ANNE EZİYETİ

Yarali_kelebekkk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2019
13
9
1
37
Merhaba herkesebilmem nereden nasıl başlasam size nasıl anlatsam. Şu an evliyim çocuklarım var rabbim acılarını göstermesin. Eşim de iyi çok şükür... ama bu benim peşimi bırakmayan eskiden yaşadıklarım ah bu geçmiş ah...ben ergenliğe kadar tek çocuk büyüdüm her şey olması gerektiği gibiydi. Sonra iki tane daha kardeşim oldu. Ve benim eziyetlerim başladı ta ki evlenene kadar annem ne dayaklarını yedim. Hastanelik bile oldum. Evde misal bardağı ordan alıp oraya koysam suç. Kafamda oklava bile kırdı daha ne söyleyim ben size. Babam ah babam canım babam. Onu da doldururdu bana karşı hep. Kızı değil düşmanıydım ben onun. Saçlarımı çok yolardı avuç avuç biliyomusunuz ben şimdi KIZIMIN SAÇLARINI TARAYAMIYORUM.canı acır saçları kopar diye Komşular hep acır gözlerle bakarlardı ah o acıyan bakışlar ah.... kardeşlerim el üstünlerdi tabi. Neyse kardeşlerim daha çok anlatılacak eziyetler varda bugün şükürler olsun rabbime iyiyim

Hatırlamamayaa çalış geçmiş geçmişte kaldı sonuçta ..Sen önüne evlatlarına bak boşver gitsin napabilirsin ki sadece düşündükçe canın sıkılır .Annenin ruh hali iyi değilmiş yoksa yapmaz sana kıyamazdı öyle düşün.

Sizin icin cok üzüldüm cocuklarinizi Rabbim size bagislasin onlarla mutlu olun insallah
Annenize sordunuz mu neden bana boyle yapmistin diger kardeslerim el üstü olmasina ragmen diye ne dedi cok merak ediyorum

B
Bende anneyim.. nasıl böyle yapabildi anlayamıyorum bazen. Zordu çok zor yıllardu

Neden ama gerci psikolojik problemleri var annenizin belli siz konuştuğunuzda açıklaması ne peki . Belliki 3 çocuk ağır gelmiş ama siz bu eziyetlerini haketmediniz bu sizin suçunuz değildi doğurmasaymış o zaman başka çocuk.

Annenize sordunuz mu neden bana boyle yapmistin diger kardeslerim el üstü olmasina ragmen diye ne dedi cok merak ediyorum

Genelde öyle kişiler bebekleri dövmeyi "kendine yakıştırmiyor". Ama büyük olani dövsen kolay kolay bir yeri kırılmaz (onlarin kafasına göre). Birde çocuğun yapısında var: yinede annesinin yakınlığını arar. Yani ne kadar kötü davransada cocuk yinede annesine gelir. Cünkü cocuk ilk kendisini suçlar anneyi değil. Öylece devam eder şiddet. Psikolojisini düşünen olmaz. Baba da karşı çıkmamıs, tam aksine şiddetin bir parçası olmuş

Ay benim çilemde 20 li yaşlarda başladı.
Sonra sonra dank etti bazı şeyler...
Evlendim felaket oldu.
Şu an sinirlerimi bozmuyorum görüşmüyorum.
Çok zor bı hamilelik geçirdim bana baktı.
Rabbim razı olsun.
Ama iyileştim eski tas eski hamam.
Sinirlerim bozuluyor, zaten sağlık sorunlarımda var.
Sevdiği evladı ile mutlu mesut yaşasın.
Ara ara baya zaman açarak gidiyorum.

B

Bende anneyim.. nasıl böyle yapabildi anlayamıyorum bazen. Zordu çok zor yıllardu
Ben de üvey anne eziyeti yaşadım yıllarca. Hiç aklımdan çıkmadı, neden, neden, neden diye diye kafayı siyiracak duruma gelmistim. Ama baktim herkesin keyfi yerinde olan bana oluyor. Olanların üzerine sünger çekip hayatıma devam ettim. Çünkü evlatlarımın psikolojisi sağlam ve güçlü bir anneye ihtiyacı var. O yüzden arkana değil önüne bak

Sizin icin cok üzüldüm cocuklarinizi Rabbim size bagislasin onlarla mutlu olun insallah
Amiiin canım benim hamilesin galiba hamilelerin duası kabul olur sende sağlıklı sihhatli al yavrunu kucağına.sordum herşeyi söyledim ama ne fayda benim en güzel yıllarım bitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…