Herkesin yarası başka işte.. Rabbim sizinde sabrınızı artırsın babanızın mekanı cennet derecesi âli olsun inşallahBen şu yazdıklarını babam için dibine kadar hissediyorum ve seni çok iyi anlıyorum.
Çok zor bir durum, geçer sanıyorsun geçmiyor. Yıllar geçtikçe senin acın daha da artıyor.
Dediğin gibi yapacak bir şey yok, keşke olsaydı ama yok
Allah anneciğine rahmet eylesin, Rabbim merhametiyle rahmetiyle muamele etsinçok zor biliyorum ama Rabbim sana dayanma gücü versin
İmtihanım diyorum, çok ağır hem de çok ama imtihan işte.Herkesin yarası başka işte.. Rabbim sizinde sabrınızı artırsın babanızın mekanı cennet derecesi âli olsun inşallah
Bende halleyim bende. Babamı çok özledim. Rüyalarımda görüp kokusunu içime çekip uyanınca eksikliğini hissede hissede eksiliyorum günden güne..Ben şu yazdıklarını babam için dibine kadar hissediyorum ve seni çok iyi anlıyorum.
Çok zor bir durum, geçer sanıyorsun geçmiyor. Yıllar geçtikçe senin acın daha da artıyor.
Dediğin gibi yapacak bir şey yok, keşke olsaydı ama yok
Allah anneciğine rahmet eylesin, Rabbim merhametiyle rahmetiyle muamele etsinçok zor biliyorum ama Rabbim sana dayanma gücü versin
O kadar iyi anlıyorum ki. Annesizliği annesi var olan kimse anlayamaz. Bi saniye sesini duymak için her şeyi verirdim. Özlemek burnunun direği sızlar.. bu lafta değil gerçekten o sızı öyle bir hissedilir ki.. Rabbim sabrımızı artırsın
Afff Jes'im afff. 10 yıl oldu babamı kaybedeli ama hiç geçmeyen 10 yıl. İçini paramparça eden 10 yıl. Babamın yokluğu içimde yara. Öyle bir yara ki hiç geçmeyen, günden güne daha da büyüyen yara.Bende halleyim bende. Babamı çok özledim. Rüyalarımda görüp kokusunu içime çekip uyanınca eksikliğini hissede hissede eksiliyorum günden güne..
Uzun olsun ömrü annenizin...Hayatta en cok korktugum sey annemi kaybetmek.nasil bas ederim ne yaparim bilmiyorum.her telefon calisinda icimde bilmedigim bi korku var hasta oldugu icin.allah size sabir versim biliyorum hicbir soz cumle acinizi dindirmeyecek.keske hicbir cocuk annesiz kalmasa anneler hic olmese
Içinden bir parça gidiyor sanki değil mi ? Düşündükçe daha da ozluyorsun hiç geçmiyor azalmıyor.Afff Jes'im afff. 10 yıl oldu babamı kaybedeli ama hiç geçmeyen 10 yıl. İçini paramparça eden 10 yıl. Babamın yokluğu içimde yara. Öyle bir yara ki hiç geçmeyen, günden güne daha da büyüyen yara.
Küçücük bir çocuk yanımda baba derken bile içim sızlıyor. Kıskanmıyorum ama çok çok kötü oluyorum.
Bu acının tarifi yok Jes'im, bu acının iyileştirecek ilacı yok.
Canım çok acıyor çok
Size de sabırlar dilerimAnnem hayatta.
Ancak anne sevgisi nedir bilmiyorum.
Böyle kalbim üşüyor gibi.
Hayatımın bir kısmı flu gibi, yok gibi.
Rüyamda bile sevmiyor, kızıp azarliyor.
Yarım gibi ucundan yaşıyorum hayatı sanki.
Her acı kendine özgü.
Herkesin derdi kendine ağır.
Ailesiz kalmak da en zor şeylerden biri.
Rabbim size sabırlar versin.
Gönlünüze ferahlık versin.
Mekanları cennet olsun.
Ben bir gecede annem.babam erkek kardeşim anneannem dedem halam iki amcam beş kuzenim ve coook arkadaşım ve erkek arkadaşımı kaybettim Marmara Depreminde. Bir de beni düşünün çok zorIçinden bir parça gidiyor sanki değil mi ? Düşündükçe daha da ozluyorsun hiç geçmiyor azalmıyor.
Yasıyorsun ama bir parçan ölene kadar eksik kalıyor. Bende 2011 ağustostan beri yarımım eksiğim.
Oynadığımız zamanlar, sırtına aldığı zamanlar, hikayeler anlattığı zamanlar. Çıkmıyor aklımdan delirmek unutmak istiyorum ki artık acı çekmeyeyim yeter ya
Ne diyeyim allah daha büyük acılarla imtihan etmesin bizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?