Anne derdim varrr

Ben bir gecede annem.babam erkek kardeşim anneannem dedem halam iki amcam beş kuzenim ve coook arkadaşım ve erkek arkadaşımı kaybettim Marmara Depreminde. Bir de beni düşünün çok zor
Tabi ki de zor insan delirir de unutamaz bu acıyı.

Yanlış anlamayın biz de acimizi yazdık sizi sabote etmiş gibi olduk.

Sizi çok iyi anladigimizi ifâde etmek istedik bu yolla.

Allah daha başka acı vermesin size inşallahh

Sabote ettiğiniz falan yok. Hepimizin acısı kendimize çok zor. Allah yardımcımız olsun

Ahhh Jes'im ya nasıl da aynı şeyleri yaşamışız, yaşıyoruz. Zaten babamızın yokluğunun bizi bu kadar etkilemesi anne sevgisinden mahrum kalmamız.
Babam babam der dururum. Koca kadın oldum hala kendimi çelimsiz, güçsüz bir çocuk gibi hissediyorum.
Sen ağustos, ben eylül de kaybetmişim. Ne kadar çok benziyor hayatımız.
Rabbim imtihanımızı daha da zor etmesin. Ben babamın ölüm haberini aldığımda öldüm sandım, o toprak babamın üzerine atılırken bütün dünya üzerime yıkıldı sandım.
Çok zor ya

Reactions: JES
Bazen kötü oluyorum dağılıyorum. Hep derdim anne sana onu alacağım bunu alacağım diye.. Şimdi çok ıyi bir isim yüksek gelirim evlerim arabam herşey var da annem yok. En çok bu koyuyor bana. Anneme hiçbirşey yapamadım diye.

Mekanları cennet olsun
Ben yaşarken öldürdüm içimde inan gökyüzüne dualarını yollamaktan, bir avuç toprağına dokunup ağlamak en masum özleyiş...

Kokusu ya halleyim kokusu burnuma geliyor rüyamda deli olacağım ya 10 yıldır unutmadım o kokuyu. Öldüğünün 3. Senesi eve giden sokakta aynı kokuyu aldım. Geri döndüm koşa koşa aradım babam geçmiş bu sokaktan dedim. Öleli ne kadar zaman olmuştu ben hala kapı çalacak babam elinde poşetlerle gelecek diye bekledim.

Acilar insanı bir araya getirir kalpleri de birbirine isindirirmis. Biz aynı günlerde seninle aynı acıyı yaşamışız. Elini tuttum şuan senin ve o sıcaklığı şuan hissettim yemin ederim hissettim

Her biten gun beni mutlu ediyor cunku anneme kavusacagim o gune bir gun daha yaklasiyorum. Hayatin sonsuz olmadigini bilmek de oyle rahatlatiyor ki...

Hayatim boyle avuntularla geciyor iste. Rengini siz dusunun artik.

Allah sabır versin. Anneniz nur içinde yatsın.
Ben de babam için aynı şeyleri hissediyorum. Keşke şuan yaptıklarımı görebilseydi. Keşke yanımda olsaydı. Tarifsiz bir özlem...

Canım saniyeler öncesinde arkadaşım foto attı... kucağında 3yaşında 3gün öncesinde ,annesini koronadan dolayı kaybetti,hatta annesi 6aylık hamileydi bebek ondan alındı ameliyatta kalbi durdu...bebek küvezde yaşamaya çalışıyo annesi fotoğraflarda görecek bir kez dahi kucağına almak nasip olmadı... arkadaşım yenge ,ikisinede bakacak anneleri olacak ama 3 yaşında olan uyandı uykusundan annesine sarılmayı arıyor....
Rabbim sanada sabır versin... Ama inan hayat bebeklere ,çocuklara bile daha acımasz davranıyor...

Çok Ben bir gecede annem.babam erkek kardeşim anneannem dedem halam iki amcam beş kuzenim ve coook arkadaşım ve erkek arkadaşımı kaybettim Marmara Depreminde. Bir de beni düşünün çok zor
Okurken burnumun direği sızladı. Ama mecazi anlamda değil gercekten sızladı. Allah'ım sabırların en büyüğünü versin sana. Daha önce ki konunda da yazmıstım. Şimdi de yazıyorum asla kaybettiğin ailenin, arkadaşlarının yerini tutamam ama ne zaman konusmak istersen bana yazabilirsin. Bunu çok içten söylüyorum

Canımsın Jes'im inan bende seninle konuşurken aynı şeyleri hissediyorum. Diyorum ki acımı anlayan biri var.
Bazen bazı insanlar abartma ya 10 yıl geçmiş, insan bu kadar üzülür mü diyor ama bilmiyorlar işte, bu acı bana böyle.
Ben babamla herşeydim. O benim annem, babam, arkadaşım herşeyimdi.
Hiç kimse babam gibi olamaz. Babamın son giydiği pantolonu, gömleği bende asmışım dolabıma. Koklar dururum. Hiç babamın yerini tutar mı tutmaz ki ama işte az da olsa iyi geliyor Jes'im.
İyi ki yazdın, şuan gözlerim dolu dolu yazdım sana. Çok özledim ben çok. Keşke çıkıp gelseler, sımsıkı sarılsalar. Ahhhh Rabbim ne olur isyan ettirme

Canım benim❤yemim ederim hissettim içtenliğini bi sarılayım sana kocamannn❤

Hatta haberlere bile çıktı ...

Kurban olurum sana. Cancagzim güzel kalplimmm.. Allahım ana baba acısı çeken herkesi feraha çıkarsın. Kalplerini başka mutluluklarla doldursun

Kurban olurum sana. Cancagzim güzel kalplimmm.. Allahım ana baba acısı çeken herkesi feraha çıkarsın. Kalplerini başka mutluluklarla doldursun
Amin benim güzel kalplim amin. Rabbim bu acıyı yaşayan herkese inşirah ferahlığı versin Rabbim bize de dayanma gücü versin Canım Jes'im ya, Allah senden razı olsun iyi ki yazdın

Reactions: JES
Basınız sagolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…