- 3 Aralık 2019
- 13
- 9
- 1
- 37
- Konu Sahibi Yarali_kelebekkk
-
Şu yazdıklarıma bakılırsa varmış ben o zamanlar bu durumu idrak edemiyordumAnnenizin psikolojik rahatsızlıkları mi vardı
Şu yazdıklarıma bakılırsa varmış ben o zamanlar bu durumu idrak edemiyordum
Hayır değilim kesinlikleEvlatlık değilsin değil mi? Önce çocuğu olmadığı için evlatlık alıp sonra çocuğu olunca diğer çocuğa kötü davranan çok kadın var maalesef
Annen yaşıyor mu? Yaşıyorsa çık karşısına çatır çatır söyle içinden geçeni. Başka türlü rahatlayamazsın.Hayır değilim kesinlikle
Geçen yıl hepsini söyledim çatır çatır ama yine de geçmedi acısı... bazen bu kadar şeye nasıl dayanabilmişim diyorum nasılAnnen yaşıyor mu? Yaşıyorsa çık karşısına çatır çatır söyle içinden geçeni. Başka türlü rahatlayamazsın.
Ne kadar yerinde bi tespit... günah keçisiydimAnneniz galiba bakabildiginden fazla çocuk yapmış. Günah kecisi olarak da sizi seçmiş. Bence psikolojik destek alin kendiniz icin. Yaşadıklarınız icin cok üzgünüm
Bende anneyim.. nasıl böyle yapabildi anlayamıyorum bazen. Zordu çok zor yıllarduHatırlamamayaa çalış geçmiş geçmişte kaldı sonuçta ..Sen önüne evlatlarına bak boşver gitsin napabilirsin ki sadece düşündükçe canın sıkılır .Annenin ruh hali iyi değilmiş yoksa yapmaz sana kıyamazdı öyle düşün.
Sizin icin cok üzüldüm cocuklarinizi Rabbim size bagislasin onlarla mutlu olun insallah
Annenize sordunuz mu neden bana boyle yapmistin diger kardeslerim el üstü olmasina ragmen diye ne dedi cok merak ediyorum
Annenize sordunuz mu neden bana boyle yapmistin diger kardeslerim el üstü olmasina ragmen diye ne dedi cok merak ediyorum
Ben de üvey anne eziyeti yaşadım yıllarca. Hiç aklımdan çıkmadı, neden, neden, neden diye diye kafayı siyiracak duruma gelmistim. Ama baktim herkesin keyfi yerinde olan bana oluyor. Olanların üzerine sünger çekip hayatıma devam ettim. Çünkü evlatlarımın psikolojisi sağlam ve güçlü bir anneye ihtiyacı var. O yüzden arkana değil önüne bakB
Bende anneyim.. nasıl böyle yapabildi anlayamıyorum bazen. Zordu çok zor yıllardu
Amiiin canım benim hamilesin galiba hamilelerin duası kabul olur sende sağlıklı sihhatli al yavrunu kucağına.sordum herşeyi söyledim ama ne fayda benim en güzel yıllarım bitmişSizin icin cok üzüldüm cocuklarinizi Rabbim size bagislasin onlarla mutlu olun insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?