Okiodogun sırta takılan çantalarından kullanıp memnun olan çok.Kızlar merhaba,
Araştırma yapmaktan usandım artık karar veremiyorum bir türlü..
sizler aldınız mı anne bebek çantası? Ne aldınız tavsiyeniz var mıdır?
Özellikle doğum yapmış kullanmakta olan yani deneyimli anneler sizler de tavsiyelerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden çok çok
Ya aslında haklısın okiodog a baktım da çok pahalıOkiodogun sırta takılan çantalarından kullanıp memnun olan çok.
Ben evdeki çok gözlü bir sırt çantasını kullanmaya karar verdim.
Siz aldınız mı bana marka ismi lazım ben de sırt çantası alacağım cunkusırt çantası alın mutlaka çantayımı taşıyacaksın bebeğimi zor oluyor
Ebebek indiriminde 100 liraya dusmuslerdi.Ya aslında haklısın okiodog a baktım da çok pahalımecburen bir çanta almam lazım ama sırt çantam da yok çünkü olmadı sırt çantası alacağım artık ben de
Ben stylo marka hem sırt çantası olabilen hem de yandan asılabilen modelini kullanıyorum. Bana yeterli geldi memnun kaldım. İçinde biri şeffaf biri kumaştan gözleri var. Yanlarda biberon yada küçük oyuncak konulabilecek iki gözü daha var ve çantanın ortasına da battaniyesi falan rahatça sığıyor. Bunlar sadece içindeki kısım. Dışında bir termal özellikli biberon gözü, ıslak mendil koymak için bir göz (ben oyuncak koyuyorum genelde) ve önde iki tane daha gözü var. 120 lira civarına almıştım hemde şu an fiyatı nedir bilmiyorum. 1 sene oldu kullanıyorum.Kızlar merhaba,
Araştırma yapmaktan usandım artık karar veremiyorum bir türlü..
sizler aldınız mı anne bebek çantası? Ne aldınız tavsiyeniz var mıdır?
Özellikle doğum yapmış kullanmakta olan yani deneyimli anneler sizler de tavsiyelerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden çok çok
Araştırayım bakayım daha almadım teşekkür ederim cokkBen stylo marka hem sırt çantası olabilen hem de yandan asılabilen modelini kullanıyorum. Bana yeterli geldi memnun kaldım. İçinde biri şeffaf biri kumaştan gözleri var. Yanlarda biberon yada küçük oyuncak konulabilecek iki gözü daha var ve çantanın ortasına da battaniyesi falan rahatça sığıyor. Bunlar sadece içindeki kısım. Dışında bir termal özellikli biberon gözü, ıslak mendil koymak için bir göz (ben oyuncak koyuyorum genelde) ve önde iki tane daha gözü var. 120 lira civarına almıştım hemde şu an fiyatı nedir bilmiyorum. 1 sene oldu kullanıyorum.
Siz hangi marka model aldınızHafif, yikanabilir, çok bolmeli sırt çantası tavsiye ederim.
Siz hangi marka model aldınız
miniço magazasından 70 tl sırt çantası aldım.Çok kullanışlı ve geniş.Ya aslında haklısın okiodog a baktım da çok pahalımecburen bir çanta almam lazım ama sırt çantam da yok çünkü olmadı sırt çantası alacağım artık ben de
Ben de aldım Kraft in çantasını aldım canım çok araştırdım bıkkınlık geldi artık gittim aldım :)miniço magazasından 70 tl sırt çantası aldım.Çok kullanışlı ve geniş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?