Anne bebek çantası kiz

Bende en çok penye battaniye aldim

Bende 2 tane nohutlu olandan bı tane polar 3 tane penye 2 tane pazen denilen kumaştan almışım

Artik alip hastane cantasini hazirlamak lazim ama. Sona yaklastik sukur ki.
Ya aslında zaman yaklaştikca korkuyorum nişanın 15 ine kadar hallederim herhalde sürekli erteliyorum daha ev temizliği yapmak lazım bebisin eşyalarıni yıkamak ütülemek lazım aman iş çok

Ya aslında zaman yaklaştikca korkuyorum nişanın 15 ine kadar hallederim herhalde sürekli erteliyorum daha ev temizliği yapmak lazım bebisin eşyalarıni yıkamak ütülemek lazım aman iş çok
Yapılacak işlerin en güzeli bence esyalarını hazırlayıp yerlestırmek heyecanla o günü bekliyorum

Ben kiyafetleri bugun yikadim :)
Bir yandan battaniye oruyorum.
Onumuzdeki hafta canta da hazir olacak geriye sadece temizlik kalacak insallah :)

Bende 2 tane nohutlu olandan bı tane polar 3 tane penye 2 tane pazen denilen kumaştan almışım

Aaa bak benim bir tane de pazen vardı, şimdi geldi aklıma. Doğum yapalı 3 yıl olacak, aklımda kalmıyor artık bazı şeyler.

Battaniye gerçekten en çok iş gören şey oldu benim için.

Kızlar ben hala çanta almadım sırt çantası alacağım ama çoğu ilkokul çantası gibi baya kararsız kaldım ya aldığınız bı marka varmı

Kızlar aldım ben çantamı güzel bı sırt çantası buldum hoşuma gitti o kadar yer gezdim en son sırt çantasında karar kıldım

Ben 2 tane almıştım omuza asmalilardan. Bitanesini kendime bitanesini bebisime hazırladım hiçbi sorun olmadı. Yanliz tek sorun böyle bişey alırsan yine sırt çantasına ihtiyaç duyma ihtimalin olabilir bilmiyorum çünkü Seyehat edersen kucağında bebek omzunda düşücek gibi olan bi çanta. En azından sırtında dahaa rahat olur diye dusunuyoeum

Dun Sırt çantası aldım canım

Kızlar flo da indirimde bu çanta. Ben netten siparişle aldım. Çok beğendim . Sırf pembe olanında var tercih edenler için güzel. Ben bu rengini aldım fikir olsun size. İlk kızımda anne bebek çantası almıştım omuzdan. Hayatımın en büyük pişmanlığı dünya para verip kullanamadım. Kardeşimin eski okul çantasıyla idare ettim. Bunu ikinci bebiş geliyor diye aldım yeni. Almak isteyen için fiyatı 69 lira ..

Eklentiler

• IMG_4761.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 82
Kızlar bende bu çantadan aldım %50 indirim varmış bende aldim kumasi falan çok güzel bide spor bı cantam var hani spora giderken kullandiklarimizdan çoğunlukla onu kullanırım buda kullanışlı geldi aldı nasıl sizce kullanan varmı

Canım sırta asılıyor olması iyi. Genişse içi kullanışlıdır benziyor güle güle kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…