Yaşarken ölenlerden benim annemde malesef herkesin bi yarası var çok zor bi imtihan rabbim kimseyi sınamasın beni seven bi annem olmasını çok isterdim sırtımı dayayacak bi annem olsaydı sevgi kırıntısı aradım yıllarca bulamadım nasip böyleymişAnnem hayatta.
Ancak anne sevgisi nedir bilmiyorum.
Böyle kalbim üşüyor gibi.
Hayatımın bir kısmı flu gibi, yok gibi.
Rüyamda bile sevmiyor, kızıp azarliyor.
Yarım gibi ucundan yaşıyorum hayatı sanki.
Her acı kendine özgü.
Herkesin derdi kendine ağır.
Ailesiz kalmak da en zor şeylerden biri.
Rabbim size sabırlar versin.
Gönlünüze ferahlık versin.
Mekanları cennet olsun.
Aynen kardeşim.hayatin sonsuz olmadığını bilerek nefes alıyorum ben de.Her biten gun beni mutlu ediyor cunku anneme kavusacagim o gune bir gun daha yaklasiyorum. Hayatin sonsuz olmadigini bilmek de oyle rahatlatiyor ki...
Hayatim boyle avuntularla geciyor iste. Rengini siz dusunun artik.
Ben de olduğu gün üzerinden çıkan fanilasini saklıyorum.posette saklıyorum ki kokusu kaybolmasın.nasil güzel o koku ona sarılır gibi.Canımsın Jes'im inan bende seninle konuşurken aynı şeyleri hissediyorum. Diyorum ki acımı anlayan biri var.
Bazen bazı insanlar abartma ya 10 yıl geçmiş, insan bu kadar üzülür mü diyor ama bilmiyorlar işte, bu acı bana böyle.
Ben babamla herşeydim. O benim annem, babam, arkadaşım herşeyimdi.
Hiç kimse babam gibi olamaz. Babamın son giydiği pantolonu, gömleği bende asmışım dolabıma. Koklar dururum. Hiç babamın yerini tutar mı tutmaz ki ama işte az da olsa iyi geliyor Jes'im.
İyi ki yazdın, şuan gözlerim dolu dolu yazdım sana. Çok özledim ben çok. Keşke çıkıp gelseler, sımsıkı sarılsalar. Ahhhh Rabbim ne olur isyan ettirme
Kıyamam yaBen de olduğu gün üzerinden çıkan fanilasini saklıyorum.posette saklıyorum ki kokusu kaybolmasın.nasil güzel o koku ona sarılır gibi.
Babam olsaydı şimdi ben böyle sırtım buz gibi kalır mıydım hiç.o gitti ben kimsesiz kaldım, ailesiz kaldım.
1 hafta önce de ölü doğum yaptım. Kime neye tutunayım nasıl yasayayım ben...
Hepimizin derdi başka. Size de sabırlar diliyorum çok zor sizinkisi deYaşarken ölenlerden benim annemde malesef herkesin bi yarası var çok zor bi imtihan rabbim kimseyi sınamasın beni seven bi annem olmasını çok isterdim sırtımı dayayacak bi annem olsaydı sevgi kırıntısı aradım yıllarca bulamadım nasip böyleymiş
Babamın gömleğini astım ben de.gerçekten hiç onun yerini tutar mı.çok özlüyorum ben babamı.Canımsın Jes'im inan bende seninle konuşurken aynı şeyleri hissediyorum. Diyorum ki acımı anlayan biri var.
Bazen bazı insanlar abartma ya 10 yıl geçmiş, insan bu kadar üzülür mü diyor ama bilmiyorlar işte, bu acı bana böyle.
Ben babamla herşeydim. O benim annem, babam, arkadaşım herşeyimdi.
Hiç kimse babam gibi olamaz. Babamın son giydiği pantolonu, gömleği bende asmışım dolabıma. Koklar dururum. Hiç babamın yerini tutar mı tutmaz ki ama işte az da olsa iyi geliyor Jes'im.
İyi ki yazdın, şuan gözlerim dolu dolu yazdım sana. Çok özledim ben çok. Keşke çıkıp gelseler, sımsıkı sarılsalar. Ahhhh Rabbim ne olur isyan ettirme
Afff affff. Rabbim babalarımızın cenneti ala da Efendimiz sav'e komşu eylesinBabamın gömleğini astım ben de.gerçekten hiç onun yerini tutar mı.çok özlüyorum ben babamı.
Cok sagolunAllah kalbinize ferahlık versin. Annenize, diğer kayıplarınıza rahmetiyle merhametiyle muamele etsin.
İçim ezildi.
Konuya yazan yazmayan, yakınları rahmet etmiş tüm kardeşlere sabırlar ferahlıklar dilerim.
Allah cennet etsin mekanlarını, ebedi hayatta buluştursun sizleri, hepimizi..
Cok sağolKeşke fazlası gelse elimden de yapsam Nur.
Çok üzüldüm
Mekanı ışıkla dolsun inşallah..
allah rahmet eylesin bende çok özlüyorum ve arıyorum çok büyük eksikliği.Ben bugün annemi çok özledim. Cok sarılmak istiyorum. Vefat edeli 1999 dan beri tonla yıl oldu. Bir kez sesini duymak kokusunu hissetmek için neler vermezdim. Bazen güçlü olmak istemiyorum. Herkesin annesi anneannesi teyzesi halası varken benimkiler neden bir gecede depremde öldü diye çok üzülüyorum. Yapabileceğim hiçbirşeyin olmaması ne kötü.
Annecim seni çok seviyorum cooook hem de❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
Aminnnallah rahmet eylesin bende çok özlüyorum ve arıyorum çok büyük eksikliği.
rabbim hepsinin mekanını cennet etsin inşallah.
Başınız sağolsun çok kötü bir geceydi rabbim bir daha yaşatmasın kimseye o günüBen bugün annemi çok özledim. Cok sarılmak istiyorum. Vefat edeli 1999 dan beri tonla yıl oldu. Bir kez sesini duymak kokusunu hissetmek için neler vermezdim. Bazen güçlü olmak istemiyorum. Herkesin annesi anneannesi teyzesi halası varken benimkiler neden bir gecede depremde öldü diye çok üzülüyorum. Yapabileceğim hiçbirşeyin olmaması ne kötü.
Annecim seni çok seviyorum cooook hem de❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?