayında doğum yapacağım kalın battaniye lazım olur mu

Anne çantalarının hem kol hem de sırt çantası olarak kullanılanları var...

Tesekkurler. Bebek icin her seyi almisim da kendim icin almadim henuz bu hafta tamamliycam insallah.

Ben de mayista dogum yapicam canim.
Penye battaniye kac tane almam lazim?

Ben 4 tane penye, 1 tane dışı polar içi penye, 1 tane triko, 1 peluş, 1 tane de nohut battaniye almıştım. Toplam 8 tane olmuş.

Şimdi sayınca çok gibi oldu ama hepsini de kullandım ilk 1-1,5 sene...

Hatta penye battaniye 5-6 tane olsa daha rahat ederdim. Öbür türlü çamaşırı sık yıkamak gerekiyor.

Kalın olanların da birini üstüne örtüyordum kışın çıkınca, diğerini de anakucağının üstüne atıyordum uyuduğu zaman.

Suan ben kadife ipten kendim bir tane battaniye oruyorum. Birkac tane daha penye alayim. Kisa dogru da polar veya pelus alirim.

Suan ben kadife ipten kendim bir tane battaniye oruyorum. Birkac tane daha penye alayim. Kisa dogru da polar veya pelus alirim.

Penye çok lazım oluyor bence. Evde koltukta yatırırken, anakucağına koyarken altına sererdim. Kusarsa falan bulaşmasın diye.

Misafirliğe gidince de yine altına seriyordum... beşiğinin içine de serilebilir mesela ya da 3-4 tane de çarşaf almak gerekir kusma durumlarına karşı...

Bir de gece emzirirken de sırtına örtüyordum battaniye, evler ne kadar sıcak olsa da yataktan kalkınca üşür belki diye...

Epeyce lazim yani desene :)
Stok yapmak lazim resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…