- 25 Haziran 2016
- 7.608
- 13.623
- 248
- Konu Sahibi ondekikadin
Bende anne diyorum ama hic icten degil sanki ismiymis gibi.kimse insanin annesi olamaz o yuzden bunu icten yapmaya gerek yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende hic demedim diyemiyorum canim çıkmıyor agzimdan 4 yildir evliyim hic anne demedim diyemiyorum etrafim bunu cok eleştiriyor ama seni en iyi ben anlarim galibaHanımlar merhaba benim derdim eşimin annesine anne diyememek. Eşim benim anneme ilk günden beri anne der ve benden de bekliyor. Hitap şeklimi soracak olursanız seslenmek zorunda kalırsam x teyze derim ama genelde göz teması kurar yada yanına giderek hitapsız söyleyeceğimi söylerim. Geçen gün x teyze anne tarzı söylemeye calıstım ama yok yani. Tavsiyeleriniz neler varmı benim gibi olanlar:)
Haha siz ben misiniz. Bana da eşi kardeş yerine koymak gibi geliyor.. ha evliyim . Anne diyemiyorum bu aradaSu olay bi tek bana mi sacma geliyor siz kardes misiniz ki esinizin annesine anne diyeceksiniz ben evli olsam ben de diyemezdim