Doğuma Hazırlık Anne - Bebek Çantası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

zanylife

Meleğim..
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2014
484
233
103
Bursa
Kızlar merhaba,
Araştırma yapmaktan usandım artık karar veremiyorum bir türlü..
sizler aldınız mı anne bebek çantası? Ne aldınız tavsiyeniz var mıdır?
Özellikle doğum yapmış kullanmakta olan yani deneyimli anneler sizler de tavsiyelerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden çok çok

Okiodogun sırta takılan çantalarından kullanıp memnun olan çok.
Ben evdeki çok gözlü bir sırt çantasını kullanmaya karar verdim.

Okiodogun sırta takılan çantalarından kullanıp memnun olan çok.
Ben evdeki çok gözlü bir sırt çantasını kullanmaya karar verdim.
Ya aslında haklısın okiodog a baktım da çok pahalı mecburen bir çanta almam lazım ama sırt çantam da yok çünkü olmadı sırt çantası alacağım artık ben de

Ya aslında haklısın okiodog a baktım da çok pahalı mecburen bir çanta almam lazım ama sırt çantam da yok çünkü olmadı sırt çantası alacağım artık ben de
Ebebek indiriminde 100 liraya dusmuslerdi.
Herhangi bir sirt cantasi olur bence bir kac bolmesi olmasi yeterli ve agir olmamasi.

Anne bebek çantası almadım, normal bir sırt çantası almıştım, anne bebek çantalarından çok daha ucuz bir şeydi. Ortada büyük bir bölmesi ve birkaç da küçük bölmesi olmasına dikkat ettim. 3 yıldır onu kullanıyorum. Çanta hala taş gibi ama ben aynı çantayı kullanmaktan feci bıktım, başka bir sırt çantası alacağım ikinci kızım için.

Hafif, yikanabilir, çok bolmeli sırt çantası tavsiye ederim.

Ben stylo marka hem sırt çantası olabilen hem de yandan asılabilen modelini kullanıyorum. Bana yeterli geldi memnun kaldım. İçinde biri şeffaf biri kumaştan gözleri var. Yanlarda biberon yada küçük oyuncak konulabilecek iki gözü daha var ve çantanın ortasına da battaniyesi falan rahatça sığıyor. Bunlar sadece içindeki kısım. Dışında bir termal özellikli biberon gözü, ıslak mendil koymak için bir göz (ben oyuncak koyuyorum genelde) ve önde iki tane daha gözü var. 120 lira civarına almıştım hemde şu an fiyatı nedir bilmiyorum. 1 sene oldu kullanıyorum.

Araştırayım bakayım daha almadım teşekkür ederim cokk

miniço magazasından 70 tl sırt çantası aldım.Çok kullanışlı ve geniş.

Stylo queen aldım ben hem sırt cantasi hem de vebek arabasına sabitlenebiliyor çok da şık

Eklentiler

• Screenshot_20181011-192048.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 329
Ben hep postacı çantası kullandım, hala öyle devam ediyorum.
Sırt çantası bebek arabasına asılmada sıkıntı(baston puset değilse), aynı zamanda sırtımdakine ulaşmam, bebek arabama astığıma ulaşmamdan çok çok zor.
Sırtımda fermuarı mı açıldı, bir şey döküldü üstüme akar mı gibi düşüncelerden sadece 2 kere taktım.
O sebeple ben önermiyorum.
Lassig markasının büyük massenger olanını 2 senedir kullanıyorum hatta şuan 2 bebeğime tek çanta şeklinde onu kullanıyorum, yeterli geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…