Bende kendim için almadım daha önce bebişTesekkurler. Bebek icin her seyi almisim da kendim icin almadim henuz bu hafta tamamliycam insallah.
Bende en çok penye battaniye aldimPenye çok lazım oluyor bence. Evde koltukta yatırırken, anakucağına koyarken altına sererdim. Kusarsa falan bulaşmasın diye.
Misafirliğe gidince de yine altına seriyordum... beşiğinin içine de serilebilir mesela ya da 3-4 tane de çarşaf almak gerekir kusma durumlarına karşı...
Bir de gece emzirirken de sırtına örtüyordum battaniye, evler ne kadar sıcak olsa da yataktan kalkınca üşür belki diye...
Bende 2 tane nohutlu olandan bı tane polar 3 tane penye 2 tane pazen denilen kumaştan almışımBen 4 tane penye, 1 tane dışı polar içi penye, 1 tane triko, 1 peluş, 1 tane de nohut battaniye almıştım. Toplam 8 tane olmuş.
Şimdi sayınca çok gibi oldu ama hepsini de kullandım ilk 1-1,5 sene...
Hatta penye battaniye 5-6 tane olsa daha rahat ederdim. Öbür türlü çamaşırı sık yıkamak gerekiyor.
Kalın olanların da birini üstüne örtüyordum kışın çıkınca, diğerini de anakucağının üstüne atıyordum uyuduğu zaman.
Sağol canım ben yinede koyayım ne olur ne olmazBen de Mayıs'ta Doğum yapmıştım. Bebek çantasına 1 kalın 1 ince battaniye koydum, ikisi de kullanıldı hastanede. Hastanede odaların ısısı belli olmuyor...
Bı bakayım beğendiğim bı model alacağım artikAnne çantalarının hem kol hem de sırt çantası olarak kullanılanları var...
Bende kendim için almadım daha önce bebiş
Ya aslında zaman yaklaştikca korkuyorum nişanın 15 ine kadar hallederim herhalde sürekli erteliyorum daha ev temizliği yapmak lazım bebisin eşyalarıni yıkamak ütülemek lazım aman iş çokArtik alip hastane cantasini hazirlamak lazim ama. Sona yaklastik sukur ki.
Yapılacak işlerin en güzeli bence esyalarını hazırlayıp yerlestırmek heyecanla o günü bekliyorumYa aslında zaman yaklaştikca korkuyorum nişanın 15 ine kadar hallederim herhalde sürekli erteliyorum daha ev temizliği yapmak lazım bebisin eşyalarıni yıkamak ütülemek lazım aman iş çok
Ya aslında zaman yaklaştikca korkuyorum nişanın 15 ine kadar hallederim herhalde sürekli erteliyorum daha ev temizliği yapmak lazım bebisin eşyalarıni yıkamak ütülemek lazım aman iş çok
Bende 2 tane nohutlu olandan bı tane polar 3 tane penye 2 tane pazen denilen kumaştan almışım
Benim ev badana oluyor bu hafta anca haftaya yıkar utulerimBen kiyafetleri bugun yikadim :)
Bir yandan battaniye oruyorum.
Onumuzdeki hafta canta da hazir olacak geriye sadece temizlik kalacak insallah :)
Herkese merhaba arkadaşlar alışverişi bitirdim tek eksiğim çanta kaldı nasıl bişey alsam bilemedim sırt çantası şeklinde mı alsam normal mı alsam hangisi daha iyi bide resim falan atar mısınız çok kararsız kaldım
Dun Sırt çantası aldım canımBen 2 tane almıştım omuza asmalilardan. Bitanesini kendime bitanesini bebisime hazırladım hiçbi sorun olmadı. Yanliz tek sorun böyle bişey alırsan yine sırt çantasına ihtiyaç duyma ihtimalin olabilir bilmiyorum çünkü Seyehat edersen kucağında bebek omzunda düşücek gibi olan bi çanta. En azından sırtında dahaa rahat olur diye dusunuyoeum
Canım sırta asılıyor olması iyi. Genişse içi kullanışlıdır benziyor güle güle kullanKızlar bende bu çantadan aldım %50 indirim varmış bende aldim kumasi falan çok güzel bide spor bı cantam var hani spora giderken kullandiklarimizdan çoğunlukla onu kullanırım buda kullanışlı geldi aldı nasıl sizce kullanan varmıEki Görüntüle 1980832
Tesekkur ederim canım Hem sırta asılıyor hem omuza asılıyor içi baya büyük başta kararsız kaldım ama kullanışlı geldiCanım sırta asılıyor olması iyi. Genişse içi kullanışlıdır benziyor güle güle kullan
İçi de büyükse güzel çok hoş duruyor :))Tesekkur ederim canım Hem sırta asılıyor hem omuza asılıyor içi baya büyük başta kararsız kaldım ama kullanışlı geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?