anne diyebilmek???

nasıl alışınca öyle gidiyor sanırım canım benim kayınvalidem de bu konuda hiçbirşey söylemiyor ondan bir ışık görsem hemen anne diycem de yok :)

Evet nasıl alıstırsan gercekten öyle gidiyor.. Eğer sorun etmiyolarsa nasıl demek istiyorsan öyle de bence.. Yani benim fikrim onları anne baba yerine koyup saydıktan sonra nasıl hitap ettigin çok önemli deil bence benim fikrim tabi canım 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Öyle tabiki canım anneciğim deyip arkasından konuşan o kim ki sırf istediklerim olsun diye böyle diyorum diyen insanlar tanıyorum gerçektende önemli olan niyet :)

Öyle tabiki canım anneciğim deyip arkasından konuşan o kim ki sırf istediklerim olsun diye böyle diyorum diyen insanlar tanıyorum gerçektende önemli olan niyet :)

Aynen öyle önemli olan icindeki niyet dediğin çok dogru.. Annecim babacım diye sımarıklık yapıp arkadan is ceviren de çok oluyo malesef 😉

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben de hiç anne diyebilceğimi sanmıyorum siz diyorum hep şuan kayınvalide adayıma hatta bir keresinde de kayınpeder adayım sevil teyzen demişti 😁 teyze demem gerekiyor kanımca 😄

annemden başka birine anne deme fikrine hiçbi zaman sıcak bakmadım..
evli değilim.. sözlü nişanlı vs de değilim
ama ilerde kayınvalideme anne diyebileceğimi hiç sanmıyorum..
biraz bizim aile yapımızla ilgili bi mesele de olabilir.. benim ne annem ne de babam kayınvalidelerine anne dememiş..
abim geçen sene evlendi o da kayınvalidesine anne diyemiyor..
bende hiç diyecegimi sanmıyorum konduramıyorum nedense..
ha ilerde ne derim nasıl hitap ederim orasını da bilmiyorum doğrusu.. o an içimden ne gelirse artık.. siz, teyze vs :) eş adayım bundan rahatsız olacaksa da en kötü ihtimal x anne derim :)
tabii herkesin kendi bakış açısı kolay gelsin size :)

Son düzenleme:
Ben de hiç anne diyebilceğimi sanmıyorum siz diyorum hep şuan kayınvalide adayıma hatta bir keresinde de kayınpeder adayım sevil teyzen demişti 😁 teyze demem gerekiyor kanımca 😄
söz nişan yoksa teyze en uygunu sanırım canım :)

sağol canım :) bu işler zamanla oluyor ama en güzeli xx anne sanırım :)

Söz nişan gibi resmi adımlar atıldıktan sonra denebilir bence.
Denemiyorsa da x anne gibi olayı basitleştirebilirsiniz
Ama evlendikten sonra teyze-amca demek çok komik bence

Söz nişan gibi resmi adımlar atıldıktan sonra denebilir bence.
Denemiyorsa da x anne gibi olayı basitleştirebilirsiniz
Ama evlendikten sonra teyze-amca demek çok komik bence
İlk fırsatta x anne demeye karar verdim evlendikten sonra evet biraz tuhaf duruyor bencede

ben sözlü ve nişanlıyken x anne olarak hitap ettim demek istiyordum lakin diyemiyordum evlendıkten sonra kendı kendıme baktım dmeye başlamışım .K. validem sagolsun ama her zaman kızım diye hitap etti bana onun çok faydası oldu alışmamda

benim kayınvalidem biraz mesafelidir yapısı gereği çok nadir kızım der :)

Ben diyemem sanırım. Nerdeyse 4 aydır nişanlıyım. Bikaç kere dilimin ucuna geldi; ama annemi aldatiyormusum gibi hissettim vazgeçtim .... teyze diyorum. Hatta laf arasında biz artık anne kızız diye evrene mesajlar gönderse de demiyorum :) zorlamayla olmuyor hissetmeyince de olmuyor işte. Annem bile söyle kızım kadın bekliyor diyor. Ihhh çıkmıyor. Kimse annem gibi olamaz evlenince de teyze derim; ama nişanlı m ballandira ballandira söylüyor uyuz :))

o işler karşılıklı canım sende mesafeli olmalısın o zaman :) Mesafede gerekli aslında
evet benimde yapım onun ki gibi çok sevdiğim arkadaşlarımla bile bir sınır vardır elimde değil :) o yüzden kayınvalidemi anlıyorum

canım o şekilde düşünme bence ya tamam annen var zaten onun yeri ayrı ama evlenceğin adamı bu zamana kadar getiren insanda evlendikten sonra anne demeyi hakediyor bence en azından x anne dersin

Biz baştan konuştuk nişanlimla. Sen anne de ister istersen teyze. Ailem buna takılmaz; ama benden zorlama bişey bekleme. Biliyorum ki yarın bi hatam olduğunda kadın yüzüme vuracak; ama annem bunu yapmaz. Bu yüzden nişanlimin annesi olduğu için saygıda kusur etmem. Arar sorarım saatlerce sohbet ederiz. Dediğim gibi o seviyede değil benim için. Yalandan şirinlik olsun diye de diyemem. Kimsenin de anne demek gibi mecburiyeti de yok :))

öyle tabi ki sen bilirsin canım :)

Ben istemeden once x teyze dedim hep. Soz gunu bile oyle dedim. Sozden sonra 2 gun falan bisey soyleyemedim. Daha sonra anne demeye basladim ilk bi hafta karistirdim hep x teyze a pardon anne diye ama sonra alistim simdi cok rahat anne diyebiliyorum oda bana kuzum kızım yavrum diyo

Son düzenleme:
ayy ne kadar güzel canım mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…