Anne derdim varrr

Yaşarken ölenlerden benim annemde malesef herkesin bi yarası var çok zor bi imtihan rabbim kimseyi sınamasın beni seven bi annem olmasını çok isterdim sırtımı dayayacak bi annem olsaydı sevgi kırıntısı aradım yıllarca bulamadım nasip böyleymiş

Her biten gun beni mutlu ediyor cunku anneme kavusacagim o gune bir gun daha yaklasiyorum. Hayatin sonsuz olmadigini bilmek de oyle rahatlatiyor ki...

Hayatim boyle avuntularla geciyor iste. Rengini siz dusunun artik.
Aynen kardeşim.hayatin sonsuz olmadığını bilerek nefes alıyorum ben de.
Yoksa yasadigim acılarla mümkün değil nefes almam.

Ben de olduğu gün üzerinden çıkan fanilasini saklıyorum.posette saklıyorum ki kokusu kaybolmasın.nasil güzel o koku ona sarılır gibi.
Babam olsaydı şimdi ben böyle sırtım buz gibi kalır mıydım hiç.o gitti ben kimsesiz kaldım, ailesiz kaldım.
1 hafta önce de ölü doğum yaptım. Kime neye tutunayım nasıl yasayayım ben...

Kıyamam ya
Rabbim gönlüne inşirah ferahlığı versin, Rabbim evladınla ve babacığınla cennette buluşmayı nasip etsin
Rabbim yar ve yardımcın olsun. Rabbim çektiğin sıkıntıları cennetine vesile etsin
Baba acısı çok zor, dediğin gibi insanın sırtı buz gibi olur durur. Kimse ısıtamaz.
Rabbim dayanma gücü versin

Hepimizin derdi başka. Size de sabırlar diliyorum çok zor sizinkisi de

Allah kalbinize ferahlık versin. Annenize, diğer kayıplarınıza rahmetiyle merhametiyle muamele etsin.

İçim ezildi.
Konuya yazan yazmayan, yakınları rahmet etmiş tüm kardeşlere sabırlar ferahlıklar dilerim.
Allah cennet etsin mekanlarını, ebedi hayatta buluştursun sizleri, hepimizi..

O kadar güzel anlıyorum ki sizi.annemi 5 buçuk yaşımda kayb ettim.babam gideli mayısta 1 sene olucak.en çok babamı özlüyorum onu arıyorum galiba bilmiyorum.annemin yokluğuna dayanıyordum da babam gittiğinden buyana kendimi kimsesiz hiss ediyorum.çok özledim babam seni çoook.

Babamın gömleğini astım ben de.gerçekten hiç onun yerini tutar mı.çok özlüyorum ben babamı.

Rabbim sabır versin çok zor. Mekanı cennet olsun. Ben de 10 yıl önce babamı kaybettim ama gelin görün ki acısı hep aynı. Sadece dışarı belli etmiyorum. Özlemi bitmiyor maalesef.

Cok sagolun

Keşke fazlası gelse elimden de yapsam Nur.
Çok üzüldüm
Mekanı ışıkla dolsun inşallah..

İçim cızz etti
Mekanları cennet olsun allah rahmet eylesin

allah rahmet eylesin bende çok özlüyorum ve arıyorum çok büyük eksikliği.
rabbim hepsinin mekanını cennet etsin inşallah.

Başınız sağolsun çok kötü bir geceydi rabbim bir daha yaşatmasın kimseye o günü

Bazı ebeveynler giderken arkada onları çok seven yıllarca kalbinde saklayacakları evlatlar,insanlar bırakıyorlar.
babam 15 oldu gideli.
öbür tarafa değil,yine buralarda ama yok işte.
yıllardır belirsizlik,boşluk bir duygu ve daha fazlası.
sizde sadece en güzel olanı Özlem var.
çok şanslısın. Gözünü kapattığında mutlu anılara sığınabiliyorsundur.
biz bazılarında gözümüzü kapatıp düşünmeye korkarız. İyiden başka herşey var diye.

Sabır diliyorum.
hayatın bize verdiği mis gibi evlatlara sarılır yine de şükür ederiz.
valla bende oğlumu babam diye sever arada dizine uzanırım oh bide saçımı yüzümü öyle güzel okşar ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…